Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferencjóska

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A magyar kormány néhány hete 12 kérdésben érdeklődött az állampolgárok véleményéről az új alkotmánnyal kapcsolatban. A kellően eklektikus kérdéssor kapcsán az jutott eszembe, ha már ilyen szépen a folyamat végére értünk, hogy csokorba szedem azokat a kérdéseket,…..
A vasárnapi párbaj utáni nyilatkozataiból úgy tűnik, Rácz Béla barátsága és húga szerelme Jerzy iránt csak színjáték volt a Valóvilágban, írta a Blikk. Mindenesetre így is kiestek mindketten a játékból. A szerkesztőségben tett látogatásában, amit a Blikk tévé…..
Ferencjóska 2011.04.19 11:51:24
Az MNB szép csendben új külsőt vett fel. Már tavaly decemberben megszületett az új logó, mindenképpen az én hibám lesz, hogy én csak a mai napon láttam meg először. Szeretném is megosztani eme felejthetetlen pillanatot veletek: A régi logó, ami nem volt már elég jó:…..
Értetlen fintorral olvasom az elméleteket az index cikkeket követő kommentekben, amelyből a helyszínen meg nem jelenőktől megtudhatom, hogy a VOLT-on egymás szemetében fetrengenek igénytelen punkok, a Balaton Sound ugyanakkor kizárólag kifelé élők gyűjtőhelye, ami semmiről nem…..
Szlovénia–USA 2-2 (online közvetítés) 15:26 Történelmi pillanat küszöbére érkezett a szlovén válogatott: kivívhatja a világbajnokság legjobb 16 csapata közé jutást. Ilyen még nem volt, 2002-ben – egyetlen vb-szereplésünk idején – három vereséggel zúgtunk…..
Ferencjóska 2010.06.18 16:45:42
Ferencjóska 2010.06.18 16:59:50
@Felagund: az még nem biztos! kikapnak mondjuk Görögországtól öt nullra, a kórea meg kiveri nigériát nyolc nullra, na akkor nem - szóval az első meatematikailag 100% hogy továbjutó a szlovén - már ha megnyeri persze a meccset
Varánusz Nemzetbiztonság Bt. 2010.05.12 08:00:00
Tegnap folytatódott a parlament bizottsági helyeinek újra elosztása a friss, ropogós felállás szerint.A Fidesz osztotta maradékra repült rá az ellenzék, és mindegyik igyekezett szerinte menő pozícióba lavírozni magát. Kivétel talán az LMP volt, akik az előzetes két elnöki poszt…..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Lelky Lola interjúja Dúró Dórával ma este:  ..
Ferencjóska 2010.04.26 09:42:56
Az elmúlt napokban olyan matricák és szórólapok árasztották el Zuglót, melyeken az LMP nevében arra szólítják fel a szocialista szavazókat, hogy ne szavazzanak az ökopártra. Ezek szövege kifejezetten sértő a választópolgárokra nézve.A párt közleményben cáfolta, hogy bármi…..
Ferencjóska 2010.04.23 16:20:14
Íme a japánok megoldása a "Hogyan legyük igazi kovbojok?" kérdéskörre. Előregyártott cowboy pakk azoknak, akiknek már csak ez maradt, mert a szamurájsuliból kibuktak. Az pedig ott dobozos fekete kávé lenne. ..
Ferencjóska 2010.04.16 09:28:14