Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asszúrbanapli

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legjobb indulattal is max 500 ember lézengett az idei Kenderpikniken vasárnap a Margitszigeten. A Kendermag Egyesület még mindig 60 milliárd forintra becsüli az évente kieső adóbevételeket, amit az állam a fűkereskedelem meg nem adóztatásával a maffiának juttat. Persze ennél…..
Asszúrbanapli 2010.05.10 12:03:06
mi lesz még itt bakker, hihetetlen, pedig a fű olyan zenék megírásában játszott felülmúlhatatlan szerepet, mint pl ez itt egyzene.blog.hu/2010/04/30/sweet_smoke_silly_sally
de most komolyan, mindenki mejen a picsába, a sok képmutató, ájtatos szemforgató, hány családi dráma következett be betépve, hány fociszurkoló ugrik neki az rendőröknek betépve?
Tavaszi bizsergés a vasúttársaságnál: Mártont és utastársait egész egyszerűen ott hagyták Baracskán, miután - anélkül, hogy az okokról informálták volna az utasokat - mindekit leszállítottak a fehérvári személyvonatról. Pontosabban beígértek egy pótlóbuszt, az azonban nem…..
A Floridita mellett (róla itt írtunk) van egy másik híres havannai kocsma (étterem), amit a messziről jött, koktélkedvelő turistának már csak azért is illendő meglátogatnia, mert (imént említett társához hasonlóan) egy világszerte népszerű koktél szülőhelye. Igen, ez a…..
Asszúrbanapli 2010.05.10 10:37:54
Ez nagyon jó kis poszt lett, csak egy baja van, hogy itt csücsülök BP közepén. Bárcsak lenne egy teleportkapum, már illanék is el. Vagy elgalább egy pónim egyzene.blog.hu/2010/05/10/dr_didg_my_little_pony és azon vágtatnék valahová ki a világból, és félúton a kiskocsma elé kikötném és bámulva a sürgést-forgást szürcsülném a jóféle mohítót
Sziasztok!   Sajnos elég szomorú tapasztalatom volt egy multinacionális vállalatnál.   Bevitték az önéletrajzom mielőtt megjelent az álláshirdetés , majd mikor megjelent a HR-eseken keresztül, behívtak interjúra, (középvezetői állás) ,a cicababa Hr-es, lézer szemekkel…..
"2010-ben a napokban ismét elindult, miután 9 kis Dalmata kutyusunk született. Idén már 2 minőségi kameránk van, ezek közül a CAM1 infa megvilágítással éjjel is ad ff. képet a kutyáinkról. A 2010. év különlegessége hogy két Dalmatánk is állapotos. A második…..
A lassúság luxusa - így hirdetik a legújabb luxus nosztalgiavonatot. Talán az Orient expressz megszüntetése teremtette meg az űrt Budapesten annak a luxusvonatnak, amelyet tegnap mutattak be a Nyugati pályaudvaron az osztrák és a magyar turizmus szakma képviselőlinek. A Majestic…..
Subba Buci autóbelső Viagrával 2010.05.10 10:16:00
Ilyet még az élet sem tud fotosopolni. /Forrás: Blikk./..
Endre a modern agyrohasztó művészet teoretikus-filozófusa. Ezúttal Marcel Duchamp-i akciót hajtott végre: talált egy tök semleges sajtófotót, amit, pusztán azáltal, hogy elküldte a postaládámba, irtózatos híresemberes képviccé lényegített át. És nem akármilyen fing…..
Ha az alábbi képkockákat végignézné, egy külföldi, és feltételezve azt, hogy érti is a magyar nyelvet, nem biztos, hogy kitalálná ki is a műsorvezető. Riportalany által riportert én még így beszopatni nem láttam, szóval Lendvai Ildikó akár el is mehetne műsorvezetőnek.Az…..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
Szűk egy éve derült ki, hogy a gazdasági válság ellenére két és fél milliárd forintot szán a magyar állam a sanghaji expo magyar pavilonjára. A pályázatot akkor -a két másik jelentkező kizárása után- Dégen István cége nyerte. Dégen az átkosban remek kapcsolatokat…..
retro gastro Virágos nyalóka 2010.05.10 06:47:00
A kakasos és a Kojak nyalóka mellett a virágos nyalókáról is meg kell emlékezni, a '70-es , '80-as évek nyalóka triumvirátusának harmadik tagjáról. Kb. 8 évesnek kellett lenni ahhoz, hogy a nyalóka beférjen a szájunkba, azalatti kor alatt éppen csak nyalogatni lehetett, lévén a…..
Budapest Száksz Napiparaszt 2010.05.10 07:33:00
Kezdjük a hetet ezzel a csodával, melyet Kristóf küldött: "Sziasztok! Hajdú Péter inkognitóban közlekedik, de parkolási szokásait nem tudja levetkőzni... A kép szombat délután készült. Üdv: K." Majd a Buci jól lesubaruzza a szemétládát...
Ilyen se sűrűn van, hogy személyautóval valaki kamiont szorítson le az útról, majd kérdőre vonja, hogy egyáltalán mit keres ott. Aztán visszanyalt a fagyi. Csaba péntek délutáni kárörvendős története alant. Elég sok történet szól a bunkó kamionsofőrökről, álljon itt egy…..
Asszúrbanapli 2010.04.30 18:53:10
Az NST stábja szeretné megragadni az alkalmat, hogy megköszönje Rafa Benítez eddigi munkásságát. A spanyol "sikeredző" ügyködését felölelő, gyümölcsöző hat év során a Liverpool FC kettő darab komoly trófeát szerzett, a 2005-ös Bajnokok Ligája serleget, valamint a…..
Asszúrbanapli 2010.04.30 15:20:12
Subba Subba szív iWiW: Nagyikám 2010.04.30 10:00:00
Gyorsan nézegessétek, amíg friss! Bébi GösserTIMI VALAMI NŐ OLDALT AZ ARCODON!Veritek a nyálatokNagyikámFotosop artista KülöndíjHeti MilfFotosop artistaVariációk egy témára, csókkalA kedvenc képemÉlő?SörözökFotosop artista ég és föld közöttLaza..
„Szia! Megkaptam az üzeneted. És a kérdésedre válaszolva, azért nem hívtalak fel, mert nem mertelek” - a csaj, egy találkozót követően, hiába várja, hogy a kiszemelt pasi végre felhívja, neki kell az első lépést megtennie. De vajon illik manapság egy nőnek…..
Subba Szuperpuma: Robog 2010.04.30 09:00:00
A huszonkét éves David Morales Colón gyilkosság áldozata lett, és családja úgy döntött, hogy a hagyományos koporsó helyett egy motoron ülve rajolja át magát a túlvilágra.   ..
  Pénzt hamisítani lehet titkos laboratóriumban, meg úgy is, hogy az ötszázason áthúzom filctollal a számot és föléírom, hogy ezer. Mondjuk úgy, hogy ennek a lakáshirdetésnek a fotója valahol a két véglet között van. Ehhez képest az a hirdetés, amelyben pucér nőket…..
Sárdobáló Burka 2010.04.30 07:00:00
A belga parlament tegnap elfogadta az egész arcot és testet takaró muzulmán női viseletet betiltó törvényt. A tiltás minden közterületen érvényes, a probléma pedig éppen az, mint a holokauszttagadást tiltó törvénnyel.A burka viselése sok nő számára megalázó lehet. Ilyesmire…..
„Úgy kezdődött a baj” – fogalmazott csütörtöki sajtótájékoztatóján Orbán Viktor, majd így folytatta: „Lassacskán a miniszterelnök, ahelyett, hogy a miniszterekre hagyta volna a munkát, egy miniszterelnök-helyettessel koordináltatta volna a munkájukat,…..
...néhány politikus illetve bizniszmen feje fölött. Van akinek már felfüggesztették, de van akinek az új kormány megalakulásával fogják felfüggeszteni a mentelmi jogát. Megkezdődött hát a visszaszámlálás. Május közepe után néhány exképviselőre, valószínű…..
"Ha úgy fogalmazza meg a kérdést, hogy Sólyom László a következő években a köztársasági elnök lesz-e, akkor azt a választ adnám, hogy szerintem nem, nem ő lesz"   Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke 2010. április 27.   Három állításom van: (1) A Fidesznek…..