Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dimbula Terézia

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isteni volt a tegnap esti tojásos nokedli! És nem ám holmi, félkész, gyorsfagyasztott nokedliből, nem. A Szerelmem szaggatta drága kezeivel. Aztán jött a reggel. Kelés négy harmincegykor -igen, két perccel később ébredtem. Indulás ötvenkettőkor. A sorkiküldőnél vagyok öt…..
Én másfél év óta keresek munkalehetőséget! 25 éves munkatapasztalattal, mérlegképes könyvelőként, adójogi területjártassággal. Eddig naponta legalább 10 álláshirdetésre adtam be jelentkezésem. Főként azt volt a probléma, hogy "...ennyi munkatapasztalatot és…..
  Babaolajos HármasApácásMasztisNyammCset..
Régen volt távkapcsolatos posztunk, úgyhogy fogadjátok izzadó homlokkal a következő adagot, melyben újra nemzetközi vizekre hajózunk. Amikor a lány először pillantja meg barátnője olasz pasiját, még semmi komolyat nem tervez vele. Csak egy kis önfeledt csevely kell, és megnyílnak…..
„Szokásos cirkusz ment, én vagyok a hibás mindenért, azzal kiegészítve, hogy most már kurva is vagyok...” – a romantikus saga végre elérkezik az első szexjelenetéhez és felbukkan Vanda ex-pasija is. A már megszokott pénteki sorozatunk negyedik epizódja következik,…..
A Facebook oldalon ma Bartók-napot tartottunk: a fenti zongoraverseny első tétele, egy népdal Bartók zongorajátékával, és természetesen részlet a Kékszakállúból.Hadd foglalkozzunk most kicsit részletesebben a zongoraversennyel; a poszt megírásához az alábbi forrásokat…..
Völgyi Attila, amikor épp nem fotóriporterkedik, akkor jártában-keltében a telefonjával kattintgat képeket. Például a Kossuth Lajos utcában, amelynek arculatáról már sok rosszat írtunk sokan, de azt hiszem az a mélypont, amit most szúrt ki:   Elôbb gyönyörű rozsdás…..
Dimbula Terézia 2010.07.02 11:28:43
ANNENN Váll van, cici nincs! 2010.07.01 11:19:00
Tudom, hogy már a 21. századot tapossuk, de ettől függetlenül még mindig ledöbbenek, ha  a lentiekhez hasonló fotókat látok. Én személy szerint nem igazán szeretném, ha eltüntetnék a mellbimbómat és helyette jó nagy adag vállal ajándékoznának meg. A képeken jó sok…..
Irtó vicces akart lenni a MEC Interaction reklámügynökség, így azt javasolták az ismert óvszergyártónak, hogy ne banneren hirdessenek, hanem helyezzenek el egy igazinak látszó kamu álláshirdetést a Jobline-on. A munka természetesen egy újfajta koton tesztelése lenne. Maga az…..
Küzdelmes dolog gázszolgáltatót váltani, hiszen nyilván azért cserél valaki szolgáltatót, mert eddig lopta a gázt: Gazdasági válság van, spórolunk ahol tudunk, ezért úgy döntöttünk feleségemmel, hogy gázszolgáltatót váltunk. Papirokat kitöltöttük, bejelentettük a régi…..
Subba Subba szív iWiW: Kánikula! 2010.07.02 10:30:00
F. Zoltán, a 22 éves mohácsi vadász, aki az iWiW-en büszkélkedett az általa lelőtt kutyákkal, sajnos már törölte magát, akit érdekelnek a részletek, annak itt a cikk.CicmicPilf, aki úgy tűnik kivételesen heteró!EZ MI?BeolvasásÁkos nem képes megjegyezni a jelszavátEzt…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/12 Subject: Kalomuni napok - foglalás To: recepcio@hotelkalomuni.hu   Tisztelt Szobafoglalás!   Érdeklődnék, hogy 2010. április 16-17. (péntek-szombat) van-e még lehetőségem 1 db egy ágyas (single room, nem a superior) szoba foglalására a…..
Dimbula Terézia 2010.04.19 12:09:21
Dimbula Terézia 2010.04.19 12:10:02
Dimbula Terézia 2010.04.19 12:02:02
Panem et circenses a 6kerben!Furcsa szórólapok terjednek a hatodik kerületben. Gondolhatnánk, hogy provokáció, de nem. Az eredeti forrás Illés Zoltán hivatalos honlapja. Lássuk! Valóban. Itt az idő a környezetváltozásra! Itt az idő, hogy befejezzük a választók hülyének…..
A hollandoknál így reklámozzák a Comedy Centralt, illetve az azon látható South Parkot. Egy fokkal jobb, mint a mi promóink, az biztos. ..
Dimbula Terézia 2010.04.13 13:33:54