Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maxis

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenféle fórumon kiverte a biztosítékot az elmúlt két nap. Odáig jutottunk, hogy a DEDI sem tudta ki legyen a fék és az ellensúly. A Magyar Nemzetben már odáig fajultak a dolgok, hogy a falka tagjai nem egy irányba húzzák a szánkót. Egyesek odáig mennek, hogy a nemzetközi sajtó…..
Subba Starnow.com 2010.10.07 10:10:00
Sejteni azért lehet, hogy nem csak bennünket magyarokat csap a sors rengeteg idiótával. Az angol StarNow internetes STÁR-közvetítő oldalán kategóriákba rendezve lehet lapozgatni közöttük. A legnagyobb halmaz a 'Ripacs' és az 'Ordenáré', persze akad szimplán 'Bolond' is. Hm,…..
Maxis 2010.10.07 16:38:05
www.starnow.com/juditbere

Ő az egyik magyar sztár. Különösen a videóját ajánlom....
Azt már tudjuk, hogy összesen 57 egyéni választókerületben folytatódik a küzdelem, ebből 21 Budapesten található. A fővárosi nyitott körzetek nagyon más képet mutatnak, mint a vidékiek, itt ugyanis az LMP meglepően erős pozíciókkal rendelkezik, akár azt is mondhatnánk, hogy…..
Maxis 2010.04.13 11:37:45
@Mediacapa: a 2/3-al járó kérdést inkább provokatívnak szántam mint manipulatívnak. A Fidesz alapvetően demokratikus párt és választás is biztosan lesz. Szerintem viszont nem lesz önkorlátozás, legalábbis ami a pozícióosztásokat illeti.

Szóba került a kettős állampolgárság is. Itt sincs értelme komolyabb vitának, ugyanis nem hiszem hogy jelenleg van olyan párt amelyik szembe tudna vagy akarna menni a kérdéssel (talán még MSZP sem), és ha a Fidesz megpróbálná elkerülni a kérdés felvetését, akkor a Jobbik fogja megtenni. A valódi kérdés hogy szavazatjoggal vagy anélkül járó állampolgárságról beszélünk. Ha utóbbi akkor ezt hogyan értelmezzük (másodrendű állampolgárság)? Ki lehet-e/akarjuk-e zárni a határon túliakat a nagy ellátórendszerekből (oktatás, TB), ha pedig nem akkor bírják-e ezek a további terhelést (vagyis tudjuk-e finanszírozni) ? Mi alapján lehet megadni ezt (nyilatkozat vs vizsga) ? Ha szavazatjog nélküli állampolgárságról beszélünk, hol lesz az átjárhatóság a szavazatjoggal járó állampolgársághoz ?