Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BGYCS

2 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon milyen és mekkora gépek állítják elő a sok newtonméteres nyomatékú berendezések fogaskerekeit, hogy ne roppanjanak szét az első gázfröccstől, ahogy kihajtunk az autószalonból? A fogaskerekek és fogaslécek gyártását fogaskerékmarók végzik az ipar minden területén, ahol a fogaskerekeket…..
BGYCS 2020.05.20 20:03:50
@ProPrimo:
Fogtündér kirágta a fogával
A házaspár a természetes meztelenség híve, ami nem mindenkinek jön be. Például érettségi előtt álló gyermekük legutolsó tanítójának sem, aki nem bírta már elviselni az állandó pucérkodást, így távozott. Most az utódját keresik...
BGYCS 2019.04.11 18:53:33
@Kamuflázs Dzsúlija:
A legjobb a vak nudista tanár, aki azzal a busszal jön amit @dedoca említett :)
Éppen füvesítéshez készültünk egy kis tereprendezéssel (10 m3 salakos-szemetes föld kicserélése tiszta földre), amikor eszembe jutott, hogy az udvar parkosításával befejeződik az az egy éves időszak, ami a beköltözésünk óta eltelt, és a folyamatos javítgatásokról és persze várakozásról szólt. Úgy…..
A parkolás (most, hogy egyre szaporodnak az autók a kisvárosokban is) nem egyszerű művelet. Bizony okozhat bosszantó pillanatokat, amikor mi már a nyolcadik kört tesszük meg a bevásárlóközpont parkolójában szabad placc után kutatva, míg valaki ezalatt pofátlanul két helyet foglal el egy autóval.…..
BGYCS 2018.12.31 16:20:43
@Kalocsai Tamás:
Teljesen igaz. Saját élmény: állok az utca végén, várom hogy ki tudjak fordulni. Jön 60 éves tajt paraszt régi fos autójával a főúton, látom átsodródik a szembejövő sávba. Ebből mi lesz? Gondolom reggel azt mondta magában: nem vezettem egy éve de egy életem egy halálom én most autóval elmegyek az anyóshoz? Ilyesmi. Na, befordul 15 fokos szögben az utcába ahol állok, és a sávomban beleáll a kocsim elejébe. Tajtékzik hogy ő mostan itten nem tudott balra fordulni. Mutatom neki mellettem a saját sávját, jó 4-5 méter üres hely: neked oda kell érkezned. Ő csak mutogat, üvölt. OK, nem fogok egy 60 éves emberrel kezdeni, hátratolatok :) Erre nem hogy elmenne, mellém áll és a letekert ablakán át az öklét mutogatja. Dátum: december 26 Karácsony. Ide kellett az önuralom.
BGYCS 2019.01.02 10:06:25
@csárlszbrunzol:
Hogy kerültem oda? Ki akartam kanyarodni, úgy. Kb minden nap. Mint más 100 autó.
Álltam egy helyben és szépen vártam. Főúton ment a forgalom jobbra-balra. Ezer hely mellettem balra, teherautó be tudott fordulni. Jön papa, igyekszik hogy balra tudjon fordulni mert megállni, szembejövőt elengedni nem akarja. Nap is süt pont szembe. Mit tesz? Beleáll az autómba. Annyira nem álltam elöl, hogy még azzal együtt is zavarás nélkül ment a forgalom a főúton úgy, hogy az ő autója is ott állt a sávomban. Köszi....
Ki az, aki önként beülne egy közel egymillió volt feszültségű szerkezet belsejébe?  A soproni egyetem fiatal tanszékvezetője megtette – Kossuth-díjat kapott érte.  1951. decemberében korszakos jelentőségű kísérlet zajlott a soproni egyetem Elektrotechnikai Tanszékének laboratóriumában: Simonyi…..
BGYCS 2018.09.30 18:34:45
Ha nagyon cinikusak akarnánk lenni, akkor azt is lehetne mondani: "Ne legyen életfogytiglan. Legyen 200 év, ami jó magaviselet esetén akár felezhető is". Hogy ki él túl 100 évet a börtönben? Jó kérdés. De még akkor sem biztos, hogy elengedik. Azonban felmerülhet egy másik…..
VV Teo, az önjelölt biszex pultosnő szakított a hagyományokkal, és NEM bikinialsóban mosakodott. Tessék:..
BGYCS 2014.01.17 20:50:24
@ifj. Vezetéknyi Zászló:
Kínai haverom lefordította. Azt mondja, valami édes savanyú mártás recept első sora.
Ha már a háeres ilyen-olyan előszűréseket végez: egy huszonéves kiscsaj pontosan hogyan is állapítja meg valaki szakmai rátermettségét ? A marhanagy élettapasztalatával ? Esetleg a világ összes szakmájának a szakmai tapasztalatával ? Mondjon bárki bármit, háereséknél ha a…..
BGYCS 2013.12.06 09:53:43
@cavinton:
Egyetértek. Részben. Munkaadóként ha a vevőkkel kell kapcsolatot tartania az új embernek, valószínűleg nem veszek fel olyan munkatársat akitől a vevő sírva lepippantja magát.
Ha rendszergazda-háttérprogramozó stb. emberről van szó, ott nem érdekes hogy néz ki, ha ért hozzá és tud másokkal dolgozni. Sajnos a második feltétel és a kinézet tapasztalataim szerint összefügg. Nem, nem előítélet. Tapasztalat. Nagyon extrém kinézethez sokszor akkora öntudat társul ami lehetetlenné teszi teszi egy világítótorony mohátlanításánál komolyabb több emberes feladat elvégzését.
Lilu rosszul lett az X-Faktor végén, harsogja a mai Blikk. „Ájulás kerülgette a szombati adás után Lilut (37)! Az X-Faktor mindig csinos műsorvezetője az RTL Klub tehetségkutatójának élő show-ja után hirtelen rosszul kezdte érezni magát. Nagy riadalom támadt azonnal a színfalak…..
BGYCS 2013.11.20 15:57:41
Meglepő levelet kaptam a minap, egy apa írta, akire hirtelen rászakadt két gyerek menedzselésének minden nehézsége és szépsége. Miután érdekesnek találom (és örülök is annak, ha néha a férfiak is megszólalnak, bátorítanám ezt a jövőben is), ezért közreadom a nem minden…..
BGYCS 2013.10.16 10:27:03
@spob:
Ez a jó hozzáállás :)

Gyerkőcökkel már egészen csecsemő koruktól voltam itthon többször, hosszabb - rövidebb ideig. Soha nem volt gond. Még egy előnye is volt: nem kellett hallgatnom a feleségemtől, hogy nem tudom milyen itthon lenni a gyerekekkel :)

Meg kell mondanom, nem kedvelem azokat a hozzászólásokat a "férfi vigyáz a gyerekekre" témában, amik amik a "na most megtudja a férfi milyen szenvedést állok én ki itthon nőként" típusúak. Egyrészt miből gondolják hogy a férfi jobban értékeli ha a nő szívásnak állítja be a dolgot? Másrészt ha szívásnak érzi, minek lett második, harmadik, x-edik gyerek?

Nálunk 3 gyerek van és nem, soha nem éreztük hogy szívás otthon lenni velük. Néha nem könnyű, de ezt előre tudtuk.
...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány…..
Robi egy érdekességre lett figyelmes a SOTE érsebészetén, amikor bepróbált egy jeges kávét. Az hagyján, hogy a vásárolt termék egy hónapja le volt járva, de az automatában még februárban megromlott italok is voltak. Vajon azért, mert a páciensek nem látják az apróbetűt? A…..
Egy avatatlan kézben a fegyver nagyon könnyen Ön-, és közveszélyessé válhat.  Következésképpen a hatóságoknak százszor meg kell fontolniuk, hogy kinek adjanak fegyverviselési engedélyt.  Idegileg labilis  ill. büntetett előéletű személyek értelemszerűen szóba sem…..
Baseballütővel szállt szembe a fegyveres rablókkal egy boltos. A drámai küzdelmet az üzlet biztonsági kamerája rögzítette. Két fegyveres férfi kísért meg kirabolni egy üzletet Chicagóban. Az egyik rabló több lövést leadott, az egyik golyó a boltos lábát találta el, a férfi…..
A kormány maga sem gondolta volna - bár ki tudja, lehet hogy valójában ő fizetett érte -, hogy váratlan reklámot kap. A CIB Bank bejelentette, hogy fontolgatják, kivonulnak Magyarországról. Az ok: Magyarország a bankoknak rémálom! Ébredjetek devizahitelesek! Itt a ti kormányotok,…..
BGYCS 2013.03.10 12:45:30
@Joske:
Egy szeder nőtt a pöcse helyén :)
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
A fegyver használata önvédelmi célokra világszerte vitatott kérdés. Nagyon sokan amellett kardoskodnak, hogy állampolgári jogon lehessen tartani fegyvereket önvédelmi célokra. Mások pont ellenkezőleg gondolkodnak. Egy azonban biztos, hogy a lőfegyver tartása - amennyiben az…..
BGYCS 2013.02.28 13:45:05
Az állitásokkal részben egyet lehet érteni, részben abszolút nem.
- Egyetérthetünk azzal, hogy az éles önvédelmi fegyver gyakorlás nélkül inkább ön és közveszélyes, mint védelmet ad. Azonban ez az állitás bármilyen fegyverre és alklamazására igaz, pl. vadászfegyverre, sportfegyverre, stb. Lövészetvezetőként és vadászként mondom ezt.
- Gyakorlással és megfelelő önkontrollal együtt azonban az éles önvédelmi fegyver az egyetlen lehetőség amivel fizikai erőtől, kortól, nemtől függetlenül megvédheti magát az ember. Nem én mondom egyedül; számtalan professzionális cikk és elemzés.
- Megfelelő tréning + rejtett viselés esetén nincs az a bűnöző aki megmondaná előre hogy fegyver van nálad. Ezért nincs értelme azt állitani, hogy a több éles önvédelmi fegyver automatikusan erőszakosabb bűnözöket indukál.
- Forditva: a bűnöző addig mindig is előnyben lesz amig csak neki van fegyvere. Hiszen nem törvényes úton szerez fegyvert, mig a becsületes polgárok sehogy.
- Végezetül a bankos fegyveres biztonsági emberes példa. Ezt hivjuk mi droidnak. Parádézik a bank közepén oldalán egy bazi revolverrel mint Clint Eastwood. Egyhónapos OKJ biztonsági őr képzés után. Két lábon járó kockázat magára és a környezetére nézve. Igaz. De izé...véletlenül a cikk szerzőjének nincs biztonsági cége? Aki jobb megoldást ajánl? Nem ezért született véletlenül a cikk ezen része? :)
Zsolt környezetében többek feladott táskájából tűnt el pár doboz vagy akár fél karton cigi is a budapesti reptéren. Ha ez tényleg évek óta megy, valakinek csak feltűnt volna, nem? És most? Az alábbi levelet küldtem ma a Budapest Airportnak: "Tisztelt Budapest Airport! Egy olyan…..
BGYCS 2013.01.15 09:53:53
@pizzaboy:
Van egy gyűjteményem elcsipett \ csavarhúzót belevágott \ lefeszitett Ferihegyi bőröndlakatokból. A magyar fantázia határtalan :)
Egyébként a papucs lopás nálam is előfordult többször. Itt olvastam, másnál is. Lehet valami cipőboltos vagy lábfétis vonalon kellene nyomozni.
BGYCS 2013.01.15 11:53:12
@sámli:
Egérfogóm nincs itthon, de van egy príma élve fogó nyestcsapdám. Abból a kezét nem tudná kihúzni, úgy kellene élnie egy bőrönddel az alkarján.:)

Tényleg, még mindig cselebi-nek hívják a földi kiszolgáló céget? Lehetne nevet változtatniuk, pl. elcselebi...