Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiado iroda

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az irodaház Pest kiemelt zöldövezetében található, Zugló villanegyedében a XIV.kerület Abonyi út 31.szám alatt található. A csodálatos villaövezetben fekvõ, alagsor, földszint, két emelet + tetõtér-beépítéses irodaház könnyen megközelíthetõ mind…..
Kiadó Irodaházak Zöld irodák 2010.06.01 08:50:34
 A több mint 100.000 m2-es Talentis Business Park első épülete 2009 szeptemberében nyitotta meg kapuit Herceghalom új központjában az M1-es autópálya mellett, 26 km-re Budapest belvárosától . Az elővárosi irodapark területének 75%-a mindvégig zöld marad, ezzel biztosítva…..
Az ezt megelőző négy évben ingatlanközvetítő franchise rendszerekben szerzett széleskörű tapasztalatot lakó, ipari és kereskedelmi ingatlanok értékesítésében előbb irodavezetőként, majd franchise partnerként. Angol nyelvtanári, idegenforgalmi és szálloda-vállalkozói…..
 A Rohde & Schwarz a rádiótávközlés és a méréstechnika területén nemzetközileg elismert, aktív vállalat. Több mint 70 éve fejleszt, gyárt és értékesít a beruházási szektor számára széles választékban elektronikus termékeket. Összesen körülbelül 7500…..
 Az ABLON - mint Közép-Kelet Európa jelentős ingatlanfejlesztő cégcsoportja- a hazai piac egyik vezető szereplője. Stratégiánk, hogy az ingatlanpiaci palettát a lehető legszélesebb módon lefedve az „A” kategóriás irodaházaktól a kiskereskedelmi ingatlanokon,…..
A B&V Group Magyarországon 2003-ban kezdte meg tevékenységét irodaházak üzemeltetésével. Átfogó piaci ismereteinkre, sokéves tapasztalatunkra, valamint munkatársaink szakértelmére támaszkodva cégünk mára a hazai ingatlanpiac meghatározó, sokoldalú szolgáltatójává…..
Az irodaépület a VI. kerületben, az Andrássy út és Izabella utca sarkán helyezkedik el. A főbejárat az Andrássy úton található, de az irodák az Izabella utcai mellékbejáraton keresztül is megközelíthetők. A Hősök teréhez vezető sugárutat gyönyörű épületek szegélyezik,…..
 Irodáinkat azon cégeknek ajánljuk: - akiknek számít, hogy kellemes zöldövezeti környezetben dolgozzanak és fogadják üzletfeleiket, ahol tisztább levegő és jó parkolási lehetőségek várják - akiknek fontos, hogy kollégáiknak, alkalmazottaiknak plusz szolgáltatásokat…..
 A Zepter bérbe adja korábbi irodaházát! A bérleményt – akár egyben, akár az irodákat/helyiségeket külön-külön - olyan cégek figyelmébe ajánljuk, melyeknél szempont a gazdaságos üzemeltetés, a centrum közelsége, ugyanakkor bizonyos kereskedelmi és ipari…..
 I. kerületben, Déli-pályaudvarhoz közel a Belle Epoque Irodaház Kft, (1012 Budapest, Márvány utca 18. - VI emeletes irodaház), modern és jól felszerelt „A” kategóriás exkluzív irodaházban 180-360 m2-es irodaterület bérbeadó. \r\nIroda bérleti díj: 13…..
Az épület többféle tömegközlekedési eszközzel, a megállóktól rövid sétával egyszerűen elérhető. Így például: 2-es Metró (piros) Stadionok megálló 1-es gyorsvillamos (Hős utcai megálló) 80-as trolibusz (Taurus megálló) 37-es villamos (Asztalos Sándor utcai megálló)…..
 Márciusban újabb bérlő, a Molaris Kft., írt alá szerződést 300 m2- re a BSR Center A tornyának 6. emeletén. A 2006-ban alakult magyar tulajdonban levő Molaris Kft. egyedi szoftverfejlesztéssel, rendszerintegrációval és informatikai tanácsadással foglalkozik.A Cushman &…..
 A FirstClients második budapesti iroda központja Újbudán található az Allee Corner irodaházban. \r\nA business center Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő környezetében, a XI. kerületben, a volt Budai Skála helyén épült Allee komplexumban található. Az irodaház az…..
A finanszírozási feltételek megnehezedése és az általános bérbeadási bizonytalanságok miatt új ingatlanfejlesztések csak korlátozott számban indulnak a hazai ingatlanpiacon, ezért a cégek egyre nagyobb hangsúlyt kezdenek fektetni a már elkészült fejlesztések…..
Irodapiaci információk Irodaház db. Teljes terület Átl. bérleti díj Kiadó "A" 174 1.879.862 m2   10.55 €/m2   Kiadó "B" 89 398.586 m2   7.2 €/m2   Kiadó…..
Az irodaház 3 szintes, 300 férőhelyes, modern, őrzött mélygarázzsal rendelkezik, melyben a bérlők elhelyezésén kívül lehetőség van - vendégek/látogatók részére - óradíjas parkolásra is.Az elsõ ütemben 11000 m2 alapterületû öt emeletes irodaház és 250 parkolóhely…..
A 1.900 m2-es nettó piaci felszívás azt jelzi, hogy a legtöbb bérlő általában újabb, modernebb és olcsóbb helyre költözik, vagy kedvezőbb feltételekkel újítja meg a szerződését; így a össz-kereslet (demand) az irodapiacon nem változik.  A különböző alpiacok viszont…..
 Az ALFA INGATLANCSOPORT irodaház fejlesztése a Váci út közvetlen közelében található. Az objektum tömegközlekedéssel, valamint gépkocsival könnyen, és jól megközelíthető. Az irodaház többszöri felújításon esett át, legutóbb 2005-ben. Kellemes atmoszférájú,…..
 A 192 méteres felhőkarcoló építése 2009 márciusa óta halasztódik, ekkor kezdődtek ugyanis a válság következményei begyűrűzni Orco Property Group pénzügyi helyzetére. Ingatlanfejlesztőjének szorult helyzete mellett jogi problémák is akadályozzák az építés…..
 Adatlap létrehozása magyar és angol nyelvenVállaljuk a kapcsolattartó cég logójának elhelyezését az adatlapon a cég weboldalára való átlinkelési lehetőséggel. Egyéni weboldal létrehozása (sajátnév.irodahaz.info), mely teljes értékű, önálló weboldalt jelent…..
Budapesti kiadó irodák Irodapiac 2010.04.15 08:25:54
Összesen: 2.764.086 m2   9.46 €/m2A Zöld Iroda Programot a KÖVET 1999-ben indította el, melynek során a résztvevő irodák a KÖVET szaktanácsadása mellett környezetebarát intézkedéseket vezetnek be. Ezeknek köszönhetően az iroda kisebb…..
Kiadó Irodák Irodahírek 2010.04.15 08:22:54
A bérleti díjak növekedésére irányuló jelek néhány országban már láthatóak az első negyedévben, kiváltképpen az irodapiacon, először a válság kirobbanása óta. A CBRE irodabérleti-díj indexének növekedését főleg Párizs és London mozgatta, és ez kiváltképp azért…..
A FirstClients irodák modernek, teljesen felszereltek és vonzó üzleti címeken találhatók. Azon gondolkozik, hogy üzletét egy új piacra helyezze át? Akkor lehetséges, hogy a FirstClients Virtuális Iroda a megoldás Önnek. Egy virtuális irodával vonzó üzleti címet közölhet az…..
Kiadó Irodák irodaleírások 2010.04.14 08:39:58
 Bérterületek - Az összes olyan, a bérlő által lezárható vagy számára elkülönített terület, melyet csakis a bérlő használ.- étterem az épületen belül - 24 órás recepciós szolgálat - Ingyenes parkolási lehetőség a környéken - Épület management, karbantartás -…..
Követelmények  "A" kategóriás irodaház: Kizárólagos követelmények: modern kábelvezetés emelt padló / álmennyezet modern légkondícionálás biztonságos, fedett autó parkolási lehetõség parkolóhelyek/m2: belváros - 1:100, központi - 1:75, nem központi és…..