Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jamana

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Made by City Interactive 2004. Soundtrack: The Champs - TequilaJoe Cocker - You Can Leave Your Hat On..
Mutant point n’ click kalandjátékot küldött be a blogban már korábban megénekelt Visitor készítőjétől. A Journey of Reemusban botcsinálta hősökkel kell elintézni egy bolynyi óriáshangyát, a játékmenet a szokásos „használd a fejed és klikkelj” receptre…..
Korábban már írtam a játékról, amit megnézhettek itt. Ott a végén van egy videó, ahol látni, hogy nem csak nekem voltak ökölpárbajos gondjaim. Soundtrack: Limp Bizkit : Head for the barricade Herb Alpert & The Tijuana Brass : Spanish Flea..
Igazi utolsó munkanapra való kreténség a Pillage the Village, Király kolléga találata. Főhősünk egy kéz, akinek békés falusiakat kell az égbe hajítania, lehetőleg úgy, hogy a jobb sorsra érdemes emberek kileheljék a lelküket. Minden hulláért pénz jár, amit a kézzel össze…..
Bence felhívta figyelmemet erre. Azon már nem lepődöm meg, hogy emberek meg akarnak szabadulni ezektől a játékoktól. Természetes reakció. Én is eladnám, de mégis ki venné meg ezek után a Dark Vampirest? Na mindegy. Az egészben a megfogalmazás az érdekes.Metal MAXX - talán…..
Jamana 2008.05.03 14:59:37
Mindenki, aki már játszott a Snajperral, biztos találkozott már ezzel. Nem gyakran fordul elő, de épp elégszer. Hanci küldte Illetve Venyi küldött egy érdekes e-mailt.A PCdomeon, találtam 2 db hírt, aminek az a lényege, hogy a játékhoz 2 patchet is kiadtak, az utolsót 2003ban.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.19 20:24:00
Holnap is nyú videó tájm. Majd még pontosítok, hogy pontosan mikor. És most tényleg akkor! (bár múltkor sem rajtam múlt, ezt azért hozzáteszem)-> 2008.03.20. 20:51 Addig is 2 kép New Kroktól illetve Edmondtól ..
Bár konzolokkal nem nagyon foglalkozom, kár volna kihagyni, amit PoisonChihuahua (emberek milyen neveket tudtok kitalálni???) küldött a Timeshiftből. Szeretjük a happy-hullákat! Tekerjétek fel kedvenc metálbandátok zenéjét és nézzétek meg a klipet: Az adott headbanger egyébként…..
Jamana 2008.03.07 20:54:23
Mindig örülök az ilyen cikkeknek, Tony küldött nekem egy Snajper kritikát a PC.GAMES 2002/11-számából. Köszönöm Tonynak és ha nektek is van bármely régi cikk a sorozat valamelyik játékáról, küldjétek be! Érdekes egyébként, hogy nem sokmindent ír magáról a játékról. De…..
Jamana 2008.02.10 11:34:35
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Minden ilyen videóval jobban szeretem a játékot :) Köszönöm Draco-nak a videót. Új videóhoz már megtaláltam a játékot, hétvégén elkezdem játszogatni, felvenni. Ehhez kapcsolódik a kérdésem. Van valakinek valami ötlete, hogy a Fraps miért nem akar egy ideje hangot felvenni?…..
Gondoltam bemutatom a mester friss videóját, amíg az enyim készül.Már az első videóknál elhatároztam, hogy nem fogok bemutatni olyan játékot, amit a Nerd már bemutatott (lett volna rá alkalom), hogy ezzel is tudatosítsam, hogy más a stílus, és nem fogom másolni őt. (Aki látta a…..
Nos, elérkezett a videókészítésben az a pillanat, amikor a játék tesztelése és egyéb előmunkálatok után, szerettem volna felvenni a jeleneteket...Elkezdtem játszani a játékot, hogy bemutassam milyen hihetetlenül botrányos az irányítása.Csak most ment a felvétel gomb. És valami…..
Sokszor böngészem kedvenc dvd-online boltomat (xpress.hu, hogy hadd reklámozzam már őket), amikor észrevettem valami nagyon érdekeset:Most mondhatnám, hogy "nézzétek már, micsoda véletlen ez a cím", de teljesen biztos vagyok, hogy az én videóim hatására fordította a…..
A játék, melytől a Call of Duty csak tanulhat...Soundtrack:Insane - Set it on meMicheal Jackson - Bad..