Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djmarco

7 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, utolsó hét. A Mandirigma beachen Feri és a három grácia, a Holtak szigetén Benedek, Iliász és másik három grácia várja a végjátékot, ami így, a 40. nap után már igazán jöhetne nekik, mert, legalábbis az utóbbiak nagyon kivannak, különösen Doktorjúdás, akire a nem is olyan régen szabotált ponyva…..
Anita-monológgal nyitunk, melyből kiderül, hogy a friss szigetözvegynek eddig semmi gondot nem okoztak a bogarak, a sötétség, meg a tengernek az az undorító morajlása, de most, hogy kedvese elesett a vizes csatamezőn…hát, jól jönne pár szem xanax. Kellett neki beájulni Gergő masszírozásra termett…..
Bencus és Barbi randiznak egy random vendéglátóipari egységben, háttérben tengerpart és kapirgáló csirke, előtérben "Food trip" feliratú, nyugai aluljárós gyrososhoz mérten sem túl bizalomgerjesztő kajapult, nem tudom ki hogy van vele, de nekem rögtön elragadta a fantáziámat, hogy hova és hogyan…..
hogyvolt Survivor 3x21 - Cetlik 2017.09.26 11:00:00
Mandirigmán indítunk, Barbi enyimavilág testtartással bámul a messzeségbe, és arra gondol, hogyha ő meg Zoli nincsenek itt, akkor nem Adri esik ki, és ez a gondolat megmelengeti kicsiny szívét, mert azért milyen jó is az, amikor az ember azt hiszi, hogy ő rángatja a madzagokat az…..
(Ez az az időszak, amikor én is kint voltam a forgatáson, csak hogy fényezzek egy 126 kilós majmot is menten, amit láttam, azt itt írtam meg.) Namármost. Én nagyon ellene vagyok az olyan "fordulatoknak", hogy két játékos csak úgy kapjon egy bödön pálmaolajjal kevert ételízesítőt, amit két komponens…..
djmarco 2017.09.23 11:40:22
@Biriksz_Krokiksz!:
Azért csinálnak napi adást, mivel ez egy drága formátum, és ha már annyit ráköltenek hogy megveszik a licenszet kiutaztatják a stábot, felépítik rá az őszüket akkor fontos hogy ezzel meg legyen a saját tartalom.
Nyilván nekem is sok időmet veszi el, de én valahol amúgy élvezem hogy kicsit jobban megismerjük a játékosokat különböző helyzetekben, ettől sokkal jobban lehet velük azonosulni.

Amúgy itt a holtak szigetén nincs már olyan nagy harc, és mindenki idővel összehaverkodik, simán lehet hogy aki innen visszakerül az nyeri meg.
djmarco 2017.09.23 12:27:54
@Biriksz_Krokiksz!:
OFF
Azért az RTL-nek ott van a Barátok közt meg az éjjel nappal Budapest, mellé kell valami még, és azért ez jóval drágább mint egy kvízműsor vagy egy főzőműsor. A sztárban sztárral úgyse tudnak mit kezdeni, szombatra meg ott van az X faktor. Mivel a TV2 mostanában eléggé leszerepelt, így bátran kockáztathatnak. Igazából nem volt nagy bukás, de annyira nem is jött be a dolog, nem tudom hogy jövőévre újraforgatnak e. Remélem igen, de ennyi nézőt egy sima főzőműsorral is össze lehet szedni.
A Heti két adáshoz meg nincsenek hozzászokva a magyar nézők, és azért az úgy elég kockázatos lenne.
Klau kétségek közt vergődik, hogy ki menjen holnap, és ki mellé álljanak Benivel, illetve hogy akkor most tényleg őket akarják-e kibaszarintani, és ebben a bizonytalanságban nem sokat segített a tegnapi apró szargalacsin sem, melyet Barbi dobott be a Mandirigma törzs jelentéktelen kis életét…..
Mint mindig, most is a védettségi játék utáni önfaszszopásba átcsapó örömfesztivál, illetve a másik oldalon a búval történő megbaszódás van premier plánéba tolva. Buwayáéknál az a plusz öröm oka, hogy bebizonyították, vagy ahogy Pumped Gabo mondaná, odatették a…..
Lilla kiesésének estéjének vagyunk, akkor, amikor Zoli tök jogosan van beszarva, mert egy nálánál másfél fejjel magasabb katonaembert baszott át a védettségi amulettel, de Tamás fején látszik, hogy egyszerre csak egy dologra tud koncentrálni, és mivel a lélegzés most felülír mindent, Zoli…..
Kellemes képekkel indítunk a sziget aranyos kisállatairól, furafejű madár, gombszemű mosómaci a fán, meg A Feri, a dzsungelbaszó, aki már kora reggel úgy csépeli a növényzetet macsetével, mintha nem lenne holnap, míg a többiek édesdeden alszanak a szúnyogháló biztonságot adó takarásában.…..
djmarco 2017.09.07 13:45:47
@szociál:
Nem hinném hogy annyira belenyúlnának a játékokba, meg konkrét forgatókönyv lenne. Ez egy valóság show ahol az a lényeg hogy (a szerkesztők által irányított) extrém körülmények között milyen igazi rekreációik vannak a hétköznapi embereknek. Úgy hogy hoznak egy új embert vagy pl nem osztható számú rántott hús hoznak az nyilván szerkesztési trükk, sőt a vágással is lehet játszani, hogy melyik mondatot melyik után vágják be, de a kiszavazásba, vagy abba hogy melyik csapat nyerje a játékot nem szólnak bele (sokkal izgalmasabb lenne most hogy a pirosak között ilyen nagy a széthúzás ha ők szavaznának).

Az egyik RTL-nél dolgozó ismerősöm is mondta hogy sokkal nehezebb feladat lenne a szavazatokat manipulálni, mint a nézőket hogy kire szavazzanak. (Általában a kisfilm dönt, nem az éneklés)
  Három percnyi hogyvót után kezdünk azzal, hogy a sárgák a védettségi játékból visszaérve először eldöntik, mit egyenek borsóbabot vagy fehérbabot (kardinális kérdés!) majd jöhet a szembenézés a tényekkel: ők bizony faszok. Mert hát ha van egy csapat, amelyik konkrétan…..
Rozsi virtuális környezetszennyezése új világrendje nagyon kalóz! Rozsomárk for elnök!  ..
djmarco 2015.09.01 00:15:40
@Hugyecsek Máté: Ezt most nem értem. Miért nem én vagyok Rozsomárk?
djmarco 2015.09.02 01:15:06
@Hugyecsek Máté: Most döntsétek már el hogy Schmuck Andor vagy mc zsolax klónja vagyok!
djmarco 2015.09.02 11:33:40
@vénkujon: micsoda jövőkép :)
Szerintem Rozsomárk = Mc Zsolax. Bár a rozsdás nyaklánc fux elég megtévesztő.    ..
djmarco 2014.11.21 02:01:58
@vénkujon: Sajnos még nem vagyok olyan magasságokba, de ha velem csinálná a kampányvideót komoly gondba lenne a kétfarkú kutyapárt. :)
djmarco 2014.11.21 02:02:46
@Kecses: Csinálnék én komolyat is, csak nem tudok rappelni
djmarco 2014.11.21 02:11:37
@Kecses: maximum ezzel tudok szolgálni, de nem hinném hogy ez kielégíteni az igényedet.
www.youtube.com/watch?v=eKv1HR4NRPY
Clipperc Mulandó lesz a Mulandó 2013.01.06 22:12:45
Újítás, kreativitás, egyéniség, különbözőség. Ezek egyvelegétől lesz egy produkció maradandó. Sajnos ez mai produkciónkra nem mondható el, de először inkább tekintsük meg.      E videó egy tökéletes sablon egy hip hop videókliphez. Maximum egy-két…..
Amikor elhatároztam, hogy elkezdem ezt a blogot, akkor tudtam, hogy lesznek nehéz pillanatok is. De azért erre nem voltam felkészülve, ráadásul így elsőre, egy ilyen övön aluli ütést kapni, nem túl kellemes. Na de nézzük, miről is van szó. FIGYELEM CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!…..
Clipperc Üdv a Clipperc.blog.hu-n! 2012.12.31 14:55:00
 Elindult a Clipperc ahol a klipek nem maradnak ítélet nélkül. Minden egyes klippet górcső veszünk és kivesézzük a-tól zs-ig, sőt tovább is. Szóval mindenki vigyázzon, senki sincs biztonságban. ..
foto-cikk.hu Beinditottak 2012.11.22 15:00:18
 2012 November 22-őt írunk. Hajnali háromnegyed öt van. Épp a reggeli kávém utolsó kortyát juttatom le a torkomon. "Kemény ez a hajnali rádiózás" futott át az agyamon ez a gondolat, miközben az Örs Vezér tér éppen most nyíló boltjába igyekszem meglesni, hogy…..
Na szóval hol is kezdjem. Rólam nem érdemes semmit se tudni, beszéljünk inkább a blogról. In medias res mondaná a latin. Szóval ez a blog azért jött létre, hogy a nagy eseményeket (média, koncert, sport...) bemutassa, átadja a hangulatát. Mindezt teszi kis szövegmorzsákkal és…..
 Miután pénteken nem kis meglepetésre megvertük a svédeket 2-1-re maradt még esély arra hogy szerepelhessünk az a 2012-es foci Eb-én. Ehhez viszont a következő két meccsünket is meg kell nyernünk, a svédek, pedig nem nyerhetnek se a hollandok, se a finnek ellen. Erre ugyan van…..
Agymenések Szeptember 1 2011.09.06 00:52:00
 Eljött ez a nap is, a bűvös szeptember elseje. E nappal lezárul a nyár, és elkezdődik az ősz.A diákoknak viszont nem csak egy évszakváltozást jelent ez a nap, hanem egy új tanév kezdetét is. A legtöbb diák azt szeretné, hogy ha ez a nap sose jönne el, de…..
a zenészcsapat Kották Márknak 2010.07.08 11:08:00
  http://bikazenekar.blog.hu/media/file/áldjad az Urat, én lelkem.bmp http://bikazenekar.blog.hu/media/file/az úr csodásan.bmphttp://bikazenekar.blog.hu/media/file/az úr jézusnak ma tárd ki.bmpsajnálom, a többit egyszerűen képtelen vagyok feltölteni. valamiért nem engedi..
a zenészcsapat összlista 2010.05.17 17:56:00
ez SOK!!! redukáljunk max 50re.méghozzá úgy, hogy mindenki a sajátjaiból hetet választ.légyszilégyszi ezt a posztot szerkesszétek!(alul van a szerkesztés gomb, katt és kész)ésmég: aki tud valamelyikből kottát prezentálni, az írja be a nevét a dal címe mellé.jó szkennelni,…..
a zenészcsapat dalválasztás 2010.04.11 16:37:00
 drága zenészek!első feladatunk a dalok kiválasztása. azt kérem, hogy mindenki válasszon 6 darab éneket. szeretném, ha mindenki ide tenné fel a választott szövegeit. ajánlom szíves figyelmetekbe pl ezt az oldalt: kereszténydaloka határidő április 30. aki nem tartja…..