Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tdammit

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub azt ígérte, a Házasodna a gazda nem olyan társkeresős reality lesz, amiben lerobbant kurvákat tolnak be a főhős elé, mint tették azt Alekosszal, Benkővel és Delhusával is, hanem érzelmekre építő, igazi parasztromantikus műsor, ami elé az egész család leülhet, hogy…..
Az Audi megcsinálta a maga szuperdízelét, ki is próbáltuk és kijelentettük, hogya BMW felkötheti a derékszíjat… Nos, a BMW nem kötötte fel, hanem félbehajtotta és odasózott. A csatos végével. Hadd fájjon. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Majdnem négy évig szüneteltette egyik legsikeresebb vetélkedőjét az RTL Klub, mert megtehette. Volt helyette más, reality vagy tehetségkutató, esetleg egy másik vetélkedő, nem volt égető szükség rá, mint ahogy most sincs, de ha már van a csatornának egy olyan formátuma, ami…..
Mielőtt mai témám kifejtésébe belekezdenék, csak megjegyzem, mi lett volna, ha az uniós pénzelvonás szégyene Gyurcsány idején történik meg Magyarországgal? Már felgyújtották volna a Kossuth teret, hidat zártak volna le, hogy a csúnya kormány tönkre teszi a zemberek…..
tdammit 2012.02.23 18:44:44
Miért képzelik magukat az utak királyának? Mindent értek. Munkaidőm kötetlen, megyek mint a töketlen. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Franciaágy Drezdából 2012.02.08 06:15:00
Oldalról, messziről könnyű összetéveszteni egy Skoda Superbbel. Épp ez teszi lefegyverzően rokonszenvessé. Túl természetesen azon, hogy hétmillióért, egy közepesen felszerelt új Superb áráért vihető el. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Vagy Molnár F. Árpád végre vásárolt egy tévékészüléket, és rácsodálkozott a jegesen vibráló gonosz dobozra, vagy a Vodafone-nak mégis van humorérzéke. Esetleg a reklámügynökségének. Az október elején feltűnt videó, a Piros Pirula Projekt Üzenet című filmje ugyanis…..
Belsőség A napszemüveges Jaguar 2011.09.14 12:00:00
Elbizonytalanodtam egy pillanatra, hogy a Napszemüveg blogon vagy a Belsőségen van a helye a Jaguar C-X16-nak, de a téma itt inkább az autó, a hemü csak bónusz. Mivel Jaguárék előre kitálaltak már minden infót a Porsche 911-es ellenfelének kikiáltott tanulmányautójukról, nem ért…..
tdammit 2011.09.14 15:56:38
@P12_dCi: röffröff (elnézést, ha rossz az akcentusom)
Homlokrakodó az égben A beton, az aszfalt és a csillogó üveg közé nem illenek a régi mezőgazdasági gépek. Tájidegenek, meg nem értettek és ha kell, tiltó táblákkal tartják őket távol. Budapestre sokáig be sem tehették lábukat a traktorok, behajtani tilos volt a jussuk –…..
Filmre viszik a pénteki norvégiai tragédiát: már augusztusban bemutatják a Norway Massacre: The Killer's Mind munkacímű dokumentumfilmet a Discovery Channel műsorán. Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában és az Ázsia-Csendes-óceáni térségben is vetítik majd,…..
Észrevettem, hogy tegnap kimaradt egy poszt, de sajnos szinte mindenki nyaralni van, köztük én is. Az idő szar, de nincs mit tenni. Azonban Nektek ettől még nem kell olvasnivaló nélkül maradni, úgyhogy Bendegúz levelét ajánlom figyelmetekbe. Igazat adok Neki, én is úgy látom, hogy…..
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..
tdammit 2011.06.21 08:38:15
Úgy adódott, hogy ügyes-bajos dolgaim intézéséhez (erről jövő vasárnap olvashatnak) szűkebb pátriámba, palócföldre, azaz Gömörbe kellett látogatnom. Aki szülőhelyétől messze él, az tudja, hogy ilyenkor az ember mindig egyfajta megnyugvást érez és örül, hogy viszontlátja…..
Néha úgy tűnhet, mintha bizonyos jeleneteket már láttunk volna kedvenc fantasztikus történetünket nézve. Ha udvariasak akarunk lenni, mondhatjuk, hogy bizonyos ötleteknek más alkotók is tisztelettel adóznak, de nevezhetjük lenyúlásnak is, ha újra és úja ugyanaz a fordulat…..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
tdammit 2010.12.22 13:56:03
tdammit 2010.12.22 14:07:16
@troll-i: egyik kedvenc filmem, nagyon sokszor láttam már.
tdammit 2010.12.22 14:07:52
@gyvy: valóban gyönyörű, sajnos nem ismerem őket
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
tdammit 2010.08.27 18:05:58
@Rókakígyó: Én bírósági végzés nélkül is felszedem a szemetet és bedobom a legközelebbi kukába.
Pénteken a Hungaroringen az egyik F1-es csapattag beszámolt róla, mi történt a Parlamentben, valójában megmagyarázta a felülmúlhatatlan képanyagot. "Tegnap meghívták az egész F1-et a Parlamentbe, mindenki ott volt, kivétel a Williams, nem tudom, miért, a Renault meg csak a…..
Itt egy új BMW, amelyről sejtettük, hogy jönnie kell, bár nem feltétlenül értjük, miért, ezért kérődzünk rajta kicsit - okfejtés a BMW 5-ös Sportbackről. Illetve CLS-ről. Vagy CC-ről. Vélemények az azonos című írásunkról...
The fospumpa is rising! Szilárd a füves univerzum legpechesebb embere. Nem szívni, nyírni akart pedig szegény, méghozzá igényesen, ezért egy akcióban is 76 ezer forintos modellt választott a Bricostore-ból. A boltban külön a lelkére kötötték, hogy 5 üzemóra után cseréljen…..
tdammit 2010.07.21 13:59:16
450 ló, csatakos nadrág, fejhangú vihogás. Bár tudnám, hogy a rettegés vagy a vételár ilyen eszeveszett vicces. Vélemények az azonos című írásunkról...
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..
tdammit 2010.07.14 14:55:50
Nyári uborkaszezonra mi mással készülhetnénk, mint csöcsökkel, meg kockahasakkal, lista formájában, szavazással egybekötve, mert kell az input is ugye. A mai lista a televíziózás utóbbi évtizedének legdögösebb keménycsajait veszi számba, tessék megszavazni, ki miért a legjobb,…..
tdammit 2010.07.06 20:16:58
Belsőség Csendben gyilkolni 2010.06.28 06:00:00
Kérem, ez van. 27 348 900 forint volt tesztautónk listaára, ezekkel az extrákkal, 16 399 000 nélkülük. Persze adódik a kérdés, mennyire van értelme még egy alapáras E-Klasse árát költeni extrákra, de mielőtt elkezdjük szapulni a karvalykapitalizmust, jó, ha helyén vizsgáljuk a…..
tdammit 2010.06.28 11:16:09
Van egy ügyvéd barátom, Zoli, aki – hogy is szól az a szőke nős vicc? – nagyon szereti, de nem érti az autókat. Élete legjobb döntését hozta tehát, amikor tíz évvel ezelőtt vett magának egy Volvo Amazont, hiszen az stílusos, jó vezetni, nem romlik el. Zoli hosszú…..