Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bolint99

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Microsoft legújabb operációs rendszeréről egészen vad információk szivárogtak ki - íme, ilyen lesz az új Windows! Windows 10 specifikáció - a fontosabb tudnivalók 1. Az új Windows felelős az M0-s fizetővé tételéért. 2. Ha a 10-es Windows forráskódját visszafelé…..
Sziasztok!Sajnos nincs sok időm és energiám írni, röviden annyi, hogy naagyon jó volt az egész :DA bajnokságon képek is készültek, innen letölthetők: http://dl.dropbox.com/u/7578347/StickmanBajnoksag/StickmanBajnoksag.rarBolint99..
Hamarosan indul a KlánBázis 2.0 betatesztje!   A tesztelésre jelentkezni a következő módon lehet: Felveszel a stickman.kreg skype címen, majd behívlak a közös szobába. Ez egy tesztjáték lesz!!! Mindenki minden hibát köteles lesz jelenteni! Ha valakinek jó ötlete támadt, azt…..
Megvolt az első közös találkozó Rudiék kávézójában, elég jól sikerült, beszélgettünk erről-arról, ha érdekel, hogy mi volt ott, gyere el legközelebb :D Aki meg nem tudott eljönni, hát, fórumon is kb. ezek a témák, csak itt láttuk is egymást…..
Stickman Warfare Blog Képek 2010.06.02 20:47:00
Sziasztok! Frissítettem a stickman.hu kezdőlapját, és kellenének képek alulra a futó galériába! Légyszi küldjetek képeket a cikk kommentárjába ;)Jah, és friss, ebben a hónapban készült, teljesen átlagos, de mégis jó kép kellene, ami bemutatja a játékot... Köszi, Bálint..
Megalakult a hivatalos Kreg Support Team, mely még szervezettebben próbál Nektek segíteni, több új módszerrel... Mit takart idáig a mi kis csapatunk? Pár lelkes embert, ki válaszolt a Ti leveleitekre a fórumon és az acc rendszerben, illetve néha segített a játékban.Először…..
Lassan egy hónapja hírdettük ki a fotópályázatot, amire sok szép kép érkezett. Viszont a határidő lejárt, úgyhogy dönteni kell. Kiválogattunk kilenc képet, amire most Ti szavazhattok, a képek a következők: Oli - Csoportkép Oli - Hol a bug? Zsolt998 - Rakéta Cseszter - Venom a…..