Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Treeger

0 bejegyzést írt és 643 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FilmBaráth kritikáját itt olvashatjátok Jobb híján nem maradt más számomra a GoldenEye és az Oroszországból szeretettel után, mint hogy próbát tegyek a közmegegyezés szerinti legjobb Bond-filmmel. Amely a két említett darab fényében teljesen jogosan birtokolja ezt a címet (már…..
A férfiak nagy része ma is azt hiszi, hogy orvoshoz fordulni, egészségügyi segítséget kérni férfiatlan dolog, miközben elvárják maguktól, hogy mindig helyt álljanak. Természetesen nem így van, a legférfiasabbaknak is akadhatnak gondjaik, amelyeket akkor sem szabad tabutémának tekinti, ha a…..
Nemrég olvadtunk el Az ételművész egyik vetítésén a rengeteg szexi ételkölteménytől, és rájöttünk, hogy a sóvárgás ellenére is imádjuk a gasztro-filmeket. Össze is gyűjtöttünk tíz nyalánkságot, melyektől garantáltan megrohanjátok a hűtőt. Bradley Cooper csokimázt…..
Mielőtt még mozikba kerülne Daniel Craig negyedik James Bond-filmje, tekintsük át a 007-es legendáját, 63 esztendőn és 63 képen keresztül. Arcok, nők, járgányok, akció, továbbá fotók a színfalak mögül.  ..
Aki nem ismeri ezt az ételt, szimplán a kép alapján biztosan azt gondolja elment az eszem, ha ilyen furcsa kinézetű fogásnak örülök. Egy sonkás zsemle valami fehérrel, talán tojással, mindez leöntve egy sárga szósszal és a tetejére rábiggyesztve egy kis petrezselyem az elegancia…..
Egyáltalán van olyan, aki nem látta ezt a filmet? Ha igen, akkor sürgősen menj vissza az időben a gyerekkorodba, és nézd meg akkor! Mert ezt először még gyerekként kell látni, és nem azért, mert felnőtt fejjel nem állná meg a helyét. Nem, erről szó sincs, sőt! Sokadszorra…..
Mr.Treeger 2015.10.21 12:50:26
@Chaoyang:
Pontosan. Moziban látni volt az igazi. A VHS korszak is a 80-as évek inkább. 90 után gyorsabban jöttek a mozifilmek is, videótékák nylítak, más lett az egész.

87-ben moziban látva ezt kb olyan volt mint a moziban először a Csillagok Háborúja. Bár szerintem moziban a Birodalom nagyobbat ütött.
Bizonyára veletek is történt már olyan, hogy csak úgy beleszaladtatok egy filmbe. A Sráckor után Ethan Hawke filmjeit böngészgettem, így akadtam rá az Időhurokra. Megnéztem a bemutatóját, hazánkban nem is tervezték moziban bemutatni - rögtön lemezre érkezett. Ez volt tavaly…..
Vannak franchise-ok, amiket imádunk, minden deus-ex sas vagy midiklorián ellenére. Vannak olyanok, amiket kultiváltan gyűlölünk, szexista robotok vagy családos autó junkiek miatt. És hát ismerünk olyan franchise-okat is, amik az „ezek komolyan azt hitték, ennek lesz folytatása?”…..
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
Mr.Treeger 2015.10.11 16:54:17
@Transylvanianmixedgrill:
Akit már VB-t nyer,az ne menjnen tehetségkutatóba. Tök jó a tánc, de megnézem egyszer, max kétszer és vége. Nincs mögötte tartalom. Megfogható személyiség, aki miatt újra és újra megnézném. Ügyesek, sok munka van benne, de 5 perc műsor és kész.
Lauren Blog Ralph Lauren leköszön 2015.09.30 17:05:52
Megdöbbentő hírt jelentett be a nagy nevű amerikai cég: a saját alapítású, és így magáról elnevezett cég éléről leköszön Ralph Lauren. A cég irányítása eddig is a család kezében volt, fiai kulcsszerepet vállaltak a vállalat irányításában. Ralph továbbra is megmarad…..
Mr.Treeger 2015.10.01 14:59:14
@Online Távmunkás:
Nem is a női ruháiról lett híres. Az amerikai kisvárosi nőket tudja öltöztetni de mást nem nagyon. Klasszik férfi stílus max ennyi.
Rég látott nagy mozgolódás volt az amerikai Forbes 400-as listáján, ahol az Egyesült Államok 400 leggazgagabb üzletemberét rangsorolja anyalapunk. Az élbolyból kikerült a Walton-örökösök nagy része, helyettük itt vannak az internetmilliárdosok: Jeff Bezos és Mark Zuckerberg is…..
Mr.Treeger 2015.10.01 14:55:39
@sebi77:
Ha 1920-as éveket nézzük akkor autógyártó, acél és olajmágnások lennének a listán. A 820-as években bank és áruházlánc tulajok.
Aztán ahogy a tőzsde és az örökösök jöttek a személyi vagyon darabokra esett.
Most a netes dolgok vannak középpontban, de majd 20 év múlva teljesen más lesz lista.
De lehet 10 év múlva is. Jönnek az elektromos autók (Elon Musk pl), aztán alternatív energiák.
De azt is látni kell, hogy ha egy EU-s vagy ázsiai listát nézünk már más a szektorok aránya. Itt látni igazán, hogy technikailag még mindig az USA diktál, és minden új áramlat onnan jön. Mondhatni a kőolaj és autó ipar óta.
[Supernatural Movies] Tűzparancs 2015.09.26 20:00:00
Bő 20 évvel ezelőtt, életem első filmes élménye közé tartozott, Stuart Baird kliséhegyekkel teletűzdelt akciófilmje, mely karöltve a Star Wars 4. részével, indította útjára a filmek iránti rajongásomat. Ekkor még nem volt se CD, se DVD, csupán a jó öreg videótéka, ahonnan…..
Fej vagy gyomor? Hányszor idézzük még ma is, ugye? Pedig nem ma készült ez jó kis akciófilm, amely semmit sem ért volna Bruce Willis és Shane Black hihetetlen szövege nélkül. Sokat fejlődött a…..
Mr.Treeger 2015.08.15 14:02:34
@borosnyuszi: bazi öreg vagyok
Az egész 150 évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy James Gillingham nevű cipész találkozott egy férfival, aki egy ágyúlövés okozta sérülés következtében elveszítette a karját. Az orvosok azt mondták neki, hogy semmit sem tehetnek annak érdekében, hogy javítsanak a helyzetén,…..
Egy speciális 3D-s matrica a garázsajtóra. Néhány kreatív megoldás, amiből mindenki választhat bátran. ….és had kerekedjen a szomszéd szeme! ..
A Pixar Stúdió Pete Docter rendezte animációs filmjeiben egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy a történetek ne csak szórakoztassanak, hanem a hétköznapok során akár felnőttként is hasznosítható, hiteles pszichológiai tudást közvetítsenek, hozzájáruljanak önmagunk és…..
Robert de Niro rendezte ezt a kevésbé ismert gengszter drámát, ami a ’60-es évek viharos változásai közepette játszódik, és egy olasz-amerikai fiú férfivá válását követi nyomon. A film főszereplője két apafigura, az édesapa és a helyi gengszterfőnök között őrlődik, akik mindketten azt szeretnék, ha…..
Sokan úgy gondolják, az aktív szexuális élet a fiatalkorral együtt lezárul, esetleg homályba vész, és egyre kevésbé játszik fontos szerepet a párok mindennapjaiban az intim kapcsolat. A WEBBeteg felmérésének eredménye épp ennek az ellenkezőjére mutat rá, így érthető az is,…..
Time Goes By Hetedik (Seven) 1995 2015.06.02 17:17:26
A Hetedik talán a legnépszerűbb neo-noir film, amit még azok is ismernek, akik nem különösebben érdeklődnek a neo-noir műfaja után. Ez persze köszönhető az ismert és népszerű színészeknek (Morgan Freeman, Brad Pitt, Kevin Spacey) is, na és persze annak, hogy az egyik leghátborzongatóbb film, ami…..
Oké, oké, oké nincs semmi különös abban, hogy egy sikeres filmhez folytatás készül. Az viszont ritkán jön össze, hogy a második felvonás legalább olyan jól sikerüljön, mint az előző. Főleg a 80-as években, amikor a buddy cop filmek a virágkorukat élték, és a jobbnál jobb…..
Mr.Treeger 2015.06.02 22:42:41
@borosnyuszi: Magától vonult vissza, mert zenélni akart.
A világ egyik leginkább elzárt országáról sokat beszélnek (na jó, mi is…), de tudni viszonylag keveset tudunk róla. Úgyhogy a mai posztban jöjjön tíz talán kevéssé közismert tény. 1. Összesen 28 féle frizura közül lehet választani Az emberek frizuráját is az állam…..
Mr.Treeger 2015.05.26 22:49:53
@Macropus Rufus:
Nampho-tól Vonszanig busszal. Az azért elég szép út.
Jó béna a fotósopp a képen, hiába no, nem Szarvas mester csinálta. Ugye Jeremy Clarksont kirúgták a BBC-től, mert pofán vert egy producert (nem kapott meleg ételt egy forgatási nap végén) és így a Top Gear is beleállt a földbe, mert  James May és Richard Hammond sem maradt a…..
Smoking Barrels Truman Show (1998) 2015.05.18 18:00:00
Andrew Niccol még 1991-ben írta meg egy oldalban azt a történetet, amely egy egész életét egy tévéműsorban töltő emberről szólt volna. A belőle készült forgatókönyv nagyon hamar milliókért kelt el, Niccol pedig egy tetemes összeget leakaszthatott azért is, hogy végül ne ő…..
Mr.Treeger 2015.05.18 21:24:31
@danialves:
Igazából a TV-ben az egyén volt a hasonlóság. De érdekes volt a Truman Show-ban, mikor sorozatot ajánlottak a Trumannak, az is egy 50-es évekbeli kisvárosban játszódó bugyuta sorozat volt, mint a Pleasantville.
Bár a beszürkülés, a demagóg erkölcsi mantra azért lehetne médiakritika is.