Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magg (törölt)

0 bejegyzést írt és 383 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
Magg (törölt) 2010.07.20 07:47:02
@Gee Halen: úgy, hogy régen nem 12 órát kellett melózni naponta!
Magg (törölt) 2010.07.20 07:51:32
@Hosegawa: amúgy meg most be is mutattad, milyen büdös bunkó buznyákok a Tecsó alkalmazottai (tisztelet a kivételnek, már ha van ilyen).
Magg (törölt) 2010.07.20 07:55:35
@Gee Halen:
"A legtöbb nyugati országban időben pont, hogy többet dolgoznak (legalábbis másként van beosztva, pl. ha történetesen 9-kor kezdődik a munkaidő, és van vagy 2 óra ebédszünet;"

Ennek fuss má neki mégegyszer lécci!
Kurvára értelmetlen.
Mit akartál mondani?
Hogy nyugaton több órát dolgoznak egy nap, mint 12?
Ha-ha-ha-ha!
Kedves Despota!  Történetem, illetve feleségem története egy klasszikus terror leírása, belőlünk mégis mosolyt fakasztott. Az olvasókra bízom, hogy ez a mosoly a részükről is a vidámság mosolya lesz-e, avagy inkább az irónia, vagy esetleg a kárörvendés mosolya.  Maga…..
Magg (törölt) 2010.07.15 09:14:31
@Lasombra:
"Plusz az interjún olvasta először az asszony cv-jét a boss???? Életszerű."

Te ugye, nem voltál még állásinterjún?
Ha nem nézegetné a boss az önéletrajzodat, honnan tudná, ki a fene vagy?

Csak nem képzeled, hogy töviről hegyire bemagolja az összes, behívott delikvens adatát?
Magg (törölt) 2010.07.15 09:28:58
@mothe: oké, persze, de szinte csak álláskeresésről szól már a blog, ritkán van
egy-egy ütős munkahelyi sztori (és hát a blog neve ugye alapvetően ez utóbbit sugallja).
Tessenek már nekem elmagyarázni, miért kell nekem közjegyzőnél igazolnom, hogy nem volt bejegyzett élettársi viszonyban a gyermekem anyja, amikor ezt az anyakönyvvezető lepecsételte, illetve nem szerepel egy saját adat lekérdezésére sem ingyenes adatbázisban, amiből amúgy nem is…..
Cecília csak szerette volna tovább használni az internetet, mert már úgy megszokta a pajkosan villogó reklámokat, de sajnos erre nem volt lehetőség. Miután a DigiTV átvette a Rubicom hálózatát, 2 hónapja várja, hogy kiépüljön az új hálózat, mert a régihez inkább nem nyúlnak.…..
Török Gábor írt egy elemzést, hogy vajon a Fidesz és az LMP nyer-e egymással. E viszony kapcsán jegyeznék meg én is néhány dolgot.Szerintem, Csak a Fidesz nyer. Oh rövid távon persze, Torgyán is miniszter lett. Értem én. Először is a Fidesz nem ismeri az egyenlő partner…..
Magg (törölt) 2010.07.15 08:34:03
@jozicsenko: már csak arra lennék kiváncsi, hány könycseppet fogsz ejteni a Fidesz miatt - majd valamikor, egy-két-pár év múlva! :)
Ez a vicc nagyon aktuális most nálunk. Sajnos nem telik ilyesmire. Miközben irigyelt középosztálybelinek számítunk két gyerekkel négy szobával és négy kerékkel, – bár ez egy kicsit defenzívebb felállásnak számít az Orbán-féle 3-3-4-hez képest – valójában már azt…..
Magg (törölt) 2010.07.15 08:27:36
@Tibike15:
"....rögtön megjelennek az olyanok, akik kevesebbet keresnek és itt okoskodnak, hogy mit sír a posztoló. Erre csak két dolgot lehet mondani, egy az, hogy gondolom nem véletlen, ha valaki kevesebbet keres. Azaz mindenki magának köszönheti a fizetését..."

Én meg azt bírom, hogy mindig megjelenik valaki ilyen demagóg dumával.
A "15" a neved végén, ugye az életkorodat jelzi?
Mert kábé pont olyan a hozzászólásod, ami egy ilyen korú kisgyerektől várható el.
Magg (törölt) 2010.07.15 08:29:21
@orient:

"...ha valaki szarul él akkor ő is tehet róla...."

Hogyne!
Gyere például Békéscsaba és vonzáskörzetébe lakni és dolgozni, aztán nézz ki a fejedből, hogy milyen jó kis fizetéseket lehet errefelé leszakítani! :((
Olvasónk helyzete gyakorlatilag kilátástalan.Az én történetemet hosszú lenne leírni, ezért megpróbálom röviden. 2007. évtől felmondott hiteleim vannak különböző bankoknál, sajnos rákerültem a BAR listára is, szégyen kimondani, de 12db hitellel vezetem a listát, amiről…..
Magg (törölt) 2010.07.15 07:40:53
@EZsL: igen, a te sztorid egy eléggé alaptörténet manapság, sajnos!

De ettől azért még nincs (és ugye nem is lesz?) 12 hiteled, meg ötmillás adósságod?

Aztán tudod, ha nincs állásom és elromlik a mosógépem, akkor sajna mosok kézzel, vagy megyek a szülőkhöz, testvérhez - de NEM veszek fel hitelt a semmire, hiszen fizetés nélkül miből adom vissza?????
Biztos bennem van a hiba, de már nem először asszociálok a FIDESZ ténykedése kapcsán a kommunista hatalomátvételre (pedig én még nem is írtam posztot a NENYI-ről). Az első és a második esetben néhány Orbán mondat idézett fel bennem rossz emlékű történelmi párhuzamokat, most…..
Magg (törölt) 2010.07.15 07:08:39
@Sir Kommentor: nem jön, itt van!

Amúgy meg elvakultságotokban nem látjátok, mi folyik itt?
(Pl. bankadó mindenkinek, kivéve a fidesznyik vezetők cégecskéinek)
Gusztustalanabbak, mint a múlt 8 év, mert semmi kontroll, szabadon garázdálkodnak.
Szerencsére az EU és az IMF időnként szeretett vezéretek pofájára csap - és , ami az abszolút hozzáértésüket mutatja, egyre sűűrűbbek a pofonok.

Rajta, csak így tovább!

Hamarosan TI retteghettek!

NEM vagyojk maszopos, ellenkezőleg!
Magg (törölt) 2010.07.15 07:10:46
@Magg: gyengébbek kedvéért: lex Járai...
Zsuzsa a Retzből vásárolt konyhabútorát szerette volna kiegészíteni egy hasonló darabbal. Akkor még nem sejtette, hogy ez 5 hónapjába fog kerülni: 2 évvel ez előtt ugye vásároltunk egy lakást, amit fel is kellett újítanunk és be is kellett bútoroznunk. Annak idején a…..
Magg (törölt) 2010.07.14 12:02:05
@babel: na ja, de neked legalább elmondták, hogy mire számíthatsz!

A posztolót meg átverték, összevissza hazudoztak neki.
Te nem ugyanezt a posztot olvastad?
Amy az Anubis Travellel utazott Krétára, hogy aztán onnan tovakiránduljon álmai szigetére. Úgy látszik, annyira mégsem volt csudálatos, hogy a 4 órásra tervezett kirándulásból 3 nap lett, különben biztos nem panaszkodott volna. Ja, hogy a család fele Krétán maradt? 2010…..
Magg (törölt) 2010.07.14 11:44:20
@@nális coitus: fél milla 1 hét nyaralásért? :-o

Hát te aztán rendesen el lehetsz eresztve anyagilag!
Magg (törölt) 2010.07.14 11:50:41
@horex: és szerinted akkor is nagy lelkesedéssel fog főzni rád nyaralás és pihenés helyett, amikor már x éve a feleséged és van 2-3 gyereketek?

Tipikus hímsoviniszta hozzáállás!
A nagy melegben minden a feje tetejére állt, Szekértábor például pozitív kicsengésű ellenőrös sztorit küldött, bliccelő kismamával és világfi BKV-alkalmazottal, "ilyen is megesik" alrovatunk legnagyobb örömére. Íme: Egy – nem is olyan nagyon – boldog…..
Magg (törölt) 2010.07.14 07:20:01
@atpijkamo:
anyajegy: motherticket
Több mint 20 évi távközlési múlttal felmondtak! Már a régi nyugdíjrendszer szerint nyugdíjba mehetnék! De most... Munkát keresek - értékesítésben van tapasztalatom! És ott mindent nekem kell fizetnem!! A végkielégítés meddig lesz elég - mert én csak a 6 havit kaptam…..
Magg (törölt) 2010.07.13 08:54:12
@Strici: oké, de akkor sem értem...
Főállású egyéni vállalkozóként kitől is kapott 6 havi végkielégítést?

Úgy látszik, ma ebben a melegben nehezen megy nekem a szövegértés.
Sok éve csattog a Homár meszes ollója, de ilyen pompás abszurd sztorink szökőévenként akad, gázműfajban pedig még sosem volt hasonló, pedig a szolgáltató cégek igazán nem kímélik az ügyfeleket. Tömören: András édesanyja két, korábban egybefüggő lakásából eladott egyet,…..
Magg (törölt) 2010.07.13 07:40:02
@Secnir: de ha végigolvastad és értelmezted volna Picitures levelét, láthattad volna a végét is:

"...adniuk kell egy példányt a helyszínen készült jegyzőkönyvből.
Na ,ezt kell majd feltenni a homárra... "
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
Magg (törölt) 2010.06.29 07:36:50
@Dr.Traktor: hogy te milyen gusztustalan egy gyökér vagy!
Vukovich Gabriella a KSH új elnöke nem járatlan a politikában. Nemcsak a Fidesz 2006-os Fehér könyvének elkészítésében vett részt Orbán Viktor felkérésére, hanem a Nézőpont Intézet szakmai tanácsadójaként is feltűnt. (A pártNézőpont Intézet nemcsak hazudozik, de…..
Magg (törölt) 2010.06.29 07:30:24
@aesculus:
de van ügy...
Elég nagy baj, hogy ezek is hazudnak éjjel és nappal, pedig hogy verték a nyálukat az elmúlt 8 évre.

Ezek még a komcsiknál is rosszabbak!
Sziasztok! 27 éves lány vagyok. Mérlegképes könyvelőként kezdtem a pályafutásomat természetesen könyvelő irodában. Napi 10-12 óra robottal. És még be sem voltam jelentve!!!! Egy könyvelő irodában, Budapesten a belvárosban. Ez Magyarország. Itt kb. 2 hétig bírtam cérnával…..
Magg (törölt) 2010.06.28 13:58:53
@Silkent:

"...erős a gyanúm, hogy Stricinek van igaza, és ez sem egy beküldött levél, hanem kedves Despota barátunk napi jelleggel kreálja ezeket a kitalált történeteket..."

Dezsőmail v2.0 :DDD
Alant Zed epikus párbaja olvasható a debreceni közlekedési zéerté ellenőreivel, két fejezetben. Az első esete önmagában nem halálosan izgalmas, de abból a szempontból fontos, hogy innen indul az a csodálatos ív, aminek a csúcspontján elhangzik a nap mondata: "Az eset után…..
Magg (törölt) 2010.06.28 09:16:01
@Kitalátor feljegyzetei: Hát, gondolom nem túl felemelő látvány lehet, ha valami kövérdisznó pofáján és állán csorog végig a ragacsos lila lé, a tenyerébe köpköd és a ragacsos mancsával mindent megfogdos.
Magg (törölt) 2010.06.28 09:20:45
@medvetoka: a Palik is pont ilyen bölcsességeket mond a Forma-1-es kocsikra. :)
Tisztelt Szerkesztő!   Egy olyan történetet szeretnék megosztani Önnel és a blog olvasóival, amely minden képzeletet felülmúl, és még egy olcsó filmvígjáték dramaturgjának sem jutna eszébe, mondván túl erőltetett. Különösen ajánlom annak a bizonyos közgazdász…..
Magg (törölt) 2010.06.25 08:52:10
Magg (törölt) 2010.06.25 14:06:07
@Netszamuráj: oké, én a "normál, hivatalos fizetésre gondoltam....

Amúgy, a közszférában (ez az eset tudom, nem az) kötelező bankszámlára utalni a fizut, benne van a KJT-ben.
Michael Knight Szándékos kezezés 2010.06.24 11:57:00
Nem is tudom, melyik a szomorúbb: ha nem érti, vagy ha nem akarja érteni az Európai Unió játékszabályait a Fidesz-vezette kormány. Pedig egyszerű ez, mint a foci: kézzel nem szabad a labdához érni...Kezdődött az egész az össznépi csontvázazással, meg a hiánycél emelésére tett…..
Magg (törölt) 2010.06.25 08:36:55
@Vámpír\\\'08:

Hát azért ilyen valótlanságokat már ne állíts légyszives!
Éltél már akkortájt egyáltalán, vagy valami mesekönyvből szeded az infóidat?
Ha nem felnőtt voltál azokban az években és - ezek szerint nyilvánvalóan a történelmi tanulmányokba sem ástad bele magad különösebben- , akkor honnan veszel ilyen zöldségeket?

Kis túlzással még klotyóra sem lehetett menni az oroszok engedélye nélkül, vagy pl. Brezsnyev elvtárs halálakor minden munkahelyen kötelező volt nézni a TV-n a temetést, stb, stb... (nem saját tapasztalat :)
Varánusz Palionett 2010.06.24 08:00:00
A rendszerváltás idején volt egy vicc, hogyaszongya: milyen az orosz mikrocsip?Szása ül a dobozban, és húzogatja a madzagokat.Ez jutott eszembe, mikor tegnap Orbán Viktor Schmitt Pált jelölte államfőnek. A bejelentés minden, csaj nem váratlan. Az érintettek közül egyedül a nemzet…..
Magg (törölt) 2010.06.24 11:52:05
@Bundili: :DDDDDDDDD
Ugye ez csak egy poén akart lenni?
Ez az őskommunista bohóc kellemes, jóképű, diplomáciai érzékkel megáldott,tapasztalt politikus??????????

A hét vicce...
Jó nagy terror lehet a hazai élelmiszerboltokban, ugyanis nem először kapunk olyan, a munkakörülményekre panaszkodó levelet bolti eladóktól, amit bájos módon elkeseredett vagy felháborodott vásárlók nevében írnak nekünk. Kedves Elkeseredett vásárló, irtó cselesek vagyunk és…..
Összesen 3,5 éve dolgozok egy embernél, először az egyik cégénél, majd kérte, hogy saját problémái miatt lépjek ki a régi cégéből és lépjek át az új cégébe. Az új cégnél (mely a réginek nem jogutódja) 2,5 éve dolgozom munkaszerződés nélkül, mert arra nem volt…..
Egy esélyed lehet. ha ismered a HR est. Ha lehet közelebbről is (15-20 cm). Egy cégnél mikor jelentkeztem Műszaki ellenőrnek hozzájuk mert felháborított az a kontár munka amit az alvállalkozóik csináltak (csinálnak) a villanyórákban csak bólogattak mint kutya a hátsó ablakban.…..
Magg (törölt) 2010.06.18 10:29:31
@Reding Itell:
egy szóval sem írta, hogy mérnök.
Most éppen karbantaró, az elektromosokhoz meg műszaki ellenőrnek akart menni.
Magg (törölt) 2010.06.18 10:32:51
@Magg: ja, de látom már, mérnöki bérről ír.
Michael Knight A törvény urai 2010.06.15 21:46:00
Non omne, quod licet, honestum est - vagyis nem minden tisztességes, ami szabad. Ez a latin bölcsesség (köszönet T.-nek) tökéletesen jellemzi a Fidesz tetteit. Mert kétség se férjen hozzá: semmi törvénytelenség nincs például abban, ahogyan köztársasági elnököt választ a…..
Magg (törölt) 2010.06.16 15:13:10
@Trompf:
"Két dolgot leszámítva (alkotmánybírák kinevezése, és a köztisztviselők indoklás nélküli elbocsátása) szerintem fontos és szükséges lépések történtek."

Ja igen!
Hát nagyon fontos és szükséges volt a Kósa és a Szíjjártó-ügy is, tényleg!
Elég fontos volt az is, hogy az "EU" jól orrbaverte kétszer is Viktort! (hiánycél emelése + jegybankelnök piszkálása).
Meg nagyon fontos dolog a szabad pálinkafőzés is, hogy a velejéig komcsi Schmitt Pál köztársasági elnökként való szóbahozatalát már ne is említsem.
... és még sorolhatnám...

Ti nem láttok tovább az orrotoknál?
Csak egy nagy, narancssárga felhő lebeg előttetek?
Magg (törölt) 2010.06.16 15:25:55
@moophlander: oké, majd nézzünk szét 4 év múlva, hogy egyrészt mi marad az országból, másrészt a mostani teljesen vagyontalan, "selakás,seautó" képviselőknek mi lesz a vagyonnyilatkozatukban? :)

Amúgy meg informatikus (Novell-Linux rendszergazda, programozó) vagyok, de ez miért is érdekes?
Magg (törölt) 2010.06.16 17:52:46
@moophlander: de hát amit írsz, én azt nem is vontam kétségbe!
Egy percig sem éljeneztem a szoc.pártot!
Engem ők nem érdekelnek!
Én inkább a kormánypárt iszonyatos hataloméhségét kritizáltam és azt, ha az ember bármilyen ellenvéleményt fogalmaz meg, az elvakult fideszhívők azonnal rárontanak és bizonygatják, hogy bezzeg az elmúlt 8 év, meg most majd milyen jó lesz nekünk és hogy minden úgy van jól, ahogy most van!
Aki nem fideszes, az csakis komcsi lehet?
Nanemá....
Na, én ezzel nem értek egyet!