Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karloszky

0 bejegyzést írt és 347 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar futsalminisztérium nagyot ment az elmúlt egy hétben. Gyakorlatilag mindenkit lerúgott a pályán: ellenfelet, sporit, kapufát, még az eredményjelzőt is.   borcsok tumlász összeszedte, kinek ugatott be Szijjártó eddig:   • Zoran Milanovics, Horvátország miniszterelnöke…..
karloszky 2015.09.20 21:36:02
@Fisk: Faymann hazugozott, holokausztozott, az tök rendben volt, mi?

A frontot nem a magyar külügy nyitotta, a válaszok inkább enyhébbek voltak, mint amire válaszul születtek és ahol volt fogadókészség az összezördülés csillapítására (Szerbia), ott el is lett simítva az ügy.

Nem is tudom, melyik (nyugati) lapban olvastam, hogy Orbán tkp. egy tükröt tart az (nyugat)európai vezetők és Brüsszel elé, kimondja az igazat, amit senki nem akar hallani, mert nem mer szembenézni a valósággal, ők pedig jobb híján, mert semmi ötletünk nincs, támadják.

A nyugati politikusok és a brüsszeli bürokraták tehetetlen balfasz módjára viselkednek, ezt mindenki látja, Orbán ezzel szemben kimondja az igazat és ésszerű megoldást javasol.

Nem véletlenül van egekben Orbán népszerűsége a nyugati közvélemény körében.
karloszky 2015.09.20 22:47:22
@muci: A kommentelők körében. Egy hónapja figyelem az angol nyelvű oldalakat, Daily Mail, Daily Telegraph, Mirror, Guardian, Independent, dokumentálok, statisztikákat készítek, ebből pedig leszűrtem, hogy Orbán lájkolói a konzervatív oldalakon 90%-, a balos szájtokon pedig olyan 70% felett vannak.

Német szakos jóbarátom szerint Ausztria 80% felett, Németország 60% felett vannak a szimpatizánsok.

Francia nyelvterületet nemrég kezdtük, így az még nem mondható reprezentatívnak, de ott is úgy néz ki, hogy elég magas lesz az arány.

Több ezres mintákról van szó, azt meg te sem gondolhatod komolyan, hogy csak nácik kommentelnek... :)
karloszky 2015.09.21 08:33:13
@Kettes: Maximálisan önkéntes alapon csináljuk. A célunk csupán annyi volt, hogy képet kapjunk róla, hogyan vélekednek az emberek külföldön, akik a véleményvezérekkel ellentétben teljesen pártatlanok, ugyanis őket nem globalista trösztök agymosodái finanszírozzák.

Továbbá, hogy mennyire befolyásolja őket a többnyire hazug és torz kép, amit kapnak.

Az eredmény minden képzeletünket felülmúlta :)
        Orbán Viktor a fél kezét odaadná azért, hogy a kezdőkörben állhasson Cristiano Ronaldoval egy Real Madrid-Getafe meccsen. Márpedig a kicsi Zaiddal pontosan ez történt. Az egész világsajtó tele van azzal, hogyan fejezi ki a szeretét a Real Madrid és Spanyolország egy…..
karloszky 2015.09.20 19:42:20
@WiteNoir: Persze, szélsőjobbos. Inkább normális.

Az a baj, hogy a nyugati társadalmak a II. Világháborút követő évtizedek fellendülésében, annyira odavoltak a nagy jólétükben, hogy amíg nem figyeltek oda, egy agresszív ideológia már foglyul is ejtette őket.

Téged valószínűleg nem, te önszántadból lettél ilyen, mert azt hallottad, hogy csak így lehetsz európai, ellenkező esetben mucsai paraszt leszel.

Aki ellenszegül az uralkodó kánonnak, az szélsőjobbos, fasiszta, náci bélyeggel lesz ellátva. De ez már nyugaton is egyre inkább nem tetszik az embereknek.
karloszky 2015.09.20 19:50:03
@Sárvári Károly: Általánosítás a rasszizmus alapja. Ha valaki kollektíven bélyegez meg egy embercsoportot, legyenek azok nők, melegek, leszbikusok, biszexuálisok, transzneműek, feketék, arabok, zsidók, muszlimok, buddhisták, cigányok, az rasszista/fasiszta/náci de biztos, hogy egy nagyon rossz ember.

Ha magyarokkal teszi ugyanezt, akkor liberális.
karloszky 2015.09.20 19:54:37
@Philip F. Queeg:

"A képmutatás nyugati alapérték" (444.hu)

Ha még meg van a posztnak ez a része és nem radírozták ki, mint a bolsevikok Trockijt, mielőtt Gyuri bácsi felhúzná a szemöldökét és diétára fogná a szerkesztőségi malacperselyt.
          A poszt egy migránsról szól. Valakiről, aki nem találta a helyét, aki a jobb élet reményében, megélhetési megélhetőként, gazdasági előnyökért vándorolta be magát mindenféle mondénan jómódú országokba, telepedett beléjük, szívta ki belőlük a…..
Ezen a blogon 2009-ben írtam utoljára a Budapest Pride-ról "Melegfelvonulás, hideg fejjel" címmel. A bejegyzésből némi képet kaphattok a kognitív disszonanciával küszködő, egykor a magát a "nemzeti" oldalhoz soroló Pride-résztvevő vívódásáról. Röviden összefoglalva az akkori poszt konklúziója:…..
karloszky 2015.07.09 16:43:55
Miért káros és ártalmas a buzipropaganda?

Azért, mert a magyar és az össz-.európai népesség fogyatkozóban van - akkor terjesszük el a homoszexualitást, hadd fogyjon el az európai ember minél előbb?

Erre a liberális válasz a következő: "a szexualitás adott, azt senki nem választja meg, a felvonulás hatására senki nem változik heteroból meleggé"

Csak hogy ez nem teljesen igaz!

Pontosabban: persze, egy felnőtt, érett szexualitású ember, ha eddig nem gyakorolta a melegséget és nem voltak ebbéli vágyai, az a pride-tól nem fog megváltozni.

Viszont a felnövekvő nemzedékeknél már más a helyzet!

Ugyanis két dolog tény:
1.) a szexuális viselkedés TANULT és nem veleszületett tulajdonság - ergo senki nem születik melegnek (ezt egypetéjű ikrek vizsgálata - akik ugyxe egymás genetikai klónjai - után állapították meg), hanem pszichés és társadalmi hatások alapján lesz azzá
2.) minden ember képes bármelyik nemű emberrel szexuális kapcsolatot létesíteni és azt élvezni, ehhez "csupán" a pszichés alapú, kulturális-tanult gátlásaitól kell megszabadulnia.

Több természeti népnél teljesen elfogadott a vérfertőző viszony, sőt, néhol a fiúkat az anyjuk tanítja meg a közösülésre, a saját testével.

Ott az ilyesmi elfogadott - nálunk, az európai, zsidó/keresztény gyökerű kulturában a legdurvább sértés a "b***d meg az anyád", vagy a "motherfucker"

Szóval igen, a buzilobbi káros, ráadásul mélyen antidemokratikus, mert nem alulról jövő igényt támogat, hanem felülről erőlteti rá magát társadalomra és mossa annak az agyát a médián keresztül (elég példa erre Obama vagy H. Clinton esete, akik 8-10 éve még mereven elutasították a melegházasságot, de azóta "rájöttek" (ha!) hogy az csuda jó dolog...
Megannyi sportág adott valódi, a nemzet egésze számára példaképeket jelentő személyeket. A focista viszont mára széles e hazában a lusta, markát tartó semmirekellő szinonimája. (Fotó: MTI) Néhányan talán átsiklottak azon a híren, miszerint a debreceni focistadion…..
A rendvédelmi dolgozók a belügyminiszter tiltása ellenére egyenruhában vonultak a Parlament elé, hogy jogaikat követeljék. Becslések szerint több mint tizenötezren vettek részt a megmozduláson. A tűzoltók egy transzparensre ezt írták: Mi a macskát is mentjük, de velünk a kutya…..
karloszky 2011.04.17 18:57:22
@berklac: @Billy the kid: Mindig is kedveltem a logikusan felépített érvrendszerrel operáló kommentelőket :))

A fentiek alapján sajnos nem tudlak benneteket közéjük sorolni, de próbálkozzatok bátran, hátha valami épkézláb gondolatot is ki bírtok izzadni magatokból ;)
karloszky 2011.04.17 22:26:49
@Megszívtuk-Waze:

"Majd a 65 éves tűzoltó húzzon ki téged a tizedik emeleti ablakból."

Ne. Ő kezelje lent a csörlőt, vagy oktassa a fiatalokat tűzvédelemre, vagy mittudomén.

"És az öreg leharcolt 60 éves rendőr , hogy gyűr le egy kigyúrt kopaszt?"

Az húsz éves, törékeny rendőrlány, meg a 60 kilós rendőrfiú az hogy gyűri le a kigyúrt kopaszt, tessék mondani ? :))
Varánusz Zsebszöveg 2011.04.17 06:07:00
A tegnapi tüntetések után kíváncsian vártam, mit fog reagálni derék kormányunk a történtekre. Két helyszínen 20 ezer ember az utcán, a rendvédelmisek 15 napos ultimátumára Gyurcsány ráemelt egy pünkösdi királyságot, ezért beszélni éppen lett volna miről. Kormányunk…..
karloszky 2011.04.17 22:14:20
@hüséges: Olvasásból hányas vagy ?!? Senki nem írt ÖSSZES választópolgárrol, rajtad kívül :))

De ha már felhoztad:bizony az ÖSSZES választópolgár szavazott tavaly,többségében a Fideszre, mert aki nem ment el szavazni, az nem választópolgár, csak választásra JOGOSULT.
karloszky 2011.04.17 22:17:28
@thinker_:

"meggyőződéses jobboldaliként dalolva szavaztam volna az mszp-re bármikor, ha látom, hogy a kormányzásuk alatt fejlődik az ország és nekem - átlagembernek - jobban megy a szekér."

Ehhez még tegyük hozzá, hogy az átlagember azért nem érezte egyenesen arányosan az Ikarosz röppályájára hajazó gazdasági hanyatlást, mert a viszonylagos életszínvonalat hitelekből úgy-ahogy fent tudták tartani.

Abban meg azt hiszem az MSZP-sek is egyetértenek (bár ebben nem vagyok biztos :D), hogy életszinvonalat hitelekből fenntartani hosszú távon igencsak ráfizetéses - lásd a mellékelt ábrát.
karloszky 2011.04.17 22:22:43
@thinker_: A nyugati gazdasági elemzők szerint kimondottan pozitívak Magyarország gazdasági kilátásai.

Akiknek természetesen mindig igazuk van és minden szavuk maga a Szentírás - azt az egy esetet leszámítva, ha Orbán Viktor kormányáról mondanak jót :))
Proszektúra A’la Charta 2011.04.16 18:49:00
A kapcsolat. hu portálon „izgatott hangulatban” íródott beszámolót tettek közzé a (Népi) Demokratikus Charta gyűléséről. Olyasmiket mondott a tüntetésen Gyurcsány, az izgatott hangulatú blogger szerint, hogy „nem önmagát szerető miniszterelnökre, hanem értünk…..
A hétvégén egymásba érnek a kormányellenes megmozdulások. Én ma úgy gondoltam, a Hősök terén vidám mozdulj-t játszó rendvédelmiseket lesz érdemes megnézni közelről. A térre kiérve nem csalódtam, illetve mégis, de pozitívan. A vártnál is több ember, és ennél is több…..
karloszky 2011.04.16 21:41:21
@similarthings: @tomhagen: @Virág et.:

Azt azért leszögezném, hogy a tűzoltóktól (a rendőrökkel ellentétben) én nem sajnálnék 3x akkora fizetést sem, meg korkedvezményt sem, csak ugye ez most nem időszerű az ismert okok miatt.

A tűzoltók esetében tehát én hajlok a fenti érvelések felé, az ő esetükben egy 50 körüli nyugdíjazást talán még lehetne lépni. Mondjuk hogy meggyőztetek :))

A rendőrök esetében viszont abszolút védhetetlennek tartom a 40 körüli nyugdíjba vonulásukat.

És mivel a rendőrök jóval többen vannak, mint a tűzoltók, ill. utóbbiak esetében is lenne némi korhatár-emelés, egy ésszerű kompromosszum kötése talán beleférne, a megtakarítások nagyrézse abban az esetben is meglenne.
karloszky 2011.04.17 12:48:09
@csíz: Az igen, barátom, a korkedvezményes nyugdíjtól pár bekezdés alatt eljutottál a nemzethalálig... :D

Ilyen kreatív elmével érdemes lenne próbálkoznod a sci-fi vagy a fantasy területén is, komoly sikereid lehetnének :D
Egy kedves barátom, aki egy nagyobb multinacionális kiskerláncnál dolgozik, azt mesélte, hogy míg az amúgy sem túl drága, de náluk legborsosabb árú nem egész 800 Ft-os borból havonta tízes nagyságrendben tudnak eladni, addig a 199 Ft-ot kóstáló, címkéje tanúsága szerint…..
karloszky 2011.04.16 23:21:07
@is:

"neki a 300 ft-ot soknak tartóra van szüksége. és simán, ismétlem simán eldobta a jobboldalt. neki az semmi, hiszen 1994-ben ugyanígy dobta el a liberálist. most a FIDESZ bolsevista párt"

VS

"a Fidesz szegényellenes és csak a gazdagok érdekét nézi!"
A Fidesz a meglévők mellé egy újabb frontot nyitott meg, most éppen a bírók kerültek a célkeresztbe. A lázongó rendvédelmisek mellé most jöhetnek a lázongó bírók is, lassan bezárul a kör ... És mindezt sikerült egy mondattal elérniük:   Magyarul a bírók 70…..
karloszky 2011.04.16 11:47:12
@Ironfist:

"Orbán nem csak gimis, hanem egyetemi KISZ titkár is volt."

Egy ilyen állítást leírni BIZONYÍTÉK nélkül, elég komolytalan dolog, nem gondolod ?

"Hát igen, az érv akkor se jut el egy fideszes fülébe, ha beleordítják..."

No, hát akkor talán címszavakban sorold fel. A "hátakkorőkis" az nem érv ;)
Modorosblog A PC aranykora 2011.04.13 06:00:00
Az internet hőskora és a panelasszociációk után újabb Nosferato-Modor termék - ezek tényleg a legjobbak. Szokás szerint Ő került idézőjelek közé.Figyelj, segítek lecserélni a hatvannégyeseteket. Lehet, hogy tök jókat lehet játszani rajta még mindig, de új irányba kell…..
IDDQD Heti retro: Phantasmagoria 2011.04.15 15:00:00
Temérdek teendőm miatt sajnos az elmúlt hetekben kicsit parkolópályán volt nálam az IDDQD, múlt héten ki is maradt a Heti retro. És erre a hétre sem tudtam megírni a múltkor megszavazott Heroes of Might & Magicet, úgyhogy választhattam: vagy ezen a héten sem jelentkezik a rovat,…..
Miközben Pintér Sándor belügyminiszter nemkívánatos személynek minősítette, és a település elhagyására szólította fel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait, továbbra is fekete egyenruhás hordák masíroznak a hajdú-bihari kisváros, Hajdúhadház utcáin. A…..
karloszky 2011.04.15 15:03:37
@kyncza: Miért ti (az avatarod alapján merem használni a T/1-et) mit tesztek, azon kívül, hogy médiafelhajtással kísért vonulgatásokkal csináltok reklámot a Jobbiknak ?

A kormány pedig megtette, amit ennyi idő alatt meg lehetett tenni: szigorúbb törvényeket hozott és elkezdte emelni a rendőrség létszámát.
karloszky 2011.04.15 15:15:38
@kyncza: Én nem az ebben résztvevők motivációját, jószándékát kérdőjelezem meg,hanem azt, hogy a gárda bármit is megoldana.

Nincs semmilyen eszköz a kezetekben, a törvényt nem lépiek át (ezt büszkén szoktátok mesélni), egyes helyekre (a több százból) csak kampányszerűen mentek pár napra vagy 2 hétre, nem maradtok ott végleg.
karloszky 2011.04.15 15:23:08
@Muad\\\'Dib: A polgárok bizony védekeznek, nálunk is, pedig itt nincsenek is cigányok és a közbiztonság sem olyan rossz mint Borsodban - csak ők nem csinálnak reklámot egy pártnak sem. És ők folyamatosan itt ténykednek, nem csak 2 heteket.
Elkészült a felsőoktatási törvény 2.0-ás változata, ám a tapsvihar ezúttal sem járt ki Hoffmann Rózsának. Most Pokorni Zoltán helyett maga a LegNagyobbFőnök ordított vele röpke két órát, majd megkérte: legyen kedves haladéktalanul visszapattanni a szopórollerre, hogy…..
Bő fél éve azt írtam Gyurcsányról, hogy kolonc az újjáalakuló ellenzék nyakában. Persze ettől még vannak hívei. És az egyik közülük különösen hírhedtté vált. 1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt, akkor még nem sejtettem, hogy a rendőrség fizetett ügynöke. részlet a…..
Nemrég az LMP Vörösmarty téri tüntetését fikázva fejtette ki álláspontját az alkotmányozásról a Fidesz független blogközössége, a Mandiner. Véleményük alulról rezonál a Fidesz felvilágosult abszolutista gondolatfoszlányaira, amelyek a párt kisnemesi hűbérrendszerében…..
karloszky 2011.04.14 22:59:01
A Daniel Cohn-Bendit interjú meghamisítása miatt ismét előtérbe került a sajtószabadság problematikája. A vicces az, ahogyan az ügy kapcsán mindenki átugrott a ló túloldalára. A korbányimádó majmok a sajtószabadságra hivatkoznak, az ellenzéki cerkófok pedig -és most figyelj!-…..
karloszky 2011.04.14 22:36:51
@karloszky: Az előbb nem fejeztem be a 90-94 közötti időkről szóló gondolatmenetemet: szóval ahogy mondtam, először volt egy fajta status quo, majd 93-ban megszűntették az Egyenleget ill. a Rádióban is lezajlott egy komoly tisztogatás - ezt csak a történeti hűség miatt teszem hozzá.
karloszky 2011.04.14 22:52:38
@úgyiselfelejtem:

"Aczél, meg ugye 91-ben meghalt."

Jujj. Biztos hogy a Napkeltét nézted évekig, és nem valamelyik másik műsort ??? :D

Az egy másik Aczél elvtárs volt. Aczél ENDRE volt a napkeltés. Ő az: media.port-network.com/picture/instance_2/80192_2.jpg
karloszky 2011.04.14 22:54:26
@BPBP: Kapaszkodj meg: demokrácia ( www.idegen-szavak.hu/keres/demokr%C3%A1cia ) sem lézetik.
Lehet, hogy Fidesz beépített embere? Vagy ennyire hülye? Még egy-két ilyen videó, és követelni fogom az új alkotmány azonnali megszavazását és kihirdetését, csak hogy sírni lássam ezt a pojácát. Van bőr a képén hozzánk szólni, elképesztő. És sajnos teljes benne van a…..
karloszky 2011.04.13 22:04:34
@waszabi: Drága barátom,mondd, te hol töltötted a 2002-2010 közötti esztendőket, a hold sötét oldalán ? 8 év Tibetben ? :D

Oké, senki nem születik zseninek, te is kapsz egy esélyt, tanulmányozd az alábbiakat:

termekpiac.bekesmegye.com/news_images/869/allamadossag_2011_nagy_337_2011010481947_304.jpg
termekpiac.bekesmegye.com/news_images/869/2006_nagy_643_2010032984048_326.jpg
www.youtube.com/watch?v=nJtkSL9S6bk
www.youtube.com/watch?v=tzaP2Iq9JPQ
karloszky 2011.04.13 23:33:13
karloszky 2011.04.14 16:28:46
@.Pierre Bezuhov.: Úgy tűnik, magyar emigráció nem kedveli kifejezetten ezeket a kommunistából lett liberálisokat. Meg tudom őket érteni.
Gyöngyöspata után Hajdúhadházra gördült a cirkusz, 2 hétig most meglesz mindenkinek a téma. Két hét után pedig minden visszatér a régi kerékvágásba, a maga az alapprobléma nem lesz megoldva, és lehet, hogy nem is lehet megoldani. 1. A településen a betörések, lopások,…..
karloszky 2011.04.14 13:58:08
@asmodean:

O. Cikk (2) A természeti erőforrások, különösen a termőföld és az ivóvízkészlet, valamint a biológiai sokféleség és a kulturális értékek a nemzet közös örökségét képezik, amelynek a jövő nemzedékek számára való megőrzése az állam és mindenki kötelessége.

Ennél többet tenni törvényi erővel EU-tagként szerintem nem nagyon lehet.
karloszky 2011.04.14 14:02:02
@Seduxen: Jó hát dajcstomit se lopnák el az eszéért, meg is volt neki mindig a maga helye a Fideszben, de én nem is a szellemi kapacitásról írtam, hanem az alapvető viselkedéskuturáról, amiben Zagyva Gyula barátunk finoman szólva is kihívásokkal küszködik - legalábbis az a bizonyos "ezt majd a folyosón megbeszéljük"-özése erre enged következtetni.
karloszky 2011.04.14 14:31:57
@zrobasé:

"most akkor mégiscsak a szerint táncolunk, ahogy Brüsszel fütyül ?"

Nem, csak betartjuk az belépéssel vállalt kötelességeinket. (ami, teszem hozzá, nem az, hogy engedjük a külföldieket itt termőföldet vásárolni, hanem hogy nem tiltjuk meg nekik - nagy különbség)

"vagy már a "az EU-n kivűl is van élet" okosság nem igaz ?"

Persze hogy van. Onnan fúj a keleti szél.
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
A Mandineren Turul kolléga egy picit összezavarodott Lázár Jani mosdatása közepette (munka? nem munka? közpénz? versenyszféra?), meg is értem, nagy dolgok ezek ... 1. "De lehet-e azt mondani, hogy sosem dolgozott (esetleg azzal finomítva, hogy rendes munkahelyen/a…..
karloszky 2011.04.13 12:48:54
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Egyébként nem miattad keresgéltem a linkeket, hanem az esetlegesen idetévedő normális olvasók miatt ;)
karloszky 2011.04.13 21:44:17
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Na, ez már közelít az érveléshez. Szépen fejlődsz, már megérte ennyi koptatnom a billentyűzetet.
Igazad az mondjuk továbbra sincs, de ne legyünk telhetetlenek, ez is szép teljesítmény részedről az előzmények ismeretében.

A személyeskedésért elnézést, nem akartalak megbántani (meg a pártközpontban is utasításba adták, hogy tartózkodjunk az ilyesmitől), nothing personal, ahogy a művelt francia mondja.

A legjobbakat!
Érdemi leépítést hajtanak végre a közmédiumokban az év végéig – jelentette be Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója. A Napi gazdaság reklám-média konferenciáján elhangzott, az összevonásokkal és az elkerülhetetlen létszámleépítéssel felszabaduló forrásokat…..
karloszky 2011.04.13 20:33:39
@soproni1: inkább add el az egész országot egyben