Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vargapál (törölt)

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fotó: Huszti István A Family Guy szinkronja jó. A South Parké is. Még a Archeré is. Mégis hajlamosak vagyunk szinkronizált filmeket látva a hajunkba kapaszkodni a moziban, miközben közismerten jó szinkron készül itthon a rajzfilmekhez. A Balog Mix stúdióban megnéztük…..
Vargapál (törölt) 2014.04.03 14:36:05
@Amator: Sok részt láttál? Vagy az első negyedóra után meglett ez a szájbiggyedés, ami azóta is tart?
Mindez az első elődöntőre vonatkozik, amin A Dal hazai nyertese majd a magyr színeket képviseli. Az első elődöntőt május 6-én remdezik meg Stockholmban. A kialakított sorrend alapján a május 6-i első, 16 előadót felvonultató elődöntőben elsőként az Örményországot…..
Vargapál (törölt) 2014.03.25 17:52:29
Subba Uram, elbasztam? Pardon! 2014.03.20 08:20:51
I am not even mad, mondaná az internet. ..
Régen jelentkezett az Urbanista ingatlansaláta-különkiadással, és még régebben minden magazin, újság és blog kedvenc témájával: a legdrágább eladó házakkal! Úgyhogy akkor jöjjenek most ezek. Végigpörgettem pár hirdetési oldalt a javáért, aztán kirostáltam az egyértelmű…..
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Vargapál (törölt) 2014.01.14 12:14:32
@Fax: komolyan gondolod, hogy tönkreteszi a fiatalokat egy ilyen műsor? Tudod te mi minden érhető el ezeknek a fiataloknak néhány kattintással? Ebből kifolyólag esetleg hasznosnak tartanád az internet betiltását, esetleg kínai mintás korlátozását?
Mutass olyan mintát folyamatosan a gyermekednek, ami nem ilyen, és hidd el, egyrészt azt fogja követni, másrészt pedig nagyon jót fogtok röhögni a vvX szereplőin közösen.
Vargapál (törölt) 2014.01.14 12:20:45
@_BaBe_: Kényszer hatása alatt állsz? Eljutnak hozzád a hírek, igen, de elolvasnod azokat sem kell. Évek óta egyetlen politikai pártról szóló cikket sem olvastam el, pedig belefutok néhányba én is, hidd el. Ki kell válogatni mi érdekel, azt elolvasni, a többire meg rátojni. Rátojni, nem pedig elolvasni, felkúrni magad és felsőbbrendűkommentelni.
Olyan régen volt, hogy az egészet lehetővé tévő, mára nevetséges, akkor forradalmi technológia alkalmazása ellenére akadt egy-egy aranyos, vicces (bár életveszélyes) részlet, amin ma már akár nevetni is lehet. Az Apollo 11 számítógépeinek nagyjából annyi kapacitása volt,…..
Vargapál (törölt) 2014.01.08 22:57:47
@Sterbinszky Tivald: de azért értetted hogy mit akar a mondat jelenteni, ugye?
Mi mást csinálhatna vasárnap este, kilenc nappal a kis Jézus születése előtt? Tán bejglit sütne, vagy házibarkács ajándékokat csinálna a hálátlan rokongyerekeknek? Esetleg azon tanakodik, kinek adja a cégtől prémium helyett kapott ajándékkosarat, amiből az Atfer Eight…..
Mint azt tudjuk, Magyarországon ugyan nem, de körülöttünk mindenütt elérhető a Surface 2. Ennek alkalmából közzéteszünk egy nagyon hosszú, és sok szempontból nagyon érdekes olvasói véleményt arról, hogyan vált be az előd, méghozzá mindkét előd: a Surface és a Surface Pro.…..
Van haszna, ha balesetes videókat nézeget az ember. Bevallom, én szoktam, még motorozás előtt is. Hogy miért? Hogy ne legyek hülye. Jól látható ezeken, hogy milyen tipikus hibákat szoktak véteni. Én is hibáztam már sokszor, egyszer meg is fizettem érte: azt hittem, megadják a…..
Vargapál (törölt) 2013.01.02 10:57:32
@Macropus Rufus:
a srácot azóta is keresik: The motorcyclist who hit her was arrested on the spot for riding dangerously.
Ettől függetlenül gyönyörű.
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
TComment Bűnronda és nem ez a baj 2012.08.09 08:17:01
Lassan kékbe borul a város anélkül, hogy az itt lakó pár millió ember véleményét kikérték volna. Az ocsmány buszok után jöhetnek a ronda taxik is. Mai cikkünk blogposztja...
Szepesi György emlékén, Virtay Tamáson és Knézy Jenőn felnőve egészen szürreális élmény egy magyarnak az amerikai tévén követni az olimpiát. Itt nincs drukkolás, nincs örömében zokogó szakkommentátor vagy a versenyt extázisban követő, a mi fiainkkal-lányainkkal együtt…..
A Honvédelmi Minisztérium és az Indafotó által meghirdetett Katonák.Hősök fotópályázat keretében április 13-án, pénteken az MH 86. Szolnoki Helikopter Bázisra látogattunk a fotózás és harcászat iránt érdeklődőkkel. Ha a képek láttán kedvet éreztek a nevezéshez,…..
Robogó Nem félsz, Angéla? 2012.04.21 06:01:00
Minden reggel, amikor leállítom a robogómat a szerkesztőségi parkolóházban, egyetlen kérdés dörömböl az agyamban: miért nem kezdtem én ezt sokkal hamarabb? Biztos, hogy nem voltam normális. Robogózni nagyon jó! Ajánlom mindenkinek, aki szeretne gyorsan és olcsón közlekedni…..
Vargapál (törölt) 2012.04.22 13:12:18
@ifj komment elek: a beidézett részből számomra az derül ki, hogy kerékpárral lehet jobbról menni, de elképzelhető, hogy nyelvtanból sem vagyok túl erős. Egyébként pedig a mondatban ott van az "álló jármű" kifejezés, szóval még mindig sántít a dolog, ha már ennyire hasogatjuk a szőrszálat.
De abban igazad lehet, hogy tanulmányoznom kellene a kreszt néha, és azt hiszem nem csak nekem.
Ilyen az amikor a valóság beszivárog a fikcióba. Amikor az itt és most létsíkja vörösen izzva lebukik az elbeszélés értelmezési horizontja mögött. Amikor az írók úgy játszanak hús-vér emberekkel, mint hülyegyerek, aki direkt a járdán hajt a GTA-ban.Gémes Antos, a…..
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
Augusztusban magam is szenvedtem nagyon, és Tim Cook - az új Apple vezér - kinevezésének médiahabzása közepette találtam egy jó összefoglalót Jobs-ról. Végül nem postoltam ki. Most, hogy az apple.com is gyászol, végül úgy döntöttem közreadom némi kiegésztéssel.…..
Vargapál (törölt) 2011.10.08 16:13:58
@VRbagoly: nem, az szvsz teljesen rendben van. De az imho szerintem nagyon gáz. Olyan kis bénán majmoló, ha érted mire gondolok.
Én legalábbis elég ritkán alkalmazok angol fordulatokat magyar párbeszéd közben...
Amikor tavaly az RTL bejelentette, hogy oly sok lenyúlt formátum után végre hajlandók már venni is egyet, ráadásul bevált, nagy közönségsikert hozó tehetségkutatót, mindenki veregette a mellette álló vállát a Nagytétényi úton, és valahol joggal. Sejthető volt, hogy a hazai…..
Vagy nagyszerű jóssal bír a Bors online divíziója, vagy elkérték az RTL időgépét, de valahonnan tudomást szereztek a tegnap esti VV Alekosz - VV Zsófi párbaj kimeneteléről. A honlapjukon megjelent cikkük kommentjeiben olvasható, hogy az írás már akkor elérhető volt a neten,…..
Nem, nem az az intelligens harci robot, amelyik a jövőből jött, és a Connor családdal kergetőzik fél Amerikán keresztül. Ez a terminátor egy tréfából jött, valószínűleg a leghülyébb szalonviccből, amit eddig hallottam. Még évekkel ezelőtt, egy KRESZ-oktató mesélte:…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Az Ariel Atomot – gondolom – nem kell bemutatnom senkinek. Ha a Totalcart olvasod és ennek ellenére nem tudod, mi ez, tájékozódj Csikós (ő a gyárban is volt) vagy Gyulavitéz menetpróbájából. És persze próbáld elképzelni, milyen lehet a 3 másodperc körüli gyorsulás…..
„Nem minden arany, ami fénylik” - akartam a címet adni, aztán eszembe jutott egy jobb, a „Szopás Baloccóban”, de végül nem vitt egyikre se rá a lélek. Olyan csodás volt ez az egész meghívás, hogy idióta címmel nem akartam elrontani az emlékét. Meg unprofi…..