Regisztráció Blogot indítok
Adatok
digiton

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Centrum már akkor is bírságol, ha az autós a várakozási idő túllépése után átparkol egy másik helyre, és ott új jegyet vesz. A Centrum Parkoló Kft. újabb bizonyítékát adta annak, hogy miért kéne végleg eltűnnie a föld színéről. A minap ügyem volt a Batthyány tér…..
digiton 2010.02.25 22:56:14
Vonatkozó mese itt:
www.indavideo.hu/video/Mese_a_Dinnyefeju_Barna_Gnomrol/

Nemrég találtam. Muhaha. Szerintem tényleg sokan lennének a Parlamentnél aznap...
Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (=a pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt,…..
digiton 2010.02.09 10:53:56
Homároid hír az Indexen: Rogán Antal belvárosi polgármester nyomására a Fővárosi Közterületi Parkolási Társaság felmondta a Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltető Zrt. szerződését, miután Rogánék vizsgálata kiszúrta, hogy az autósoktól ellopott pénzből…..
ElColmo írta a Homárnak, hogy egy újabb próbaperrel kóstolja be kedvenc parkolótársaságainkat, ami talán segítségére lehet másoknak is később:A 40.P. 874.07/2008 ügyszámon egy peres eljárás van folyamatban a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a BÖP Kft ellen. Ez egy ún.…..
A lélekrabló dohánymaffia újabb álságos trükkjét leplezte le posy. Nem elég ezeknek, hogy 2 éve egy szállal kevesebbet adnak, már a kevesebb is rövidebb, cserébe viszont a füstszűrő hosszabb: A napokban vezették be az új dizájnú hosszú pall mall cigarettát (lásd: 1. csatolt…..
    Először is leborulok a kommentelők kedvessége előtt: a Homáron és a Cukiságon közzétett felhívásomra, miszerint nevet keresek a család új szálkás leánytacskójának, több mint 520 hozzászólás érkezett, ami ennél jóval több nevet takar, hiszen volt, aki…..
Bigyóblog C64-szerű egybegép 2008.03.25 14:48:00
ZPC-GX31 névre hallgat, úgy néz ki, mint régen a C64-es gépek, vagyis a számítógép minden eleme a billentyűzetbe van rejtve. Még a dvd-olvasó és a tapipad is. Annyi a különbség, hogy itt saját magad is összeállíthatod az igényeidnek megfelelő konfigurációt: választhatunk…..
Többen  megemlékeztek már róla, de most kaptunk egy rosszabb minőségű képet, amin viszont látszik ennek a zseniális fizetett gerillamatricának a teljes szövege:Budapesten több mint 40000 személygépkocsival rendelkező mozgássérült osztozik a számunkra fenntartott 1040…..
A Homár csak kacag azokon, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy az új IKEA-katalógusból kinézett új termékeit elvitte a KERMI bevizsgálásra. László például majdnem 5 hónapig küzdött bútoraiért az ASKO-val, úgyhogy ő személy szerint nem ajánlja a céget: Tavasszal…..
Aszongya az Index Népszabiból, hogy: "a Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal szerint a cég jogellenesen adta el többmilliárdos követelésállományát adóságbehajtó cégeknek. [...] A hivatal megállapításai szerint ahhoz, hogy a Centrum eladhassa…..
digiton 2007.09.10 08:32:25
Hát azért az kicsit túlzó, hogy semmi nem történik, de baromi lassan lehet csak harcolni. Ugyanis pont a mindenek felett állás miatt, az "olyan jogszabályt fogadtatok el, ami nekem jó" miatt folyamatos jogtárbúvással kell nyomulni. Például: a lejárt parkólójegy miatti kerékbilincselést sikerült kinyírni. (Sokan hajlamosak a közteresek egyedüli feladatának tekinteni a vasbaverést, de a centrum vastagon benne van, tessék csak a csekken megnézni a pénz célállomását...) Aztán itt van a 60 nap/vánjír határidő. Azért csak meglett ez is.

A mások ok, amiért húzós a dolog, az az autósok birkasága. Azt kell mondjam, hogy 99,99%-ban vagy befizetik a dellát, hogy nyugtuk legyen, közben meg a fekélyük vidáman nő a gyomrukban a benyelt idegtől, vagy (az utóbbi időben egyre gyakrabban) megütik az egysejtűt (parkolóőr). Ezek az emberek csak addig látnak, hogy "wazze, megbüntiztek". Az egyéni eseteiken rinyálnak, ahelyett, hogy igazi "fogyasztóként" SOKAN felálljanak, hogy "namosmáelég!"
Az egyedi esetek kivédésére egyébként nagyon egyszerű a megoldás, csak a birkanisztáni drájver még erre is lusta: le kell venni a rendszámot parkoláskor. Ha meg igazán tutira akarsz menni, akkor a kocsihoz való visszatérés előtt érdemes venni egy minimáljegyet és úgy feltenni a frsz-t, akkor a bérenc már hiába üti be (ha éppen lesi a kocsit), abban az időpontban már lesz érvényes fecnid.
László mobiltelefonon óhajtott sztrádamatricát vásárolni, és nem számolt azzal, ha a bank sms-ben értesíti, hogy levette a pénzt a számláról, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy matricája is van:Szeretném megosztani megszívatásom történetét a tisztelt nagyérdeművel,…..
Történt-e mással is olyan a csepeli Q-rrens Autóháznál, hogy egy éves Cascval vett autót, aztán kiderült, hogy a cég meg sem kötötte a biztosítást? Mert L-lel ez történt meg. Aki éppen autóvásárlásban van, feltétlen olvassa el az alábbi sztorit! 2006. június 29.-én vettem…..