Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaanm

1 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Együttlét egy fura jelenség a mai tévés világban, és főleg az HBO-n, mert nincsenek benne gengszterek, tetovált művészlányok, programozók, alelnökök és trónok, hanem csak egy egyszerű család, aminek a tagjai ugyan nem teljesen defektmentesek, de messze közelebb vannak az…..
Meglett katona férfiak fellépése igazán érdekesre sikeredett. Történt ugyanis, hogy az egyik orosz televízió reggeli műsorában fellépett a katonai kórus, akik nem mást dalt adtak elő, mint Adele Skyfall dalát, amely a Daniel Craig főszereplésével készült Bond-film címadó…..
kaanm 2013.09.12 09:36:12
Valóra vált végre György egyik álma, hétfőn fehér lovon vágtathat be álmai intézményébe, a jegybankba. Ő az első, akinek összejött a pénzügyminiszteri, a gazdasági miniszteri és a jegybankelnöki pozi is, ami önmagában jól mutatja az itthoni állapotokat: e posztok egyikén…..
kaanm 2013.03.04 12:45:31
@Erhardt von Rheindars: Nyugodtan elővehetsz bármilyen listát, de az egykori főállású MSZMP és KISZ funkcionáriusok az MSZP-ben találhatók (Szűrös és Pozsgay kivételével, akik mindig is a PÁRT népi vonalához tartoztak), nem is beszélve az SZDSZ-esek ÁVÓS felmenőiről. Az előző rendszer működtetésében igenis a Medgyesik, Kovács Lászlók, Lampert Mónikák, Kósánék, Veress Jánosok stb. vállaltak részt, nem az általad említettek. Akik most már a piacgazdaság, a kapitalizmus, bankrendszer és a demokrácia (ha-ha)felkent védelmezői.
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Felháborító, hogy ma már a bankokban sem lehet megbízni, pedig náluk helyezzük el, és még inkább tőlük kölcsönözzük a pénzt, ha bővében vagy szűkében vagyunk. Így pártunk és kormányunk vezetői mögé szorosan felsorakozva joggal várjuk el, hogy ők mindig diszkréten…..
kaanm 2013.02.04 13:05:34
@rókafogta: Csődbe a Gyurcsány-Bajnai kormány vitte az országot, ők háromszorozták meg az adósságállományt és lopták szét az országot.
kaanm 2013.02.04 13:05:37
Miután az Alkotmánybíróság gyakorlatilag lehúzta a WC-n a kormány nem is annyira titkos fegyverét a választási regisztrációt, két lehetőség maradt. Az egyik, hogy a már korábban Szájer József által megszellőztetett unortodox módszerrel csak azért is megcsinálják, vagy…..
Évek óta a keserű narancsot nyeli a nép. A kétharmados hatalom idegesítőbbnél idegesítőbb és rosszabbnál rosszabb új ötleteire legyintünk rá folyamatosan. Sajtószabadáságos, alkotmánybírós, magánnyugdíjas, schmittpálos-semjénes, széllkálmános éveket hagyunk magunk…..
Magyar a magyarnak addig barátja, amíg tud hasonulni vele... Észrevettem, hogy a magyar azokat az embereket kedveli, akik az övéhez hasonló házban laknak, hasonló ételeket esznek, hasonló helyekre járnak szórakozni, hasonló javaik vannak. Azokkal az emberekkel, akik másféle házban…..
A jelenlegi helyzet kialakulásához az elmúlt 20 év elhibázott lakás- és szociálpolitikai döntései is nagyban hozzájárultak Időzített bombát jelent ma Magyarországon annak a 200-300 ezer alacsony jövedelmű, fizetési nehézségekkel küzdő háztartásnak a lakáshelyzete,…..
kaanm 2012.02.27 13:07:09
@Kard: Írhat reál árról a szerző, de ha az én változatlan közalkalmazotti fizetésem mellett a gázár kétszeresére nőtt (és még egy csomó dolog),akkor tök mindegy, hogy reál vagy nominálárról értekezünk.(Persze keres a feleségem is, meg van mellékkeresetem, viszont mindketten egészségügyi problémákkal küzdünk, a gyerekeket még hosszú évekig kell támogatni ....)
kaanm 2012.02.27 13:11:56
@ökörpöröly: Sok mindenben igaza van ökörpörölynek, csak az egyoldalú elfogultság a FIDESZ rovására (hej, a szoclib oldal, hogy tudott lopni) teszi kissé hiteltelenné az írást.
Egyébként valóban alapprobléma, hogy Orbánék "középosztályt erősítő" politikája a szegénységben élő millióknak nem hoz javulást (mostanában inkább romlást eredményez), ami társadalmi feszültségeket és elégedetlenséget szül.
És ez a középosztály sem az a középosztály, mint Nyugat-Európában.
kaanm 2012.02.28 08:35:44
@ökörpöröly: Igazad van.
ProgBlog Nem csak a pénzért…! 2012.02.23 21:53:00
„Nec res, nec spes!”(„Se pénzem, se reményem!”) Gaius Julius Caesar Átlagosan 57.000 forintos bruttó béremelést fognak kapni az orvosok – olvasom a minapi hírek között…..
Tulajdonképpen mindenki tisztában van azzal, hogy mit kellene tenni a gazdaság fellendítéséért. Mégsem tesszük. Miért?Olvasom Bajnai és Oszkó írását, mi lehetne a megoldás. Okos, megfontolt írások, látszik, hogy értelmes emberek, van abban ráció, amit mondanak. Aztán…..
kaanm 2011.10.06 09:36:39
@nu pagagyí: Na, ez tipikus demagóg hozzászólás volt: "Feltéve, hogy még lesz szabad választás."
Lesz ! És megint a FIDESZ fog nyerni.
kaanm 2011.10.07 10:10:01
@Lord_Valdez: Az, hogy nem lesz állami nyugdíj, színtiszta demagógia. Valószínűleg lesz, egyébként meg semmi akadálya annak, bárki önkéntesen belépjen
egy nyugdíjpénztárba.
Gulyásdemokrácia Megsértettek? 2011.01.19 13:37:00
Orbán Viktor szerint az EP-ben megsértették a magyar népet, amikor a kormányt diktatorikus hajlamokkal vádolták. Nem tudom, megkérdezte-e erről az egész magyar népet, én személy szerint mint a fent nevezett csoport egytízmilliomoda, a következő klasszikus politikai idézetet fűzném…..
Amikor a pénztárak a csacsik elkezdtek egy gyenge próbálkozást reklám formájában az őket kellemesen és kulturáltan államosító gőzhenger ellen, akkor abban a pillanatban jött a sebészi pontosságú professzionális kommunikációs visszabaszás az erő alkotmányos oldaláról -…..
kaanm 2010.12.02 10:30:30
@dimitrij: "a nyugdíjpénztárak mögött van garancia, az állami nyugdíjrendszer mögött nincs."

Hát ez azért nagyon meredek kijelentés, aminek a valóságtartalma, enyhén szólva, megkérdőjelezhető.
kaanm 2010.12.02 10:32:52
@dimitrij: Kedves Barátom !

Én udvarias voltam veled, de az, hogy itt mindenkit sértegetsz és lehülyézel, nem teszi hihetőbbé a mondanivalódat.
Csak lejáratod magad.
kaanm 2010.12.02 10:39:34
@ZX: Az általad citált törvénycikkelyből két dolog következik.

1. Valóban a Te tulajdonod, amit befizettél (és örökölhető is) és meg is kapod annak aktuális értékét. Erről kapunk értesítést rendszeresen, hogy most pl. éppen 1 millióval kevesebbet ér a "portfóliónk", mint korábban.

2. Állami garancia van a magánbiznisz mögött. Ez a világ legnagyobb üzlete MSZP módra.....
„Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba?? Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba, és én buktam el a teszten” - következő Levélírónk a jelenlegi barátnőjéről mesél, akivel csak egyetlen baj van: minden pasival túlságosan közvetlen,…..
kaanm 2010.09.06 15:46:20
@Szexofon: @kaanm: és aki átlépi az értelemszerűen nem normális. Így gondoltad?
:-)

Szexofon kérdésére válaszolva, nem tudom, hogy ez a nő konkrétan normális-e, de aki ilyet tesz, attól jobb megszabadulni minél előbb. (A kérdés általánosabb összefüggéseivel most nem szeretnék foglalkozni, bár szerintem a társadalmi normák és korlátok általában hasznos dolgok.)
kaanm 2010.09.06 16:09:28
@Piszok Alfréd: Nekem az nem tetszett, hogy a hozzászólók egy része a posztolót kezdte tovább alázni. Öröm persze látni, hogy itt csupa fantasztikus "sexmachine" ad tanácsokat, akik határozottan, keményen, a maguk kedve szerint irányítják kapcsolataikat, amelyekből egyébként könnyedén lépnek ki és be, ha nekik így tetszik.....
De azért nem mindenki így működik.
Egy a lényeg - bár ez már többször elhangzott - szabadulnia nőtől.

Szexofonnak: A társadalmi normákra azért van szükség, mert hosszabb távon csak így tudunk együtt élni. De ebbe most tényleg nem akarok belemenni, nem akarnék egy konzervatív-liberális vitát, úgyhogy csá'.

Most már tényleg túl van csámcsogva ez a dolog.
Orbán - Lauder titkos találkozó januárban. 2010. augusztus 10-én kiderül. Az LMP elnöke rákérdez. A Miniszterelnök Úr válaszol. Tisztelt Miniszterelnök Úr! A sukorói kaszinóberuházás ügye az elmúlt egy évben egyszerre vált a banánköztársasági mutyi-kormányzás,…..
 Szeretném tisztelettel megkérdezni, hogyha tudható volt, hogy választókerületenként csak egy szavazókörben lehet igazolással szavazni, és lehetett tudni, hogy hányan kértek igazolást az adott kerületben történő szavazáshoz, akkor hogy a fenébe nem állt össze egyetlen jó…..
kaanm 2010.04.12 11:24:56
@agnese3371: valaki itt a (fideszes) önkormányzatokat hibáztatta a több órás sorbanállásért. Csak hát például a XIII., meg a XI. kerületben például MSZP-s vezetés van. Hoppá !!!
Egyébkénr igenis az OVB hozta ezt az átgondolatlan határozatot 2006-ban, ha jól tudom, ők a főbűnösök.