Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matthew

10 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év utolsó előtti napján még rázhattok egy jót velünk, és a legendás Üllői Úti Fuck-kal, 800 Ft ellenében, a Silenus Pub-ban! Részletek a facsén: ITT..
Reméljük hamarosan elétek tárhatjuk vadiúj videóklipünket, és az elnyeri tetszéseteket! Addig is egy kis ízelítő :) ..
Ezt a posztot valószínűleg lényegesen kevesebben fogják elolvasni és megosztani, mint az előzőt, de néhány dolgot szeretnénk rögzíteni. Ez itt egy zenekari blog, amely közölt egy hírt, amit a zenekar egyik tagjától kaptunk, rövid telefonbeszélgetés formájában. A…..
Méghozzá szó szerint breaking. A Csiborba nemrég visszatért, szemtelenül jóképű és villámkezű Szili Miklós gitáros jelentette a percekben az Akváriumból (ex-Gödör), ahol a nagyszerű Three Teadies-zel lépett épp fel, hogy a tetőmedence beszakadt, az áram elment, a víz…..
  Nem olyan rég megjelent egy tízes lista a Mashable-en azokról az objektumokról, amelyeket nem láthatunk a Google Maps-en. A felsorolás korántsem teljes, akár Budapesten is találhatunk ilyen helyeket. A Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központja nagyon komolynak…..
Húszéves a Marlboro Man és a zenekarhalmozó dobos, Gerdesits Faszi vezette formáció ennek örömére új albummal örvendezteti meg a zenekar iránt elkötelezetteket. Mondjuk, aki régen hallotta az újabban ismét Selmeczi „Bastard” Péterrel felálló bandát, annak lesz…..
Matthew 2012.03.06 22:28:23
@Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz.: ne add fel ilyen korán, még tart a mondat!
Ahhoz képest, hogy a logóért egy "Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Kft." elnevezésű szervezet felel, nem is olyan rossz. Csak egyszerűen unalmas és jellegtelen. Lehet, hogy bennem van a hiba, mert a régi arculatért sem tudtam lelkesedni. Hivatalosan az…..
Matthew 2012.02.26 19:29:27
@varosoko: Mi a baj a kék színnel?
Fotó: origo.hu A következőkben azonban arra teszünk kísérletet, hogy bebizonyítsuk azt, ami így is majdnem mindenki számára nyilvánvaló, de amelynek felismerését heves tagadás és/vagy a köztársasági elnök iránti feltétlen szeretet ideig-óráig késleltetheti: vagyis hogy…..
Helyszín: http://www.r33.hu/index.php/kapcsolat Facebook: http://www.facebook.com/events/208004499293150/Kezdés: gitár workshop 15:00-tól, koncertek 19:00-tól Belépő 21:00-ig 800 ft, 21:00-tól 1000 ft, a gitár workshop ingyenes!Nagyszabású bulira invitálunk minden kedves érdeklődőt…..
Nagyon izgalmas kérdést vetett fel, egy napokban megjelent írás: miért nincsenek Budán sétálóutcák? Míg Pesten egyre-másra alakítják ki a forgalomcsökkentett övezeteket, a Duna jobb partján - egy-két kivételtől eltekintve (Lövőház utca, Sirály utca) - nem nagyon…..
Szülinapi bulink fellépőit bemutató sorozatunk harmadik részében a Rakétával foglalkozunk.A zenekar stoner popnak vagy rocknak definiálja saját zenéjét, ám bárhogy is nevezzük, annyi bizonyos: gondosan összerakott dallamok jellemzik őket, komoly zenei tudással és vegyészi…..
Sorozatunk második részében a szülinapi bulink második fellépőjéről, a Tükezoo-ról ejtünk néhány szót.Nagy örömünkre szolgál, hogy a pécsi duót, a TükeZoo-t a fellépők között köszönthetjük. A két pécsi fiatalember három éve döntött a közös zenélés mellett,…..
  Facebookon tett ígéretünkhöz híven következzék hát a születésnapi mulatság első fellépőjének, a Vakondosnak a bemutatása.  Az ominózus „zenekar” hol duó, hol Gimpel Tamás szólószámaként örvendezteti meg a műértő közönséget. Megjelenésben és hangulatában…..
Csibor zenekar Zajlik a zélet 2011.09.01 20:10:00
Kicsit eltűntünk mostanában, de nem kell aggódni, mozgalmas ősz előtt állunk!Szeptember 11-én a Gödör Klubban játszunk a Magyar Dal Napján. Az eseményen 20 banda húzza a talpalávalót (Honeybeast, Colombre Band, TükeZoo, Peacetones, Instant Groove, Tintás Barnes, A Láma Dalai,…..
Egy korábbi posztban már bemutattunk néhány érdekes IKEA-ás összeszerelési útmutatót. Ma megtudhatjuk , hogyan nézett volna ki a svéd áruházlánc ismertetője i.e 3000-ben, Stonehenge megépítéséhez.   Via..
Az egészben talán az a legfurcsább, hogy csak most szánta rá magát a Sony, hogy végső búcsút vegyen a kultikus termékétől, amelynek nagy része volt a vállalat felemelkedésében. Én legalábbis nem tudtam, hogy még gyártanak klasszikus, kazettás walkmaneket. Az utolsó szériát a…..
"A helyes, szőrös kis állatkákat szeretjük  - én különösen a pókokat. :-) Tegnapi mezei sétám során találkoztam össze ezzel a nagyon helyes  réti farkaspók (Hogna radiata) mamával. A nemrég kikelt babapókok a kb. 2,5 centis mama hátán összekapaszkodva…..
Ezen a hiánypótló blogon olyan 70-es és 80-as évekbeli magyar punk és new wave bandák koncert és demófelvételei vannak, mint a QSS, a Kretens, a Rolls Frakció vagy az URH. Olyan klasszikusok is, mint az a még a 90-es években is közkézen forgó, természetesen másolás útján…..
Várjátok már, hogy beüssön az igazán jó idő, mi? Hogy aztán minden hétvégen bemutatásra kerüljön egy hasonló zseniális kis előadás, random haverok által?     ..
Óbudakocsma Galagonya 2009.01.19 17:10:00
Napsugaras jó éjszakát kívánok!   A Galagonya Borozó borgőzős hangulatát szeretném feleleveníteni a kedves régi és leendő vendégeknek néhány sorban. A pincehelyiségben ülve, kávét és ásványvizet szürcsölgetve, intellektuálisan nézve, feszengve ülök a laptop…..
Matthew 2010.03.23 21:36:37
 Az, hogy hosszú távon a Youtube, a jelenlegi formájában, kizárólag a User Generated  videókra alapozva nem tud olyan sikeres lennie, mint amennyire azt a tulajdonosai és a befektetők várták, várják, nem új keletű hír. A videmegosztó óriás útkereséseit ezen a blogon…..
Matthew 2009.10.26 07:00:45
Subba Jeszi! Sok itt a köcsög! 2009.10.23 17:03:00
HÁHÁ, ezt csak most vettem észre! Dj Jeszi, a magyar zeneipar legszánalmasabb szereplője visszatért!! Képes volt magát odáig alázni, hogy odamenjen a szily blog róla szóló (amúgy jogos kritikát megfogalmazó) blogbejegyzése alá mosni a csuromszaros szennyesét. :-D De várjál, az…..
2009. május 13. - Budapest, A38 Régen nem jelentkeztem, mert nem volt miért. Hát most van. Dr. Ring-Ding-el úgy 4 évvel ezelőtt találkoztam először a Blue River állóhajón. Azon az estén a Polemic volt a főzenekar és a közönség illetlenül kevés létszámban jelent meg,…..
2009 áprilisában összeáll egy turné erejéig a The Specials. A legendás ska-zenekar a 30. születésnapját szeretné méltóképp megünnepelni. Elmondásuk szerint már öt évvel ezelőtt is felvetődött a lehetőség, de mégis csak most érzik elérkezettnek az időt. A koncerteken…..