Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MárkaJani

1 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap meglepetése számomra, hogy felkerültem a SemanticWeb oldal által összeállított Semantic Web 100 listára, ami a szemantikus web jövőjének meghatározó személyiségeit listázza (The thought-leaders and visionaries discussing the future of the Web). A listán szereplő nevek…..
MárkaJani 2010.07.20 07:09:42
Nem szeretek más online marketinggel foglalkozókat direkt kritizálni, de néha kell. Nem gonoszságból, főleg nem piacféltésből, hanem azért, mert azt gondolom, a terület iránt érdeklődők lássanak egy-egy dolgot másik oldalról is.Igen, most is egy általam vulgármarketingesnek…..
MárkaJani 2010.07.06 11:54:29
@Konrad: Szerintem jó az, ha "szakmailag érdekes morzsák"-nak, külön-külön is vannak (lennének) szakértői. Itt csupán az az érzékeny pont, hogy miként van tálalva. Lehetne ez egy nagyon profi eszköz a marketinggépezetben, aminek van egy elismert szakértője. Amit ő, természetesen ennek megfelelően kommunikálna.
Ennél tömörebben nem is lehet megfogalmazni, mit tanulhatunk a "nagyok"-tól.via ..
Hasznos kis oldallal találkoztam, ez a www.pilothandwriting.com. Ennek a Pilot nevű alkalmazásnak a segítségével könnyedén készíthetünk egy, a kézírásunknak megfelelő betűtípust. (Mától a blogon hébe-hóba találkozni lehet majd netes vállalkozásokkal, online startup…..
Nem egyszerű problémát jelenthet ha egy honlap színvilágához illeszkedő képeket szeretnénk találni. Ebben segít a idée technológiája, ami a Google hasonló megoldásához képest jóval kifinomultabb.Nem csak egy, hanem maximum 10 különböző szín kiválasztását is lehetővé…..
Egy reklámkampányban az ötlet kitalálására megy el talán a legkevesebb idő és energia. Vagy azért, mert adja magát az ötlet (kipattan valaki agyából), vagy azért, mert szorít a határidő, és mostmáraztán detényleg kellvalami. Így aztán vagy láthatóan ötlettelen szar…..
Onlinemarketing blog Az élet szép 2010.06.20 21:45:10
És van, hogy a reklám is szép. Illetve van, hogy úgy látsz reklámot, hogy az nem is reklám igazából, de amikor rájössz, hogy reklámot látsz, akkor sem fogod a fejed a falba verni, hanem elfogadod. Mert van elfogadható reklám. MOMENTOS from Nuno Rocha on Vimeo.via ..
Az utóbbi napokban egészen megborult a time-management-em. Az iskola vége, a családi programok és mindezek mellett a szokásos munkafeladatok együtt... - kicsit besokalltam. Ezt leginkább a közösségi jelenlétem mutatja meg, a blogra sem marad elég időm, a Twitteren se vagyok annyit,…..
Érdemtelenül jól bánik a Tesco - az ír Tesco legalábbis - Magyarországgal: azt a hamis képet keltik a vásárlókban, hogy Pumaföld egy ugyanolyan príma gasztronómiai fészek, mint egy olasz nagyváros. Balapety egy ír hipermarketben vásárolt olasz szalámiválogatást fotózott le, a…..
Az elmúlt napokban több cikk is jelent meg az iPhone 4 új kijelzőjéről, a Retina Displayről. Másoknak is feltűnt az, ami az élő közvetítés alatt nekem is, mégpedig hogy Steve Jobs egy erősen túlzó képet vetített ki, hogy megmutassa, milyen éles vonalakra képes az új…..
MárkaJani 2010.06.14 10:49:46
Onlinemarketing blog Riadó! 2010.06.11 00:19:00
Mivel mostantól magyar nyelven is elérhető a Google Alerts szolgáltatása, érdemes egy kicsit megnézni, elvileg mire jó - és jó-e ez nekünk valamire. A szolgáltatás kapcsán pár dolgot és felvetést olvashatunk a Webisztánon is, én inkább a használattal kapcsolatos ötleteimet…..
Mióta a Mexikói-öbölben lévő egyik tengeri olajfúrótornyuk meghibásodott, és elkezdett a tengerbe ömleni az olaj, a bp gyakorlatilag lenullázta magát. Mindaz az erőfeszítés, amit évek óta az irányba tettek, hogy a bp márkanevet megújítsák, és az emberekkel elhitessék, hogy…..
Onlinemarketing blog Írni jó 2010.06.02 22:44:00
A közösségi média jelenlét jelentősen felemelte a számítógéphez értő bölcsészek értékét. De tényleg. Ha a közösségi médiában kommunikálni akarsz, akkor tudnod kell írni. Ez az írni tudás persze több dolgot is jelent.Egyrészt érdemes helyesen írni (legalábbis minél…..
A két sikeres online képügynökség eladását követően újabb webes szolgáltatást indít a Dream Csoport. A Stockfresh egy olyan online képügynökség, mely megfizethető áron (néhány dollárért) kínál profi stockfotókat és grafikákat.A modell tehát az, hogy a szájton…..
Kontár Galla manna 2010.06.02 09:34:00
Azt hallottad már, hogy Galla Miklós megint reklámoz? Az Aranyívek az újabb poharas promóciójával most nem a gyerekekre vagy a sportra alapoz – ahogy az lenni szokott – újra elővette Galla Miklóst. Nem az a kommersz komikus, akit mindenki szeret (alapesetben én sem), mégis…..
MárkaJani 2010.06.02 10:00:29
Subba OMG! 2010.05.31 10:40:00
Most éri meg igazán webfejlesztőnek lenni!..
MárkaJani 2010.06.01 08:43:34
A mindenféle webkettes szolgáltatások egyik nagy előnye, hogy ezernyi helyen tolhatjuk a kontentet, vagyis számtalan eszközünk van arra, hogy elmondjuk, mit gondolunk. Sőt, van egy nagy csomó eszközünk arra is, hogy megosszuk, továbbosszuk saját írásainkat és mások írásait,…..
addict Zseniális Lost-reklámok 2010.05.31 11:30:00
Egy kicsit megkésve bukkantam rá ezekre a reklámokra, hiszen a Lost utolsó része több mint egy héttel ezelőtt ment le a tévében, de örülök, hogy nem csúsztam le róluk teljesen. Én óriási Lost fanatikus vagyok, de még ezt leszámítva sem tudom, hogy láttam-e ehhez foghatóan a…..
MárkaJani 2010.05.31 16:29:28
Nagyon profi cuccok :)

@Blogerovac: Nem kötelező mindenre rákattintani!
Kontár Omlósz reklám 2010.05.31 13:11:00
Gondolom mindannyian ismerjük, van a zacskósleveses cégnek az a bizonyos pösze húsporreklámja. Abban szerintem mindenki egyetért, elég idétlen húzás volt tőlük a 'gyerekkel mindent el lehet adni' jelszóval egy pösze kölyök köré fonni a zacskóshús történetét. Arra azonban…..
Lehetett volna az is a címe, hogy néhány izgalmas (főleg) elektronikus felnőtt kütyü, mert kicsit szemezgettem a net által kínált házi barkács(kendács)-kütyükből. Egy részük veszélyes (sem férfiként, sem nőként nem közelíteném meg nemes szerveimet velük), jó részük…..
MárkaJani 2010.05.31 09:07:03
Itt van néhány videó a mai iPad-őrületről, a hujjogatásokról és Stephen Fry-ról, aki megpróbálja elmondani, miért jó az iPad, de nem igazán sikerül neki. München: Frankfurt: Párizs: London: ; Stephen Fry: Zürich: Milánó:az európai árak egyébként (revolver…..
MárkaJani 2010.05.28 20:50:14
Függetlenül attól, hogy mit gondolok a html5-flash egymásnak feszüléséről, mindenképpen el kell ismernem az alábbi site ötletességét.Az Apple ugyanis nem támogatja a Flash-t, az oldal készítői elérhetővé tettek mindenki számára egy ingyenesen Flash oldalra telepíthető egyedi…..
Ezen a héten megjelent a Wired iPades verziója, ami a videó (és Angelday) szerint végre az a színvonal, amit az ember elvár egy iPades újságtól. Interaktív, játékos, jópofa. Úgy rá lehet kattanni, mint óvodásnak a kihajtogatható mesekönyvre. De nemcsak a bennünk élő gyereket…..
MárkaJani 2010.05.27 14:19:56
@Handras: ez a finom kis irónia nem az almatábornak szólt, hanem a köpködős, "anokiamártízévetudta" tábornak :)
MárkaJani 2010.05.27 14:20:45
@Ephialtes: akkor én is a hülyék közé tartozom :)