Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tcom

0 bejegyzést írt és 1880 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az embernek egy picit olyan érzése kezd támadni, mintha egy ketyós bölcsödében lennénk. Már javában dúl a botrány, miszerint a komplett bankrendszer, szakértői társadalom és ügyfelek hada nem vette észre az elmúlt két hónapban, hogy kikerült a februári módosításból az "osztatlan közös tulajdon"…..
Nagy csapás egy vidéki földesúrnak, ha a kedvenc lova nem nyer egy derbin, de felvidítja a tudat, hogy közben elindult a vasúti közlekedés a birtoka és egy közeli kisnemes uradalma között. Olyan ez a történet, mintha a reformkorban játszódna, pedig 2016 májusát írunk. Lefordítva a 19. századi…..
Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult a Maradj talpon! című vetélkedő forgatása közben elhunyt Dobos Kinga élettársa, Boda Sándor - írja a Bors hétvégi száma. A haláleset még tavaly szeptemberben történt: a műsor egyik statisztája, egy 32 éves nő rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt. Az…..
Fantasztikus eredményeket ért el az Orbán-kormány, ezt senki nem tagadhatja. Na, nem az államadósság csökkentésében, mert az speciel nem csökkent. Nem is az általános életszínvonal…..
tcom 2015.08.18 23:56:43
@gizmo26666:
Ezzel a közönnyel az a baj, hogy egyszer azt veszed észre, hogy nem úgy éled az életed, ahogy szeretnéd. Mindeg lesz önjelölt istencsászár politikus, aki meg szeretné mondani hol dolgozz, mikor vásárolhatsz...
Látszik, hogy fiatal vagy. Nem volt olyan régen, amikor a párt döntötte el hol fogsz dolgozni. Vagy hogy hol tanulhatsz?
Nagyon jó pelda volt, amikor a "kicsköcsög" az internet ellen fordult. A fiatalok egyből észlelték, hogy a szabadságuk egyik eszközét próbálja diktátor szűkíteni.
A tradicionális tusványosi búcsú fő attrakciója természetesen Európa leginkább megválasztott miniszterelnökének eszmepolitikai előadása volt. Olyan nagy hírverést csaptak körülötte, hogy jómagam már abban reménykedtem: „Na, most aztán fény derül a piramisok építésének…..
tcom 2015.07.28 05:41:55
@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:
Igaz. Micsoda ördögtől való az a liberalizmus. Majdnem olyan, mint a bevándorlók.
Olyan rossz dolog hogy szabadon azt tesszük, ami tetszik a törvényes kertek között. Bezzeg sokkal jobb, ha valaki megmondja mit tehetünk, mit mondhatunk, hol élhetünk, mit dolgozhatunk.
Mert a hülye átlag magyarnak kell egy nemzetvzető, ellentengernagy, elsőtitkár elvtárs, és most mindezek együtt orbaneszkunemzetvezetőelvtárs képében megszerezte magának a buta magyar.
tcom 2015.07.28 05:42:35
@Larry Silverstein:
Nekem is tetszett. Hajoljon rá Orbán Viktor a tudod mimre!
/photo:kphill/ Döbbenetes képekkel adózunk ma az áldozatoknak, az embertelen módon kivégzett embereknek és az ő családjaiknak. Emlékezzünk főhajtással az értelmetlen háborúk áldozatai előtt, ne felejtkezzünk meg a tetteinket követő felelősségvállalásról sem.  Az élet…..
tcom 2015.07.13 05:16:58
@Kéne egy nick...:
Azert ez nem ilyen egyszerű. A szerbek voltak túlerőben. Valószí űleg nem akadályozhatták volna meg. De mibdenképp tragédia, hogy nem tettek semmit. Fél Afrikában, Közelkelete terror tomból. Mi meg Magyarok is kerítest építünk a menekülők ellen.
A hétvégén 9 ember meghalt, amikor a texasi Wacóban több motoros banda tagjai egymásnak estek ebédidőben, egy autópálya menti zsúfolt bevásárlóközpont étterme mellett. Mintha csak a Sons of Anarchy legdurvább pillanatai elevenedtek volna meg… A történtek kapcsán megnéztük,…..
Azt már legutóbbi UPC-s posztunkból tudjuk, hogy szolgáltatók szabadon dönthetnek, hogy hova, milyen kábelt húznak, ha húznak egyáltalán, de arra szerintem kevesen számítottak, hogy Budán, a város egyik legdrágább részén nemhogy nem hasít a net, de a máshol minimum, itt…..
Reggel 5:50-kor kezdődött, és még mindig tart a Nemzeti Hírtévé első ingyencirkusza, a Nap, Amikor Mindent Sikerült Elbaszni, azaz mostantól NAMSE. Nem elég, hogy a műsorfolyamot néha ad hoc jelleggel megszakítja egy húszperces önfaszszopás, a Nemzeti Hírtévé születéséről…..
tcom 2015.03.16 10:38:33
@Mészáros Laci:

Kit érdekelnek a ker TV-k? Ők a saját pélnzükből balfékek. De ez csürhe fidesz galeri az adózók milliárdait pazarolják. 80 milliárd? Miközben a kórházakban gyógyszerre, fájdalomcsillapítókra nincs pénz!!!
tcom 2015.03.16 10:45:48
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Az MTV pazarlás. Nem sikkasztás, mert a 400 milliós tudosítói technika elvileg kell, használják (ha tudják hogyan kell). A horror fizetések, a túlszámlázott Fábry adások elvileg nem sikkasztás.
De hiszen ez kell a népnek, ezt szavazzák meg. Ez a demokrácia.
Mit gondolsz, miért nem dobja ki az EU országunkat? Mert igaza van Lézernek, a nép ezt szavazta meg, ez jött ki a dobozból a végén.

A hülye magyar nem tanul. Nem veszi észre, hogy még egy gulyás komminizmus, még egy Kádár Viktor megint csődöt fog eredményezni. Mert addig is van, lesz ingyen rezsi, meg lesz 2,40-es kenyér, 13. nyugdíj...
tcom 2015.03.16 10:54:59
@Mészáros Laci:
Gyurcsány egyszerűen gáz.
De ő nem akart bebetonozott hatalmat 50 évre előre. Ha egyszer megbukik a fidesz, az új kormány teljesen ellehetetlenül. Orbán emberei ülnek mindenhol. A közt.elnöknek adtak egy vétójogot, amivel magyarázat nélkül megsemmisíthet egy választást, aha úgy tartja kedve, mint egy végső biztosítékként.
Helyben mindenhol megerősítették, kistaférungolták a helyi fideszes kiskirályokat. Végtelen számú eszközt adva nekik a nép lefizetésére, ámítására. Ismerek olyan falut, ami minden támogatást megkap, természetesen a rothadó EU-s pénzekből, amiből a fideszes földesúr ingyenes majálisokat, pünkösdöt, falunapot, szüretifsztivált, karácsonyt tart a népnek.

Ezt a hatalmat csak egy újabb az autópiacot rombadöntő válság, vagy egy kaszákkal felszerelkezett néptömeg zavarhatja el.

Remélem meg van már Viktor dácsája is, még az is lehet, hogy megkapja Rákosi egykori rezidenciáját.
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
tcom 2015.01.03 11:29:51
@wolves84lb:
Van még funkciója: földosztás a haveroknak, mészáros felcsúti tapló kistaférungozása néhány milliárddal, simicska disznófej gazdagodása, lézerfajankó-arogántóni-szijjágáztpetike... lakhatási gondjainak megoldása, főispánok és egyébb kormánymeghízottak önkormányzatokra telepítése, tömlyén zsoltok korlátlan vadászati lehetősége...
A bukás nem az amikor a miniszterelnök nem miniszterelnök, a kormánytag nem kormánytag többé. A bukás akkor jön el, amikor egy kormány elveszti annak az esélyét, hogy a terveit, elképzelését megvalósítsa. Az agónia hetekig, hónapokig, akár évekig is elhúzódhat, akár…..
tcom 2014.12.11 23:31:29
@Blogger Géza:
Én olyan statisztikákat láttam, ahol az látszott, hogy soha ennyi cég nem szűnt meg, mint az elmúlt években. Én a kkv között mozgok. A terheik növekedéséről beszélnek. Pár alkalmazottat foglalkoztatók nagyon panaszkodnak.
Mi is az aktuális GDP/államadósság arány. Én 80% körül tudok. Nem említed a magnyugdíjpénzt. Az adósság folyamatosan növelszik nominálisan.

Veled ellentétben inkább a gondok látszanak az elemzőknél. Kifulladóban az autópari növekedés. Nincs nagyon több random kivethető adó. Lásd már a beveztő utakra gondolnak. Az internetadó megbukott. Az EU-s pénzek sem növekednek. A multik elzavarásával csökkennek a munkahelyek, csökken a beruházás. A stadion építések, majd a fenntartás nem jelent nagy bevételt. A Paks 2 is elkezdi apasztani a kasszát. És beszélhetünk a további elvándorlásról.

Ha olyan reményteli lenne az Orbán galeri munkássága, akkor nem növekedne az országot elhagyók tábora.

Az
Az undormány Fidesz-rezsimről sok minden rosszat el lehetett mondani eddig is, de azt, hogy koncepciótlanul, értelmetlenül hoztak volna döntéseket, azt semmiképp. Ehhez képest az elmúlt hetek eseményei arra utalnak, hogy először valakinek nagyon elgurult a gyógyszere, aztán a többi…..
tcom 2014.12.11 10:53:26
@HUN_Sector:

Igen!!! :-)
tcom 2014.12.11 10:56:23
@jet set:

A baj a sok kicsivel van: 27% áfa, baleseti adó, telefon adó, átutalási adó, eg.hozzájárulás, ingatlan adó, gépjárműadó, kommunális adó...

Egy csomó kis adó, amit ha összeadsz, azt látod, mennyivel fizetsz többet 4 évvel ezelőttihez.
Herman Hollerith, az amerikai népszámlálási iroda munkatársa 1884-ben szabadalmaztatta az általa feltalált lyukkártyás adatnyilvántartó gépet. Találmányának később jelentős szerepe lett a III. Birodalom nemzetiségi politikájában és az Endlösung - azaz a Végső Megoldás -  gyors és hatékony…..
tcom 2014.12.04 09:26:57
@barli:

Orbán elsőtitkárelvtárs/nemzetvezető mondhatjuk, hogy rosszabb, mint a bajszos, mert a Kárpát-medence géniusza, egyszerre a szélsőjobbal (Jobbik a fideszből kinovő párt) haverkodó fasiszta és egyszerre jómunkásember Kádár-elvtárs is, aki gondoskodik a népnek (nyugdíjasok és fideszesek) a jólétről a 2,40-es kenyérről (rezsicsökkentés). A lehető legdemagógabb, populista hatalommániás.
Amikor ezt olvasom az IBm-ről egyből Orbánék jutnak eszembe, akik a hatalomért (pénz) simán elengednek egy gyailkost Azerbajbajdzsánba, simán rabosítják az országot Oroszországnak, simán lemondanak az euróról (miközben látszik milyen áldás Szlovákiában), mindezeket csak azért, hogy az orosz/azeri pénzből majd többet lehet sikkasztani.
tcom 2014.12.04 09:34:22
@heimdall:
Akkor mit is olvassunk? Barrikád, hirtv.hu, mno.hu? :-)
Annyit azért hozzáfűznék, hogy pl. az index, origó a baloldalt sem kímélte, amikor azok kacérkodtak az internet megzabolázásával. Valahogy a magyar politikusok nem bírják elviselni a szabad vélemény nyilvánítást. Orbaneszkú ebben is élen jár. Csikorognak a kerek, hogy most tegyük tönkre az internetszolgáltatókat, vagy legalább a matávot, hogy megvehessük, oszt attól kezdve lehet szűrni a netet, vagy félelmlítsük meg (internet adó), vagy valamit.
tcom 2014.12.04 17:24:52
@ko.disszonancia:

Az is olyan szörnyű volt. Majd ha lesz post a vörösök rémuralmáról, akkor ott is ott leszek a véleményemmel. De ez itt nem arról szól.
Bejelentem nektek, Mekk Elek neves egyetemes ezermester ehelyett telepedett meg! Péter netet szeretne. Mekk Elek megy, szerel. De Péternek nem kell e mester remeke. Helyette jegyzetel, neheztelve elemez rettenetes helyzetet. Emellett felkeres beszervezett embert, meg epekedve les…..
tcom 2014.11.24 20:51:21
@atpijkamo:

Adok neked ingyért egy Trabantot. Ott rohad a kertben 20 éve. Amit kellene tenned vele, hogy 2 hét múlva működjön. Kicserélheted a motort 4 üteműre, a karosszériát is, üléseket stb.
Oszt én meg majd módom, hogy ingyért kaptad bazdmeg! A tulaj meg kéri vissza.
Legközelebb már biztosan pénzt teszek arra, hogy a köztévé Híradójában nem fér bele a legfontosabb (headline) hírek közé, ha valami kormányellenes tüntetés történik. Miközben a Parlament előtt a tüntetők kordonokat bontanak el, addig az MTV Híradójában fontosabbnak…..
tcom 2014.11.18 20:09:18
@Ketrec_rázza_a_majmot:

Honnan szabadulhatott már megint ez az elmeroggyant: @alfacharlybravo

Már vártam, hogy nem is voltak gázkamrák, nem is gyilkolták tömegével a gyerekeket...

Katasztrófa mennyire nincs rend a zártosztályokon!
tcom 2014.11.18 20:15:08
@alfacharlybravo:

Azt az apróságot elfelejted, hogy az összes rohadt nyugati karvajtőkés imperialista ország fényévekkel jobban él, mint a kibaszott putyini/orbáni/chavezi/kastroi/kínai mintaköztársaságod.
Valmi jellemző az összes jómódú nyugati államra: demokrácia.
A liberalizmus mit is jelent? Szabadság? Olyan szar dolog az, hogy nem pofáznak mindenféle önjelölt nemzetvezetőelvtársak az életbe?
A baj avval van, hogy a magyar nem tud élni a demokráciával. Nem beszél nyelveket, bezárkózott, elavult tudással rendelkezik, és egy része funkciónális analfabéta, hiába tud olvasni. Aztán ott van a vezér-kultusz. Nem vagyunk meg vezér/elsőtitkár elvtárs nélkül, aki megmondja a tutit.
Reménytelen nép.
Na mire ébredek? Na mire? Hát a pénteki mantrára. Kérdezném tisztelettel miniszterelnök úr: jó volt az a sör ott Svájcban? Én úgy látom, hogy arra mindenképpen jó volt, hogy hazajöjjünk, és elmenjünk lejteni egy pávatáncot a Kossuth rádióba. Azt olvastam ma reggel a magyar…..
tcom 2014.11.01 18:24:55
@♔bаtyu♔:
Mit is jelent az, hogy a te kedvenceik megkapták a felnőtt lakosság negyedének szavazatát?
És különben is Hitler is kapott elsöprő többséget. Ez annak a versenye itt, hogy ki mennyire tudja szédíteni a népet. Egyébként is volt 3 választás, amikor mindegy csak ne Orbán győzzön. Még a pojáca Gyurcsányt is megszavazták Orbán ellenében. Ha nem kúrja el Gyurcsány, még mindig inkább rá szavaznának, mint egy hatalommániás elmebetegre.
Egy olyan válság, mint 2007-Ben ês bukna Orbán is.
Alaposan felkavarodott a magyar belpolitika az önkormányzati választásokat követően. Október 12-én úgy tűnt, hogy egy nyugalmasabb korszak előtt állunk, de ezzel szemben a kampányhoz képest is meglehetősen forró lett a hangulat. Először az amerikai kitiltási botrány robbant, majd…..