Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tabor

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosan egy hete, amikor két kollégámmal közösen vehettem részt egy televíziós beszélgetésen, a vita hevében Ágh Attila fontosnak tartotta emlékeztetni Stumpf Istvánt egy régebben sokszor elismételt gondolatára: nem a mandátumokban kifejezhető parlamenti támogatottság, hanem a…..
tabor 2010.04.20 01:09:08
@kíváncsivagyok: Na igen... Ha megkérdeznénk a fideszes szavazókat, mire is szavaztak, 95%-uknak fogalmuk sem lenne róla; mert valójában nem is egy pártra, hanem egy emberre szavaztak; anélkül, hogy tudnák, mi a választott párt programja
tudom, hogy itt mindenki a maradék 5%-ba tartozik... és az összes rokona és ismerőse is...
Nem kétséges, a következő időszak egyik vezető témája a kétharmad kérdése lesz. Mit lehet vele kezdeni, kell-e nagyvonalú gesztusokat gyakorolni, illetve szabad-e az ellenzék támogatása nélkül hozzányúlni az alkotmányhoz és a minősített többséget igénylő törvényekhez?…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
tabor 2010.04.12 00:09:59
@BonFire: érdekes... reméljük előbb, de lehetőleg rombolás és gyújtogatás nélkül
tabor 2010.04.12 00:13:31
@Petrusz: lehet, hogy ez a módja... ha most nem nyertek volna, és nem kapnának esélyt, hogy újra elcsesszék, csak nőne a népszerűségük; így előbb-utóbb világos lesz mindenkinek a "hozzánemértésük"