Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AndrewBoy

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először és utoljára foglalkozom ezzel a szurkolónak vagy ultrának hazudott faszival, aki valamiért azt hiszi, hogy neki mindenképpen kamera előtt és mögött kell szerepelnie, és sajnos ebbéli meggyőződésében Bayer Zsolt is megerősítette már párszor. Gondolom, látta benne a rokonlelket, az alkotó- és…..
Ismerős helyzet? A monitorra koncentrál, miközben a jobb keze a számítógép egerére simul, a könyöke alátámasztás nélkül már a levegőben lóg: ez a számítógépet gyakran használók legjellemzőbb testtartása. Milyen következményekkel járhat, ha rendszeresen órákat tölt ebben a helyzetben?..
Jól emlékszem Józsi bácsira, életem egyik nagy példaképére, gyerekkori barátom nagypapájára. Igazi badass volt. Jófej, vicces, figyelmes, értelmes, tetovált exkatona, tekintélyt kiváltó megjelenéssel, hanghordozással. Tudod, akire mindig hallgattál, bizalmat ébresztett és tudtad, hogy ha gond van,…..
AndrewBoy 2018.08.17 05:31:10
@Mr. Waszabi: De, lehet tanítani. Sokan addig nem is tudják, mire képesek, mert nem olyan környezetben nőttek fel, nem érték olyan hatások, amitől ezek a tulajdonságok meg tudtak volna benne erősödni.
Egész nap Facebookozol? Felkelés után első dolgod csekkolni az Instát? Na és 10 évvel ezelőtt milyen honlapokat böngésztél? Képzeld, a legtöbb még ma is működik, csak már jóval kevesebben kíváncsiak rájuk. Fedezd fel velem újra az internet legjavát!  1. KvízPart.hu Tisztán emlékszem a napra,…..
Vannak azok a filmek, melyeket csakis azért jók megnézni, hogy rövid ideig elrugaszkodjunk a földről, kiszakadjunk a szürke hétköznapokból, nem akarunk semmi mást, csak élvezni a szórakoztatásnak azt a minőségi fokát, ami után tényleg felvillanyozva érezzük magunkat. Mikor nem érzed elcseszett…..
A Szilícium-völgy (Silicon Valley) című sitcom indulásakor én nagyon féltem attól, hogy ez tipikusan az a sorozat lesz, amit nagyon kevesen fognak szeretni, mert a témája, az amerikai techmelegágy belső poénjai, a nörd/geek/lúzer szereplők kínos viselkedése, csak egy ideig lehet…..
A Fidesz frakcióvezetője a TV2 Mokka című műsorában járt ma reggel, ahol a kötelező körök (Magyarország jobban teljesít, 2016-ban merjünk optimisták lenni, történelmi rekordokat dönt a foglalkoztatottság) mellett Kárász elvitte egy kanyarra nőügyben is, ami, legalábbis Kósa első reakcióját elnézve,…..
Filmbook SPECTRE - James Bond 007 2015.11.04 06:00:00
Sir Sean Connery, George Lazenby, Sir Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és Daniel Craig. Egyetlen dolog közös bennük, hogy a nevük a vásznon Bond...James Bond.  Minitörténelem Legalábbis ezzel a figurával forrott össze, ez szerzett nekik hírnevet, bármennyire is…..
Az lehet, hogy semmit nem tudok a politikáról, a törvényekről vagy a bevándorlási szabályozásokról, és fingom sincs az alapvető ideológiai kérdésekről, de azt tudom, hogy az országot ellepik a kurva kanadaiak, és tenni akarok valamit ellenük. Basszuk halálra mindet! (Mr.…..
Új csatornán, új műsorvezetővel, új idősávban indult el tegnap az Éden Hotel, az a reality, amivel a TV2 nagyobb kockázatot vállal, mintha Kárász Róbert főszereplésével mutatna be egy vígjátéksorozatot. A maratoni műsorfolyam heti öt hétköznap jelentkezik majd, ha minden…..
AndrewBoy 2015.02.24 13:23:08
@fizetekmegegysort: Ezt azon a szülőn lenne érdemes számon kérni, aki egyrészt nem foglalkozik azzal, mit néz a gyerek és miben nő fel, másrészt akiknek olyan alakokat sikerül szabadon eresztenie, mint amikről most vitatkozunk. Így is elég sok a kétely az emberben, vajon jó irányba sikerül-e a sajátját állítania.

@sixx: Az egy dolog, hogy tv műsor, de ez akkor felmentést ad bármi alól is? Ezt meg neked kellene tudnod a helyén kezelni, ahogy azt is, ha valaki mást gondol, mint az elvárt. Az meg, hogy 15 év után ilyen a visszhangja egy realitynek, az nem feltétlenül a műfaj, hanem az azt művelők érdeme.
AndrewBoy 2015.02.24 14:31:06
@Baaah: Minden esély megvan rá :D
Hirdetések, újonnan eladó sorba került hazai lakóingatlanok százai landolnak hetente az Otthontérképnél, de csak ritkán akad a horgunkra olyan különlegesség, mint a most következő badacsonytomaji luxusnyaraló, melynek az egész enteriőrje a világ bármelyik magazinjába…..
AndrewBoy 2014.11.20 14:01:03
Kicsit olyan ez, mint a biciklizés: nem lehet elfelejteni. Ahhoz képest, hogy heteket ülök (ülünk) egy-egy Masters of Sex feliraton, a ma reggel megjelent Gengszterkorzó évadnyitóval már el is készültünk Yaxley kollégával. Hiába, no, ötödik éve dolgozunk már rajta, ez a rutin! Az…..
AndrewBoy 2014.09.08 23:35:38
Készülünk a Mikulásra ezerrel. A nevezést feladtuk, az autó adott. Gumi fronton is alakul a helyzet. (Pontosabban az még mindig messze van az ideálistól, de nem reménytelen.) A szállást is lefoglaltuk, ruhánk, sisakunk van. Az autót meg kell dizájnolni, fel kell matricázni. Egy éve…..
Ami az MTV-nek és kilencmillió amerikainak a Jersey Shore, az nekünk az Aranypart, a Viasat3 legújabb reality műsora, amiben kilenc csaj meg pasi költözik be a siófoki villába, és iszik, bulizik, dug, veszekszik, melózik és csinál magából (vélhetően) tiszta hülyét egy hónapon…..
Ogier nem kapott defektet, Sordo megvédte a MINI-nek a dobogót Hirvonentől, Frici pedig harmadik lett a kategóriájában. Tegnap ott hagytuk abba, hogy hiába vezettek a franciák, a citroenes Seb-ek között egy emberes belviszály alakult ki, nem volt Fiesta WRC a dobogós helyeken, Sordo…..
Appleblog Heti Apple-csaj 2011.06.01 18:37:00
Lehet most pörögni azon, hogy kedveljük-e, vagy sem, sőt, még azon is, hogy van-e egyáltalán létjogosultsága a szórakoztatóiparban a Való Világnak, vagy inkább albán operaközvetítésekkel kéne kitölteni a műsoridőt, de attól még Gigi közel fél éven keresztül…..
AndrewBoy 2011.06.02 08:24:18
Emberek, aki még nem hallotta: hétvégén - az ORB és a szlovák bajnokságnak, a Historicnak, R2-nek és az RTE-nek is futama - Eger Rallye, és lesz ám itt bőven látnivaló! Az ORB-ben nincsenek WRC-k, de a szlovák bajnokságban mehetnek: kis Béres Fabia WRC-vel, Melichárek Lancer…..
AndrewBoy 2011.03.30 10:38:46
AndrewBoy 2011.03.30 15:21:59
@brumi86: Hehe, a gépátvétel napjától lesz homológ :)
A ralisport főszereplőit bemutató sorozatunk folytatódik. Ma egy a ralifannél is fanatikusabb embertípusról lesz szó. A szerelő az untermannja a történetnek. Nagy terhek pihennek a vállán, és ezek a terhek nem látszanak a szemében. Lehet, hogy az autósport szerelmese, de az is…..
AndrewBoy 2011.02.17 10:30:21
Sosem felejtem el, amikor Mikulás Rally-n dobtunk egy helyes átfordulást.
videa.hu/videok/sport/2007-mikulas-rally-autozas-crash-rallye-3cpUcnsFBDYkDqC7
Ez a jutasi gyors elején volt, végig fogni kellet az ajtóm + körgyors, ahol végig szinte balos kanyarok voltak, aszittem, megőrülök, úgy bedurrant a kezem. A szervizben viszont a fiúk pikk-pakk összerakták a vasat. A bódéból simán kiflexelték az ajtózárat, lemérték, hova csavarodott a kasztni, levágtak még odáig, és visszahegesztették, zárult is a mókatár egyből!

A másik eset, Nyirád Rally, másod osztály, Vigántpetend, első gyors, a falu előtt állunk, van pár percünk. Beültünk, hogy bekössük magunkat, a csapattársak meg mentek lezárni a csomagtartót, amikor BUMM egy rohadt nagy durranás és apró zizegés... Kiakadt valahogy a csomagtartó rúdja, az lecsapódott, de közben a rúd a hátsó szélvédőt kiszúrta! Volt 2-3 percünk az IE elérésére! Csak néztünk egymásra hülyén, most a mi a tosz van?! Karóék - akik a szervizesek is voltak egyben, meg versenyeztek is - meg csak beüvöltöttek:
- Benn maradsz, add a szalagot!
Olyan tempóban ragasztották be az üres keretet a mcgyverrel, hogy csak lestünk!
Régi, szép idők :)
Gulyásdemokrácia Megsértettek? 2011.01.19 13:37:00
Orbán Viktor szerint az EP-ben megsértették a magyar népet, amikor a kormányt diktatorikus hajlamokkal vádolták. Nem tudom, megkérdezte-e erről az egész magyar népet, én személy szerint mint a fent nevezett csoport egytízmilliomoda, a következő klasszikus politikai idézetet fűzném…..
AndrewBoy 2011.01.19 16:42:38
@Kalta: :))) Szerinted egy pártújságban szabad rosszat mondani? Ezt vedd át még egyszer! :)
Annyira szeretik az emberek a seggre eső és sáros csöcsű celebeket, hogy hiába ér véget a huszonkilenc epizód után péntek este véget érő Ezek megőrültek mégsem tűnik el végleg a képernyőről. A jövő héten ugyan már a 40 milliós játszmát adja a Tv2 ebben a műsorsávban,…..
Röhögni mindenki szeret, én speciel még kínomban is, vagyok annyira barom, hogy még a saját nyomorúságomon is kiválóan el tudok szórakozni, így nem voltak prekoncepcióim a Tv2 új celebszopatós műsora, az Ezek megőrültek!-kel szemben, ami dióhéjban arról szól, hogy b-listás…..
AndrewBoy 2010.10.20 14:43:16
www.youtube.com/watch?v=PGuYojcmZpI
Takeshi a csúcs, a többi smafu
Mennyiben felelős egy önkormányzat, ha a rosszul megszervezett útépítési munkák miatt valakinek tönkremegy az üzlete? Az alábbi levél ezt a kérdést feszegeti. Kedves Zugügyvéd!Tanácsot, segítséget kérnék, milyen úton lehetne valami kártérítést, kárenyhítést…..
AndrewBoy 2010.10.14 21:49:25
@Sics68: Amikor elkezdődött az építkezés, akkor csatorna felújításról volt szó, nem teljes átrendezésről. Ami rendjén is van, EU pályázaton nyert pénz, hamar el kell költeni, had folyjon a lé az ő medrében. Eddig ok. A gondok akkor jöttek, amikortól nem akar ez az egész sehogy sem úgy tűnni, hogy valaha is befejezik. Mikor szeptemberben a helyszíni szemle volt, műemlék hivataltól, főépítésztől, városüzemeltetéstől megjelent emberekkel, ők nekiestek a kivitelezőnek, hogy miért szedték fel a járdát? Válasz: azt a csatornásoktól kérdezzék, ő akkor nem volt itt! Neki a helyreállítás a dolga. Aztán az is kiderült akkor, hogy tkp. nincs konkrét terv a végleges kinézetre, mert hol itt, hol ott találnak ki valamit! Olyan rajzokat lobogtattak, amin az eredeti anyag mindenhol át volt javítva, hogy nem, nem, mégsem, inkább ilyen legyen. Akkor hol láttuk volna a korábbi elképzelést, ha még akkor sem végleges, amikor készül?! A kivitelező meg harmadszor áll neki visszabontani a szakaszt, mert kiderül, hogy ezt vagy azt mégsem úgy kell megcsinálni. Hetekig nem dolgozik, mert senki sem tudja eldönteni, mi legyen a végleges. Akkor nehogy már a mi hibánk legyen, hogy nem bírják befejezni!
AndrewBoy 2010.10.14 21:58:13
@Sics68: "De itt igazából a maga működését "nehezíti meg", amikor a szája sír, ahelyett hogy keresne és bérelne egy helyet ahol tudja folytatni a vállalkozása működését a feltúrás időtartama alatt is."

Most had ne legyek indulatos, de
1: fizessük a hitelt + a bérleti díjat máshol is + kauciót, amit úgysem adnak vissza, már ne is haragudj, de ez több mint demagóg. És az nem úgy megy, hogy na, akkor most elköltözöm! Ez nem vattacukor gép, hogy áttolom a másik sarokra!

2: szeptemberig nem volt gond ezek fedezésére, mivel ahogy a topik nyitó postban is írva vagyon - olvasd el, ne csak átfusd - a hétvégi rendezvények kiszolgálása folyamatos volt, amiből volt bevétel - ugyanis akkor nem dolgoztak az utcában, így nem is döglött meg az áru 1 nap alatt a portól, gázolajszagtól. És ha befejezik időre a munkát, most nem kellene ilyen dolgok miatt anyázni.
AndrewBoy 2010.10.14 22:08:32
@-Flatley-: Ja, ez a másik, nem kötbéres a szerződés a kivitelezővel!
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..