Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BudaBuda

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
weinie blog.. Oda az MR2 is? 2010.10.18 20:11:24
 Nem tudom, hogy mi van mostanában a médiában, de mindent megszüntetnek, ami jó. Beszarás. Aki kíváncsi a dologra az katt a via linkre.Annyi az MR2-nekAzt azonban minden forrás megerősítette, hogy az MR2 napjai meg vannak számlálva. Nemcsak a névről van szó, noha az új vezetés…..
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
Gábort a jelek szerint egyáltalán nem hozta lázba, hogy a UPC Directtel a műholdváltás óta akár 5 csatornán nézhet természetfilmeket hádében, amikor egy csomó másik csatorna meg eltűnt: Amikor megindult Magyarországon a műholdas televíziózás, lelkesen szereltettük fel az…..
Van a TV2-n szombaton este 7 órakor ez a Magellán című műsor, mert a TV2 nem csak butít, hanem okosít is. Így írnak a műsorról: "Ismeretterjesztő magazin, amelynek segítségével újabb és újabb információkat tudunk meg a Föld titkairól, az emberi csodákról, az…..