Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Powerklein

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szakított a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval, és lemondott az Újkorcsoportban betöltött ügyvivői posztjáról is Polgár Dóra - járt körbe a ropogós Népszabadság a Képviselő Funky szerkesztőségében, a sokat látott, füstös pulóveres öreg rókák pedig…..
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
Nézem ezt a kampányt meg az összes többi szánalmas reklámot, próbálkozást: "Itthon otthon van", "Jöjjön a Balatonra", "Élvezze velünk a magyar tengert" - nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Magyar Túrizmus Zrt? Itt is valaki megint jól járt.…..
Powerklein 2011.06.02 16:31:18
Hatalmas ezt a poszt! Nagyon jól kifguráz mindent!
Én imádom a Balaton el nem tudom képzelni hogy ne töltsek lent heteket, hétvégéket, napokat, nyáron, ősszel, télen de ami tény azért nagyon sok lehúzos külföldit átverős hely van, és sajnos ezek miatt is, sikerült a jólfizető gazdag német turistákat végleg elzavarni. (emlékszem 15 éve Szántódon az Oázis elött több száz autó állt, a 60% német! ömlött a pénz, olyan pénzváltók voltak, és élet ami kb ma Siófokon!, ezzel szemben ma nincs semmi, max a komp jár, meg Én fel Kőröshegyre a csoda kis pincékbe :) az Oázis meg szünik meg...) Horvátország picit hajaz erre, 10-15 éve tényleg mintha az ember 30 évet utazott volna az időben, a boltokban kosz, nincs semmi választék, de a tenger az csodálatos volt akkor is és ma is! Viszont ma már nagyon üzletis minden, 4-5 csillagos szállodák több ezer EUR-rt hajók bérlése, elszállt árak, illetve ha vki bírja a kemping, vagy ismerős magyar szállást még van emberi áron. de már nem az mint volt... Érdemes a balkánon Mtngerot, Boszniát, stb megnézni amíg még nem Nyugatosodik el... addig csoda élmény. Badacsonyban, egy szép kis pince, zsíros kenyér, Balaton látkép, jóbarátok, kéknyelű, egy horvát kikötő, tenger illat, nyüzgés, tengeri csemegék, egy pohár bor, mind a kettő fantasztikus élmény! Viszton az tény hogy a Magyar határon kapsz koszt, retket, lehúzós pénzváltót, szaros budit, és egy aszt a homlokodra...
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
Wintermantel Zsolt nagyon elvinné Elvis-t. A Külső Szilágyi út–Megyeri út sarkán lévő közterületet ugyanis az isten is Elvis térnek teremtette. Mondta is ezt a parlamenti büfében a csepeli kollégáknak, akik jelezték, felőlük viheti, nekik Csepelen már ott van a Király...
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
w Te sötétben bujkáló 2011.02.25 06:00:00
Van egy ordenáré hadművelet, amit úgy látszik, pártfüggetlenül el kell nekünk játszani, vagyis alighanem ezt kajálja a magyar, ami sajnos elég gyökér ízlésre vall. Gyurcsány Ferenc kezdte még első ciklusában, és most pontosan ugyanezzel próbálkozik az Orbán-kormány. …..
Powerklein 2011.02.25 11:07:41
- vki bekopizta ennek a mocsok börtöntöltelék fattyú gyurcsóknak a mondatait?? Két dolgon lehet mérni mennyire gázban van szép országunk: 1 gyurcsók még nincs börtönben, követve kedves édesapját... 2 van, és néznek olyan tv műsort mint a való világ...
- ennél felháborítobbat, mint hogy Én pék (bocs pékek!) vagyok keresek 50000-et, miért érnék kevesebbet mint egy bankos aki meg 500000-et keres??? segítek, nem érsz kevesebbet ugyan olyan vagy értékesebb ember vagy DE A MUNKÁD NEM ÉR ANNYIT! a munkaerőpiacon! és a faszom tele van azzal hogy mivel Én be vagyok jelentve magas, nagyon magas jövedelmen nem tudok minimálbéres vállakozó lenni, a befizetett adók 85%-át ilyen emberek, mint Én fizetjük! Ugyhogy kussoljon a sok minimálbérre bejelentett, borítékos köcsög, meg négyórás mert barátom ha nem fizeted be az adót! akkor örülj hogy nem vagy börtönben... ilyenkor jön a rinya hogy jajj de akkor hogy éljek meg ha nem kapok borítékot, úgy barátom ahogy Én, fájdalmasan, és nézem hogy a magas keresetem több mint fele!! (nem milliókról beszélünk) elúszik mert Te meg baszod befizetni az adót! és így van sokkal többel járulok hozzá a közös kasszához mint Te! nem csak számokban hanem %-ban is!! Ezt érted??!! és igen Nekem jól jött a mostani fidesz adócsökkentés, és gyerek utánni kedvezmény! a sok mszp-s szarnak meg: gyerekek 8 év alatt a szart nem csináltátok meg, a fél szdsz!! és a pártotok több embere BÖRTÖNBEN van!! zuslág, hagyó, a fél VI kerület, nem beszélve vidékről... miről beszéltek?? fogjátok be.. és adjatok esélyt ezeknek is, majd 4-8 év múlva nézzük meg hogy hova jutunk, válság ide vagy oda... gyávák vagytok, 8 évig semmit nem csináltatok, most hőzöngtök hogy jajj de tudjuk mit kell csinálni, nosza hajrá!! ja bassz nem dolgoztatok 8 évet! (főnökötök is bemondta) vmerre el kell indulni, mert szarban vagyunk, a fidesz elindult legalább! azt lehet rosszfelé! de legalább elindult! és lehet hogy nem is rossz felé! hanem a jó irányba! Nekem eddig jó, a családomnak jó, és Nekem most ez a legfontosabb!! Köszi. Üdv.
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
biztonságos? Nem a tiéd 2010.12.10 12:18:00
Kedves olvasó. Remélem nem hiszed azt, hogy neked Magyarországon bármilyen megtakarításod, vagy félretett pénzed lehet? Ha eddig így gondoltad, akkor jól figyelj, mert csak egyszer magyarázom el.Az a pénz nem a tiéd. Amikor jövedelemre teszel szert, például megkapod a havi fizetésed…..
Powerklein 2010.12.11 09:08:52
Pár dolgot azért nem árt tisztázni:
- Az államnak most .urvára nincs pénze, úgy vették át a kasszát hogy tele van csekkel!! és nincs benne egy kanyi buznyák sem! Valahonnan lovét kell szerezni... Vagy azt mondja hogy megint hitelt veszek fel a világbanktól azt majd jól eladósodunk 25 évre, (ahogy a szoci-komcsik, meg az szdsz szokta volt) vagy adót emel!! még tovább emelve annak a szerencsétlen pár °% embernek az életét aki be van jelentve és fizet, vagy megoldja belső pénzből, elvonásból stb. Nos Én örülök annak hogy nem vettünk fel újabb hitelt, annak is hogy adót csökkentenek és igen kurvára megérdemelm végre hogy vmit haza is vigyek, mert igen jobban keresek az átlagnál. Az hogy a mny pénzemet elveszik annak kurvára nem örülök, de megjegyzem hogy a pénztáram veszteséget termel!!!! szóval ők is bekaphassák...
(ha itt ennyi okos ember van, urak hajrá mondjátok meg miből csináljon az állam pénzt!! gyerünk mindenki ért hozzá mondjátok be!)
Segítek mindenkinek be kéne fizetni az adót!!!!!!! Kibaszott sok egyéni vállalkozó, meg Bt, meg, Kft minimálbéres emberei, miattatok nem halad ez az ország, meg a szlovák rendszámos okoskodásaitok miatt. Aztán meg sírtok hogy milyen szarul megy a sorotok, meg hogy mennyi járulékot kell fizetni. Bazeg fizesd be az adót ahogy Én is! Fullra! Addig amíg ezt nem teszed meg, kussolj, nem veszed ki a részed a munkából, de az ebédnél 3 fogást, és tele tányért akarsz??!!
Gyakran poénkodtunk azon, hogy ha igazán népszerű akar lenni egy kormány, akkor más dolga sem lenne, mint helikopterről pénzt szórni az országra, a világon bármit elnéznének nekik. Őszintén szólva soha az életben nem gondoltam volna, hogy ez a pillanat a szó közel lehető…..
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
 -Ez kész, ez már a vicc kategória - kár, hogy sírni volna kedvem. A dilettánskormány már megint Lukasenkó és Kádár szellemét idézte meg.Államosítás! Már akkor tudtam, hogy valami nincs rendben, amikor a választások másnapján kiömlött a vörösiszap. Sokan…..
Tétényi Éva A második 2010.10.05 23:30:00
A városi közpénzből finanszírozott helyi sajtó és tv nem jelentkezett. Szóval szükség van az internet szabad világára, hogy hírt adhassak arról, mi történik a Városházán. A hétvégén létrehozunk egy új kommunikációs csatornát, ahol majd bárki betekinthet a helyi politika…..
 Ez egy úgynevezett véleményposzt lesz, sok képpel és szubjektív túraleírással. Hétvégén páran elhatároztuk, hogy körbemegyünk a Fertő tó körül bringával. Augusztusban volt ugyanez a társaság a Balaton körül, onnan jött az ötlet. Reggel indultunk Sopronból Mörbisch…..
Ekkora a balfaszokat ... A Magyar Televízió és a Magyar Rádió ugye nem adta le a Jobbik kampányfilmjét, a Magyar Rádió a személyhez fűződő jogok és egy államalkotó kisebbség méltóságának megsértésére miatt, a Magyar Televízió pedig a médiatörvényre hivatkozott. Ahogy…..
Powerklein 2010.10.01 11:43:02
Az lemehet a Tv-ben hogy emberek, de-t vagy kora du-án anyáznak, dugnak, szarnak, fosnak, hánynak, egymást csinálják a TV-ben. A fizetett politikai hírdetés nem mehet le, mert szerepel benne a cigánybűnözés mint fogalom. (lássuk be ha nincs is ilyen szó, vagy ez sértő, azért még létező dolog!) Extrém példa, de engem nem zavar sőt büszkévé tenne ha vki úgy akarna alázni hogy Teee katolikus, vagy Tee nagymagyar... de ha vkire azt mondom hogy zsidó!! vagy cigány, annak sértem a jogait!! diszkriminálom a fajátjukat!!! EZ NONSZENSZ!!! (ha mögé teszem a büdös, vagy mocskos kifejezést, azért akkor már közelebb járok az igazsághoz minden téren...) és mi az hogy FEL KELL VENNI A KÖZSZFÉRÁBA TÖBB 100 cigány, bocsánat!! roma származású embert... EZ NEM DISZKRIMINÁCIÓ???? bassza meg! de az!!! mert kizárólag a fajtája miatt veszik fel, nem a szaktudása, képesítése, hozzáértése miatt!!
(azt hiszem amiért ezek a kifejezések, illetve általánosítások elterjedtek, mint büdös, mocskos, lopós, stb nem magától, és nem most alakúlt ki, ezért durván sokat kellett tenni az érintett etnikai rétegnek... és ez a baj, hogy ezt nem látják az emberek be. Illetve dolgozniuk kellene az ellen hogy ezek eltűnjenek, és nem arra gondolok, hogy agyonverni a gyereket majd elvenni a mobilját, segély után kuncsorogni, meg sírni hogy nincs segély, csinálni 15 gyereket, azt beadni állami gondozásba, illetve ellopni a régi zsidónegyed ingatlanjait, vagy mint a főrabbi úr, ellopni a pénztárcát a benzinkúton, stb...) dolgozni kéne dolgozni amíg meg nem szakadtok hogy lássák az emberek tévedtek... de mint a vicc is mondja, roma magyar szótárban nem található a munka kifejezés... (NAGYON NAGY TISZTELETEM, ÉS ELNÉZÉSEM A KIVÉTELEKNEK!!!)
Powerklein 2010.10.01 14:04:11
delano
- igaz, ez az Én szegénységem, idézni csak pontosan! Sorry. Hitközségi elnök!
- Érdekes módon pont az van amit állítasz, keveset (vagy semmit) nem hallani az egyház nevelő, építő dolgairól, mint pl a pedofilügyek. Csak ez van terítéken semmi más, helyén való hogy lecsukni, felnégyelni az ilyen egyházi embert de nem is védem őket...
- Szívesen említenék pozitív eseteket, de sajnos nem tudok... pl x y izraelita kolléga ezt is ezt építette, vagy csinálta, tette stb de nem tudok ilyenről a közelmúltból. (azt gondolom ez nem csak az Én szegénységem, az orvos részt Hál Istennek megoldjuk családon belül ez a része nem érint)
- de sajnos pl Sukoróról elég sokat hallani és Joachim úr, (kérlek nézd el ha nem tudom a pontos nevét) mily érdekes éppen izraeli állampolgár, vallására nem tudok pontos utalást, és érdekes hogy szintén egy TÖBB 100 milliós csalásba, rablásba van benne...
Kicsit úgy érzem hogy a roma kollégák kisebb, vagy emberellenes, életellenes bűncselekményeket követik el, míg a másik oldalon az izraelita kollégák a nagy volumenű gazdasági büncselekményeket, adófizetői pénzek ellopását! Mindkét dolog elfogadhatatlan, vérlázító, undorító, és büntetendő! (nem is beszélve a telepekben, lakóparkokban 100-1000 számra betelepülni vágyó emberekről) Ez számomra visszataszító, és elfogadhatatlan.

Ha ezek miatt nem vagyok liberális, vagy kirekesztő vagyok, szélsőséges ezt vállalom, de számomra fontosabb (nem megbántásból) pl hogy egy állatmenhely épüljön közpénzből, vagy magyar embereknek legyen munkája, stb stb. minhogy 100-1000 ember települjön be, vagy ellopják a közvagyont gazd-i bűncselemények sorozatával. Nem is beszélve arról hogy Mo-on büszkén szeretném vállalni a magyarságomat, bátran szeretném, (teszem is) kirakni a Magyar zászlót a házamra, autómra, bárhova, mert büszek vagyok, és akarok lenni rá. Nem úgy mint a kedves szdsz és mszp harsogta, hogy ez kireksztő, antiszemita, rasszista, fasiszta... hát az ilyen embereknek a ...va anyját.
(USA-ban gyakori családoknál a ház elötti, minden reggeli zászlófelvonás csak egy gyenge példa, és beszélgessetek, vagy menjteke ki megnézni hogy milyen büszkék a hazájukra, és milyen hazaszeretet van bennünk ez az eltanulandó!!! )