Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyagummmi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fránya dolog ez a hálálkodás, különösen akkor, ha kötelező jellegű. Mert a kézfogás, meg a tábla csoki még csak-csak elmegy Terka néninek a harmadikról, amiért a hétvégén öntözte a virágainkat, de ha pénzről és üzleti érdekekről van szó, akkor már furcsább,…..
Kedves Népem! Tündérbogaraim. Így állunk? Így? Pofáztok és szembeszegültök? Lármáztok, elégedetlenek vagytok és a beletörődés  kompromisszum legkisebb jele nélkül képesek vagytok még mindig ezen a regisztráción műbalhézni?  Lárifári!  Nem…..
kutyagummmi 2012.12.02 05:51:24
@Légifarkas: Azt hiszem sikerült a legrövidebb élhető pártprogramot összehoznod!D:
Maxi.Respect brader!
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
kutyagummmi 2011.01.29 12:10:58
A most regnáló politikai hatalom ugyanazért fog megbukni mint elődei.Mert úgy gondolják ez az ország a buták, a tájékozatlanok,az önálló felelős gondolkodásra képtelen sánták,bénák,vakok országa.Pedig nagyon nem így van!Ha így lenne-a történelmünket nézve-már régen nem léteznénk,sem mint nemzet,sem mint ország.Mondhatnánk a vérünkben van a túlélés.
A másik ok szintén általános a magyar politikában:Nagyon nagyon ködös elképzelések vannak az "átlag" állampolgárok életéről,ezen elképzelések pedig erősen szubjektívek.Pedig a világ változik!Mi is!Ami nem változik?A politikai "elit" demagóg(1),a múlt rendszerben nem kicsit torzult,erősen ön érdekelt eszmerendszere. Ebből kifolyóan nem képes a felmerülő problémákat gyors,egyszerű,kreatív, reakciókkal megoldani.(lásd: államig. működése, természeti katasztrófák)
Egy megjegyzés a cikkírónak:
"mindenki ért mindenhez", "mindenki mindent jobban tud".Fogadjuk el eme állítást igaznak!Akkor mi van?
(Mert ugye ez egy szakmailag tökéletesen hiteles államapparátus!Főleg a csereszabatos "polihisztor" felsővezetői réteg.Akik az elmúlt évtizedekben sokszorosan bebizonyították menedzseri rátermettségüket. Hány céget is tettek tönkre? )
De nem baj!Túléljük ezt is!!&Több is veszett Mohácsnál.Buda alatt,Versailles-ban,etc.
(1)"A demagógok szívesebben időznek hamis kérdések, mint valóságos kérdések körül."
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..