Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megfontolt

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégi, önkormányzati választáson mintegy 1,5 millióan szavaztak a Fidesz polgármesterére és 250 ezren Jobbikosra. A tavaszi EP választások eredménye kb. ugyanez volt. Ezek a kisebb részvételű választások nem teljesen érik el, de arányaiban visszaigazolják az áprilisi…..
           Tellér Gyula, az újfideszes ideológia atyja egy közönséges náci bolond. Valójában az lenne a meglepő, ha nem lenne az. Az orosz tellérgyula, Aleksandr Dugin, a putyini ideológia atyja, az állami duma elnökének tanácsadója, a Krím-félsziget annektálásának…..
Megfontolt 2014.08.03 08:05:41
@aritus:
Valóban szánalmasak vagytok ezzel a visszataszító gyűlölet hadjárattal ,amik szinte kivétel nélkül kitalált hazugságok ,félremagyarázások rágalmazások.
Jobb lenne a tényekre alapozni a vitát mint ahogy a társadalom többsége így is teszi , talán nézz bele bármelyik linkre amit megjelöl az internet ,hiszen a valóságot ott találod !
Hónapok óta megy a manipulálás a baloldali összeizé oldaláról, hogy amennyiben nem a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor-Szabó listára adod a szavazatodat, akkor Orbán Viktort erősíted. Hát persze. Az a baj ezzel az érveléssel, hogy nem más, mint ordas hazugság. Ez ugyanis akkor…..
Megfontolt 2014.04.04 14:52:34
@program készítő:
Talán megemlíthetnél 1-2 nevet ( aki részt vett bűnügyekben a fideszbeől)ha létezne ilyen mert a keller a 8 évnyi turkálás után sem volt képes egyetlen egyet sem bilincsbe veretve sittre vágni !
Azért is sikeresek mert nem változtatták minden héten tagjaikat vezetőiket mint a többi áldemokrata .
Egyébként melyik cellában ücsörögsz?
Megfontolt 2014.04.04 14:59:54
@Mitzimackó:
Nem kell itt álmoralizálni !
A táncos fecótók mindent kitálalt már az öszödi böszme vallomásában .
Akinek ebben a témában még vannak kérdései az kezelésre szorul.
Remek tananyag lesz az ellenzéki kampány, remélem Sydney-től Seattle-ig oktatni fogják. Amíg a Fidesz vette a fáradtságot és leültek, átgondolták, körzővel-vonalzóval megrajzolták, átrágták, kiszámolták, hozzászabták pofátlanul a törvényeket, de úgy, hogy egyikbe sem…..
Megfontolt 2014.03.07 12:39:10
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Azért az elmúlt 25 év során már történt egy-két dolog amiből teljesen nyilvánvaló hogy nem regényekből merítik a tennivalójukat a megvádoltak ,hanem különösképpen saját és eredeti tervekkel javítják mindazt a kártékony rombolást!,
Amit a magát hamisan baloldalinak titulált országunkat taccsra vágók műveltek kormányzás címszó alatt !!!
A blog amire hivatkoztok közismerten agymosásra szakosodott ,a hülyéket megvezetni képes silány és említésre sem méltó öklend !
Nagyon utazhatnékom van már, szerencsére mér csak péntekig kell várnom, hogy meginduljak Párizs felé, ahol elég izgalmas terveim vannak, de addig is körülnéztem a régebbi fotóim között, ott akadtam rá a Luang Prabangban, Laoszban készült képeimre. Mivel a világ egyik…..
Megfontolt 2014.01.25 23:37:53
f
Tulajdonképpen sokféle címet adhattam volna a mai posztnak, mert Krisztina írása nagyon sok témát felölel. Mai utunk Olaszországba vezet, és kiderül, hogyan használják ki a tengerparti szállodákban a kelet-európai munkaerőt, kiderül, milyen is a valóságban az olasz bürokrácia…..
Mert egy idő után nincs hova hátrálnotok. Mert mit sem számít…hogy mondták-e, amikor mondták, hogy forradalom volt-e;…hogy a magántulajdon magán-e, nemmagán-e;…hogy a nyerőgépek, a trafikok, a földosztások, vagy a közgép maga törvényes-e;…hogy ami visszamenőleges, az…..
Megfontolt 2014.01.05 10:55:36
@Remete:
Figyelmesen tekintsd meg a tartalomjegyzék 5. pontját!

hu.wikipedia.org/wiki/Holokauszt

Mindemellett szerencsétlennek tartom a szilveszteri rendelet címének megfogalmazását,de azért aki ebben az országban él annak észre kellett vennie az évek során hogy jelentős figyelmet fordított a jelenlegi kormány , azért hogy ne merülhessen feledésbe a tragédia ami többek között a hitleri megszállás kapcsán hatalmasodott ki !
Feltételezem hogy mihamarább változtatnak a rendeletben is a megnevezésen és az emlékmű is egyértelművé teszi majd ,a csukott szemmel járóknak is hogy az áldozatoknak állították a szomorú mementót
Elsőre talán kirívóan magasnak tűnik az összeg, részletesen megvizsgálva azonban világossá válik, miért éppen ennyi. Kritizálni, fanyalogni könnyű. Éppen ezért induljunk ki a kritikusok, fanyalgók tételéből: eszerint a Magyarországon kilométerenként 2,8 milliárd…..
A nyugati civilizáció demokratikus kormányainak legitimitása (megkülönböztetve a törvényességüktől) a következő alapokon nyugszik: 1. kiszámíthatóság, 2. szakszerűség, 3. populáris támogatás. A legitimitás erkölcsi, érzelmi, politikai (puha) feltételek bonyolult…..
Blogunk egyik informátora egy olyan levelet mutatott be, mely minden kétséget kizáróan igazolja, hogy a Fidesz és Zsigó Róbert (Fidesz) választási csalást követett el! A levelet változtatás nélkül közöljük: Kedves Választópolgár! Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Zsigó…..
Ma zajlott a hajléktalan embereket az utcáról kitiltani szándékozó szabálysértési törvénytervezet vitája. Az ötletgazda Pintér Sándor és Tarlós István persze nem volt jelen. De nélkülük is nyilvánvalóvá vált, mennyire emberellenes ötlettelen és undorító is az amire a…..
A poligráfos vizsgálatok köztudottan nem túl megbízhatóak, de ha lett volna hazugságvizsgáló gép pénteken a Kossuth stúdiójában, alighanem csúnya véget ér szegény. Elképzelem, ahogy Orbán Viktor szavai nyomán először kileng a mutató, aztán kiszakad, pár pillanat múlva az…..
Ma délután a Kossuth térbe torkolló Alkotmány utcában volt az Éhségmenet végcélja, ahol tiltakozást tartottak. A Közmunkás Szakszervezet által szervezett és az MSZP által támogatott menetet egy fideszes molinó várta. A mindkét oldalán feliratozott transzparens közölte:…..
Megfontolt 2013.02.12 09:56:27
@tomwar:
Kétségtelen hogy nagyon nagyon szomorú mindannyiunk helyzete de azért egy magára valamit is adó itt élő ember nem felejtheti el hogy miért is alakult ki ez a helyzet !
A jelenlegi kormány egy teljesen elszegényített ,eladósított országot vett át és azzal kell foglalkozniuk hogy az eltékozolt közvagyont termelő ágazatokat újra visszavásárolja , a sikertelen szoclib válságkezelés következtében kialakult államcsőd elkerülése érdekében hiteleket vett fel amiknek visszafizetését megint csak a mi nyakunkba varrta !
..de a legnagyobb bűnük a lakosság elszegényítése !
beszüntették az összes olyan leehetőséget ami a felemelkedésünket biztosította !
Beszüntették az Uniós bérekhez való felzárkózásunkát elősegítő 10000 ft-os minimálbér emelést évente
( mostanra 170 000 ft lehetne CSAK A MIN: BÉR !!!! ) !!
Az amnéziások által sokat szidott jelenlegi kurzus már 0 2 év során nagyobb összeggel emelte ezt a még ,a még mindig szégyen teljesen alacsony összeget mint az országot tönk szélére juttatók ,a 8 szégyenteljes működésük során!
Beszüntették az összes , a családok boldogulását szerényen ugyan de mégiscsak elősegítő támogatásokat !
......és még van aki ezekkel képes egyetérteni !
..a szerencsétlen szabolcsi és bármelyik megyei elszegényedett most a 2 év alatt jutott ide ? Ugye hogy nem!
Mindez nem fordulhatott volna elő ha akkor 2002-ben jutnak hatalomhoz (mindenki meglepetésére !!!) ezek a felelőtlen ,hazájukat kiárusítók !
Gondoljátok végig , ez hiányzik újra!
SOHA ! SOHA ! SOHA I
Mikor barátaim és ismerőseim azzal jönnek, hogy há'gyeremá', a szocik a faszbúkon hogy röhögnek - azért azt erős fenntartásokkal szoktam kezelni. Abból az egyszerű okból, hogy az esemény vagy mutatvány ritkábban vicces cserébe gyakran röhejes. De ez a mostani az elbénázott…..
Megfontolt 2013.02.04 14:54:56
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...

Kitűnően megválasztott nicneveitek már előre vetíti megfontolt tartalmas véleményeiteket, de mivel távol állnak a tényektől foglalkozni sem érdemes ezekkel .tekintve hogy az agymosás kategóriába tartoznak .amit magára valamit is adó ,a hazai valóságot ismerő ember leseper magáról. Száradjanak ezek a vagdalkozások a rombolókat újra hatalomba imádkozók szánalmas lelkén !
hacsaknem Ciki vagy, békemenet 2013.02.03 12:27:57
Sokadszorra olvasom, hogy Magyarországon békemenetet szerveznek. Az isten tudja hányadikat. Most éppen Gyula település, a Fidesz egyik állítólagos bástyája fogja a helyszínt szolgáltatni. Bencsik András főfőszervező demokrata megszimatolta, hogy a szocialisták tüntetést…..
Megfontolt 2013.02.04 12:27:23
A természetesen "JÓAKARÓ" cikk szerzője cikinek nevezi azt a megmozdulást,amit a meggyalázott. elszegényített , soha nem látott mértékű adósságba taszító szoclib hordák hazugság és gyűlölet kampánya kényszerít ki- minden hazáját szerető és az újabb országrombolástól féltő -egyébként változatlanul többségét képviselő népessége fontosnak tart. rendszeresen megmutatni országnak világnak az un. békemenetet ! ???
Tekintve hogy hétről hétre jelentetnek meg olyan cikkeket egy szűk érdekkör szégyentelen figurái- amikkel a külföldi olvasóban ,nézőben megkérdőjeleződik a magyar demokrácia. sajtószabadság létezése és gyakorlatilag lefasisztázza az egész hazai népességet .élükön akár a kormánykoalíciót is !
Egy teljességében valótlan képet próbál konstruálni hazugságokra támaszkodva. amivel beláthatatlan károkat okoznak mindnyájunknak mert gyalázkodásaik következtében lejáratják az egész magyar népet !
Minden jobb-érzésű embert ez arra sarkal hogy valami módon felhívja a félrevezetettek figyelmét mindezen állítások valótlanságára és tudomást szerezzen a világ a valódi magyar helyzetre !
Tudják meg hogy a többség azért zavarta el a gyalázkodó hazug híreket világgá kürtölüket mert a mostanra kialakult lerongyolódásunkat pont nekik köszönhetjük !
Békésen csendben jelezzük hogy ide többet nem kellenek hazájuk érdekeit meggyalázó. a polgárait elkeseredésbe taszító erők sem balról sem jobbról! A köpönyegforgatókról már említést sem téve !