Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gatyusz2

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Elképzelhetetlen állapotok uralkodtak a budapesti nyomortelepen, ahol zsúfoltság járványok és teljes kilátástalanság sanyargatták a lakókat...
Súlyos hibát vétett volna az Origo szerkesztője, ha ugyan hibának számítana még a kormánypropagandánál a lebukás, hogy nem sajtóról, hanem a kormány tevékenységéről van szó: benne maradt egy "cikk" url-jében, hogy három hetes fotókat tároltak, várva a megfelelő pillanatot ahhoz, hogy elsüssék őket.…..
gatyusz2 2018.04.02 23:44:14
@mi a lófasz?: "Ja, annyira homogén, hogy a Magyarországon lakók emberekben alig mutathat ki magyar gén, ellenben van spanyol, holland, olasz, német, román, török, tatár, kun, besenyő, többféle szláv... mint írtam, vegyes, mint a koldus szara." - te még mindig kurvára nem érted, hogy nem ez a probléma. Értem persze, nyilván bérkommentelő vagy, ilyen is kell. Amit viszont nem értek, hogy miért kampányolnak a drága balliboretto barátaid azzal, hogy aki nem megy el szavazni, az egy idióta, közben meg lehurrogjátok azt, aki elmegy, csak épp nem arra voksol, akit ti szeretnétek a hatalmon látni. :D Döntsétek már el, hogy mi a jó nektek! Leváltani Orbánékat? Csak a Jobbiknak lenne esélye, bárhogy is erőlködtök a ballib megbukott, nem csupán nálunk. Lényegében egész Európában recseg a hatalmuk. Megkaptuk a nagy sokszínűséget a nyakunkba, és ez napjaink elkorcsosult liberalizmusának az utolsó szöge a koporsójában. Jobb beletörődni. Ennek ellenére úgy vagyok vele, hogy a mai politikai elitnél 1000% többet érdemel ez a szerencsétlen kis ország, és ehhez nem csak Orbánékat kell elzavarni, hanem szinte mindenkit, aki jelenleg a Parlament közelében van. Ez pedig lehetetlennek tűnik a mostani helyzetben.
A Sorozatwikinek adott interjút Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, és ebben sok más mellett (pl. a Piramis nem lopás, de nem mondják meg, honnan van; jön a Taken sorozatverziója; lesz még Ninja Warrior a TV2-n; a jósműsorok NEM VERIK ÁT A NÉZŐT; terveznek valami egzotikus műsort - ha minden…..
Az AC/DC énekes szerepét átvevő Guns N' Roses pacsirta nem tudott egyeztetni a hallásproblémák miatt pihenőpályára állított Brian Johnsonnal. Mindezt nem tiszteletlenségből tette, egyszerűen csak saját elmondása szerint nem tudott időt szakítani a hívásra...
gatyusz2 2016.05.10 13:18:18
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
gatyusz2 2013.06.18 19:09:17
Szentpétervár mellett felépítették Sztálingrád belvárosának pontos mását. Pont 70 éve volt a híres csata. Sztálingrád híres szökőkút szobra (Fotó: Starbeak.livejournal.com)..
Nagy-Magyarország alakú erdőnk van, a Magyarország alakú parkunk is megépült, ám ilyen mini Magyarországunk, mint ami ma nyílt Szarvason, még nem volt.* Mától ugyanis 22 emblematikus épület kicsinyített mását lehet megtekinteni az arborétumban - adta hírül a Tarvelo, mely…..
gatyusz2 2013.04.10 20:06:28
@Gergő77: úgy meg végképp érthető, hogy Szarvas volt a történelmi Magyarország középpontja.
Ahogyan az 1950-es évek Rock 'n' Roll forradalma sokkolta a nyugodt és konzervatív fehér közönséget a fekete rhythm and blues átültetésével, a jazz népszerűsége a 20. század korai szakaszában okozott faji pánikot és szociális szorongást. Hosszú idővel az európai fasizmus…..
Az X-Faktor nyertese roma származású, így különösen aljasnak tekinthető az az áprilisi tréfa, amiben arról írtak a bolondok napján lelkesen álhíreket gyártó internetes népművészek, hogy Oláh Gergőt kábellopás miatta tartóztatták le a rendőrök. Az énekes persze kiakadt…..
Szamárpad Egyre cikibb a HaHa 2013.02.12 15:08:42
Zsákutcába tévedt, majd ott eltévedt a HaHa, avagy városi ide-oda rohangálás tüntetés címén. Vicces véget ért a Hallgatói Hálózat Deák térről induló hétfői tüntetése. Az előre beharangozott, kijelölt útvonalra tervezett demonstráció az első állomásnál elakadt, a szervezők hivatalosan véget vetettek…..
gatyusz2 2013.02.13 11:19:58
Alternatíva A kormány bajban van 2012.12.19 18:06:49
Az, hogy most, miközben ezeket a sorokat írom, a középiskolások és egyetemisták, tanárok és szülők ezrei újra az utcán vannak, azt bizonyítja, hogy van remény. Nem lehetett leszerelni ezeket a polgárokat a felsőoktatás ingyenességének populista ígéretével. A kormány bajban…..
Mi ez a drámázás? Az verte ki a biztosítékot, hogy egy fél generációra való fiatalt akart megbélyegezni a kormány. A lébecoló diák bélyegét sütötték mindenkire, aki nem fejezte be időben a tanulmányait, tekintet nélkül a körülményekre. Mindegy, hogy egy gyermek születése,…..