Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hesgotcancer

76 bejegyzést írt és 231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasóink talán emlékezhetnek rá, hogy a nyári fesztiválszezonban rendszeresen csináltunk korábban is kvízjátékokat fesztiválbérletekért és más nyereményekért. Idén sem lesz ez másképp a Borsodi RockPart Fesztivál és a Monster jóvoltából. Olvass tovább, válaszolj néhány egyszerű kérdésre, és nyerj…..
hesgotcancer 2016.06.16 19:40:13
@DarkFuture: ez a lista bizony nem teljes
Lehet, hogy korai volt a rajongók öröme? David Lynch pénteken az ausztráliai Brisbane-ben tartott kiállításmegnyitóján azt találta mondani, hogy: Jelen pillanatban nem vagyok biztos benne, hogy…..
Ismeritek azt az érzést, amikor odavagytok egy rendezőért, alig várjátok a következő filmjét, ám a moziban annak megtekintésekor mintha bikacsökkel csapnának arcon? Nagy nehezen elkönyvelitek magatokban a kellemetlen élményt, vérmérséklettől függően vagy fanyalogva, vagy…..
Még több mint egy év van hátra Batman és Superman első összefeszüléséig, és az első előzetes bemutatója még mindig várat magára (pletykálták már A hobbit elé, aztán a Jupiter felemelkedése kísérőjeként /ez a film tuti jól járt volna vele/), és a népek zúgolódnak. Ezt…..
A Sam Mendes rendezte 24. James Bond-kaland forgatása még javában zajlik, de a film hivatalos Twitter-oldalán ma napvilágot látott az első hivatalos fotó, bónuszként pedig egy rövidke videót is közzétettek az alkotók, amelyet kattintás után tekinthettek meg. A film világpremierje…..
Josh Trank (Az erő krónikája) meglehetősen érdekes dolgokat nyilatkozott a javában készülő Fantasztikus négyes-újrával kapcsolatban. Szokatlan dolgokat. Olyasmiket, melyek ritkán merülnek fel egy szuperhősmozi kapcsán: a rendező ugyanis hard sci-fihez hasonlította a balesetet…..
Mason (Ellar Coltrane), a hat éves texasi fiú szülei (Patricia Arquette és Ethan Hawke) elváltak, nővérével (Lorelei Linklater) együtt az előbbivel él, miközben az utóbbi az útját keresi valahol a messzeségben. Az elkövetkező 12 évben négyük életét követhetjük nyomon…..
hesgotcancer 2015.01.28 22:40:54
A Szemfényvesztőket is elérte az egészen szórakoztató és mérsékelten komolyan vehető filmek sorsa: a jövő nyáron, egészen pontosan június 10-én debütáló folytatást kap. A fenti fotón rögtön feltűnhet két új arc, illetve egy régi hiánya, hiszen Isla Fisher a harmadik Borat-bébi szíve alatt hordása…..
hesgotcancer 2015.01.18 15:41:33
Ismerjük az Oscar-jelölteket, átadták a Golden Globe-ot, megvannak a BAFTA és az amerikai szakszervezetek jelöltjei, elérkeztünk a célegyenesbe. Hosszú volt az út, melynek első állomását a fesztiválok és a kritikusok alakították, jelentős előnyhöz juttatva a Boyhoodot és a Birdmant, de itt kapott…..
Nem csak a 2015-ös felhozatal árnyéka miatt, hanem egyébként is meglehetősen szerény kilátások elé nézett a tavalyi év, és ennek megfelelően is alakultak az események az amerikai mozikban. A 2014-es forgalom elmaradt a 2013-astól és 2012-estől is, de ami jobban szemlélteti a…..
hesgotcancer 2015.01.11 18:26:48
"Ez súlyos ítélet a közönség részéről az elmúlt tizenkét hónap felhozatala felett" Biztos vagy benne, hogy ez csak ennyit jelent? Habár ez részben igaz, valóban elég gyenge volt a tavalyi felhozatal, azért volt korábban is hasonlóan gyenge vagy gyengébb szerintem. Sok jel mutat arra, hogy (a tengerentúlon legalább is) a Netflix és hasonló streaming szolgáltatások óriási, és egyre növekvő népszerűsége is benne van ebben az eredményben. Főleg, hogy 2014-ben először olcsóbb volt egy havi Netflix előfizetés, mint egy mozijegy ára. Újból változnak a nézői szokások, akárcsak korábban a VHS vagy a televízió megjelenésekor. Hogy erre mit fog lépni Hollywood, majd kiderül. Nyilván a nézők mozikba történő visszacsalogatásának egyik módja a még drágább, még látványosabb, még hangosabb blockbusterek erőltetése, a nyári tentpole-ok még magasabb fokra való pörgetése; vagy éppen a 3D-hez és HFR-hez hasonló trükkök bevetése (mindkettő elég csúnyán elbukott, utóbbinak még csak felfutása se volt). Én imádnám, ha ezek helyett inkább kapnánk amolyan második, a 70-es évekhez hasonlító Új Hollywood-korszakot, még ha erre nagyon kicsi is az esély. Ami mégis emellett szólna, az a szimpla racionalitás, a stúdiók már így is túl sok pénzt ölnek filmjeikbe, amik csak oly ritkán térülnek meg, és ahelyett, hogy 150-200 millióból készítenek egy filmet, készíthetnének ugyanennyiből 10 filmet is, amik merészebbek, új dolgokat próbálnak, stb. Hiszen már a bejáratott név, a brand recognition se mindig jön be. Egy új Star Wars film nyilván továbbra is meg fog még térülni sokszorosan, ahogy a Marvel is épp nyeregben van, amit a kb. 20 éves tervénél mi sem példáz jobban. De mi lesz akkor, ha egyszer csak bedől ez a modell? Változás nyomát még semmiképp nem látni, hiszen 2015 is dugig van folytatásokkal, remake-ekkel, rebootokkal, szuperhős filmekkel és adaptációkkal...
Hát mit tett ez a csibész Reynolds gyerek a minap? Ki az alábbi posztot a Twitterére, azt. Több évnyi nyálcsorgatás után nyáron futótűzként terjedt a hálón a Fox által azóta letiltott, Tim Miller FX-specialista (nem, nem a tévécsatorna) segítségével gründolt CGI-tesztvideó, aztán szeptember végén…..
Mint kiderült, A galaxis őrzői, azaz az idei év egyik legnagyobb sikere itthon nem jelenik meg sem BD-n, sem BD3D-n. A filmet itthon home videón forgalmazó Pro Video az imént a következő hivatalos közleményt jelentette meg facebook-oldalukon: "Tisztelt Vásárló!Ezúton szeretnénk…..
hesgotcancer 2014.11.19 20:04:22
@danialves: Meh. HDD mindenképp kell (oké, nem mindegy a mérete, de akkor is, főleg hogy egyre nagyobbak a laptopokhoz alapból járó is, meg alapvetően ez a tendencia), ahogy az internet előfizetést is több mint valószínű, hogy rengetegen kifizetnék, ha nem is töltenének le dolgokat. Ráadásul vannak azért kalóz-stream lehetőségek is, amihez nem kell tárolnod nagyobb adatmennyiséget.
hesgotcancer 2014.11.19 23:02:54
Azt már tudjuk, hogy 2016 augusztusában érkezik a Suicide Squad, méghozzá David Ayer rendezésében. Ebben a szuperhős-történetekből ismert főgonoszok csapata indul öngyilkos küldetésre a kormány parancsára, többnyire azért, hogy elkerüljék a szigorú büntetést. A projekttel kapcsolatos legnagyobb…..
Az év eddigi legsikeresebb filmje a ProVideo információi szerint december 15-én jelenik meg itthon DVD-n. Eddig tart a jó hír. Innen pedig a rossz: az év eddigi legsikeresebb filmje a ProVideo információi szerint csak DVD-n jelenik meg itthon. (A részletekre majd később…..
hesgotcancer 2014.11.06 18:17:20
Szerintem nincs még egy olyan író-rendező a Földön, kinek ázsiója idén akkorát nőtt volna, mint A Galaxis Őrzőit dirigáló James Gunné. A Trománál(!) startolt trash-gyáros gyönyörű karriert futott be, és mivel ezek állomásait szinte kivétel nélkül imádom, ezért egy…..
hesgotcancer 2014.10.31 16:19:46
Ahogy azt korábban is jeleztük, hamarosan új és Európában többé-kevésbé egyedülállónak mondható mozi nyílik Budapesten, egészen pontosan a Bécsi úti Új Udvarban, méghozzá Arie Yom-Tov, a népszerű Gozsdu udvar alapítójának új fejlesztése keretében, amely a Buda…..
hesgotcancer 2014.10.28 14:24:52
A mutáns szó túl nyomasztónak bizonyult a magyar keresztségben annak idején, de hát így is jó sok infót kapunk egyből a népszerű négyesfogatról. Az új szinkronfelállás alighanem tartósnak bizonyul majd, nem úgy, mint a részről részre váltakozó, Csonka Andrással is…..
hesgotcancer 2014.08.28 02:37:32
@Zalaba_Ferenc: Haha, mi a fene az a mouth box :D Beatboxra gondoltál?
Amíg valamit ki nem találunk arra, hogy hogyan jussunk be az állandóan telt házas A38 sátorba, addig csak szabadtéri koncertekről írunk. Alább a csütörtöki adag. (Galéria: Martin Wanda) Esőűző unalom A Bastille-nak pechje volt, mivel pont a nap legnagyobb esője után léptek…..
hesgotcancer 2014.08.16 17:10:11
@doggfather: Úgy tudom BKV jegyárusok lettek. Mindkettejük állítása szerint végre megtalálták igazi hivatásukat, amire születtek, és elismerték, hogy az utóbbi két évtized egy félresiklás, nagy hiba volt.
A világ még mindig gyászolja napjaink egyik legjobb komikusát, úgyhogy talán nem volt szerencsés a forgalmazó időzítése, hogy pont most tegye közzé Robin Williams egyik bemutató előtt álló filmjének részleteit. Az viszont biztos, hogy a rajongók nem fognak csalódni ebben a…..
Dwayne Johnson nem csak halandóságát és nemzetiségét, hanem hangszínét tekintve is átlényegül; a francia dámák magyar színészhölgyemények sokaságát mozgósítják; Keira Knightley pedig énekelni kénytelen, hogy valamicskét megőrizzen tulajdon orgánumából. Heti filmek…..
Gondolom, a Rossz PC-játékok sorozatot senkinek sem kell bemutatni - vagy ha mégis, akkor klikk -, és annak amerikai keresztapjáról, az Angry Video Game Nerdről is hallottatok talán, melynek keretében a beszédes névre hallgató Angry Video Game Nerd (polgári nevén James D. Rolfe)…..
hesgotcancer 2014.07.16 02:21:52