Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitaygeorgina

0 bejegyzést írt és 540 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha van az úgy, hogy egy sajtóközleményt érdemes teljes terjedelmében, kommentár nélkül lehozni. Na, ez most van. Tájékoztatunk benneteket, hogy a Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával…..
Gina affektálva ismerteti a nem létező Nagy Testvér üzenetét, amely szerint a házi szavazás első helyezettje jutalmul a sufniban tölthet egy éjszakát a másodikkal. A lemaradók kedvéért feloldom a kódot: Dávidról és Viviről van szó. A káröröm és a potenciális nemi erőszak gondolata felpezsdíti a…..
Ilyen sem nagyon volt még, legalábbis nem erről szóltak a hírek és nem ezzel volt tele a sajtó: Bochkor Gábor, miután tegnap a rádióban elég durván alázta a kolléganőjét, ma reggel, élő adásban kért bocsánatot tőle. Igaz, nem simán, kellett hozzá Friderikusz Sándor, aki nem a mikrofon mögé beülő,…..
Nem sokáig húzza az RTL Klub az idei X-Faktort, a szokásos tízhetes “döntőzés” helyett hét hét alatt letudják az egészet. Jó, ha számolt az ember egy kicsit, akkor látta, hogy a november 5-én induló élő adásoknak karácsonyig ki kell futniuk (a döntő ennek megfelelően december 17-18-án lesz) Ehhez…..
A Cosmopolitan felmérése szerint a magyar nők 47 százalékának, vagyis majdnem minden második nőnek volt már szexuális kapcsolata kollégájával. A munkahelyen szexelést viszont még ennél is többen próbálták ki, a megkérdezett nők 54 százaléka mondta, hogy szexelt már a…..
  Míg az RTL a vetélkedőket és az összeköltözős valóságshow-kat vegyíti majd a szeptember elején induló Nyerő párosban, a TV2 a Megasztárt és a Big Brothert passzította össze a Star Academy című formátumban. Hamarosan elmegyünk és megnézzük, hová költözik be a 20 énekes és énekesnő, akikből sztárt…..
A színésznő három hónap kihagyás után lesz látható a tévében mától. A szünetet ő maga kérte, szeretett volna magával foglalkozni, és nem a mókuskerékben szívni egész nap, így kiugrott a sorozatból egy időre. Hálistennek, mármint az ő szempontjából, az ilyen napi szappanokban simán lehet így…..
Június 5-én, vasárnap este zárja az évadot a Heti Hetes az  RTLII-n. Ceglédi Zoltán, Farkasházy Tivadar, Gálvölgyi János, Kuncze Gábor, Magyar György. Para-Kovács Imre és Jáksó László mellé pedig egy meglepetésvendég is beül, Bródy János az Ezek ugyanazok című dalával búcsúztatja el a műsor 17.…..
Ahogy az RTL Lilut és Balázst, a TV2 korábban Tillát és Liptay Claudiát használta minden nagy műsora vezetéséhez, de most, hogy Liptai Claudia ősszel inkább a babájával foglalkozik, Majka meg nézettségmágnessé avanzsált, a Rising Starban már kipróbált Ördög Nóra - Majka duóra bízzák a Star Academy…..
Az Elviszlek magammal című websorozatban szerepelt legutóbb Jakupcsek Gabriella, abban, amiben D. Tóth Kriszta minden alkalommal elvisz valakit melóba, és közben beszélgetnek. A legutóbbi adásban természetesen előkerült Jakupcsek emlékezetes kirúgása - a sminkszobából hívták fel, a Ridikül egyik…..
Folytatódik az HBO-n a Trónok Harca, ezúttal is kibeszéljük az epizód legfontosabb témáit. Ha még nem látta az epizódot az ne kattintson a tovább mögé...
Na, most jön az igazi keménység, Karda Bea 2,5 millióból összerántott funkyretró bulikája, illetve egy traktoros menyegző, amiről csak remélni tudom, hogy olyan lesz, mint ez az indiai filmrészlet, de előre tudom, hogy csalódnom kell majd. Basszameg. Az epizód elejéből sokat elvisz a hogyvoltozás…..
Ha nem a sajtó adja ki, akkor elkúrja egy szolgáltató - Murphy törvénye utolér mindenkit, ebben az esetben az HBO-t is, ahol úgy vigyáztak a 6x01-es részre, mint a Kába kőre, de hiába. A sajtónak nem adtak ki screenereket, az egyetlen ember, aki kért és kapott is, az Obama elnök volt, szóval tényleg…..
vitaygeorgina 2016.04.25 09:45:04
@koschwarz: Naná, hogy nincs fogpiszkáló az asztalon.

Aztán szeretnék érdeklődni Sixxtől, hogy ugyan miért a Vörös Rébék portréja szolgál illusztrációként ehhez a hírecskéhez? :)
Mi is megírtuk, hogy Vujity Tvrtko egészen parádés stílusban esett neki kollégájának, Berki Krisztiánnak a Mokka élő adásában nemrég, aminek köszönhetően a TV2 írásbeli figyelmeztetésben részesítette, legalábbis ezt írja a Bors. A Mokka felelős szerkesztőjét is megrótták, amiért Tvrtko egy másik…..
vitaygeorgina 2016.02.24 12:21:18
kisrigók diszfázia 2016.02.13 23:42:00
- anya, elmesélhetem?- figyelek mondd!- képzeld el.... (nagy levegőt vesz, kifújja, még egyet vesz, még egyszer kifújja)- miről akarsz mesélni?- anya, képzeld el az oviban... (megint a levegők)- mi történt ma az oviban?- ... (a sóhajok)... nem tudom mondani.- miről akarsz mesélni? próbáld meg!- nem…..
vitaygeorgina 2016.02.14 13:48:00
"ne mondja nekem mindenki, hogy nem lesz semmi baj"

A nem lesz semmi baj jelentése: nem akarok bevonódni a bánatodba, aggodalmadba, inkább vidulj fel a kedvemért, nincs kedvem/erőm/tudásom valódi vigaszt és megértést nyújtani, szóval inkább ne is beszéljünk róla, ne szomorkodjunk, én azt szeretem, ha körülöttem mindenki vidám.

Én most utánaolvastam a diszfáziának, és egy wikipédia oldal alapján nem lettem szakértő, de szintén a szavak embereként engem is megijeszt, hogy valaki nem tudja kifejezni azt, ami benne zajlik. Nyelvtanárként naponta látom ennek miniváltozatát, mikor a kezdő diákjaim annyira akarnák mondani nekem a dolgaikat angolul, de sem a nyelvtantudásuk, sem a szókincsük nincsen meg hozzá, és egy angolóra alatt olyan mértékű frusztrációt élnek át, amit néha én sem értek meg.

A wikipédián amúgy olvastam ezt:
"A szülő azzal segítheti a szakemberek munkáját, ha jó beszédpéldát nyújt gyermekének, próbálja a beszédkedvét fokozni a beszédfejlődés megindulásakor, legyen vele elfogadó, szeretetteljes, támogató, minden közös játékot és tevékenységet kísérjen beszéddel is, meséljen sokat, mondogassanak egyszerű ritmusú verseket, mondókákat, minden apró eredménynek örüljön, dicsérje a haladást gyermekénél, sok-sok türelemmel foglalkozzon vele. A diszfáziás gyermekeknél különösen fontos a rendszeresség, a napirend következetes betartása, amely segíti eligazodását a környezetében.".

Erről meg az jut eszembe, mikor a gyerekeim hisztiznek, én meg ordítok velük, hogy elég legyen, és közben folyamatosan tudatában vagyok annak, hányszor olvastam azt, hogy a gyerek hisztijét ne súlyosbítsuk a sajátunkkal, mert a szülő akkor tudja őket megnyugtatni, ha ő maga nyugodt és derűs marad. Nekem ez kb tízből egyszer sikerül, mikor épp minden klappol, eleget aludtam, süt a nap, és nem menstruálok például.
Azt miért nem írják le a wikin, hogy a szülő hogyan maradjon folyamatosan türelmes, támogató, kitartó, stb. Minimum huszas méretű piros betűkkel írnám oda, hogy erre akkor lesz képes a szülő, ha megfelelő mennyiségű alvás, pihenés, feltöltődési lehetőség áll rendelkezésére.
  Jön az amerikai Valentin-nap. Ezt is a liberóta szingli tanártüntetők generálják. Mikor tanulják már meg végre, hogy Magyarországon nincs Valentin-nap, Magyarországon halottak napja van! Szervezkedik a hazaáruló baloldal, behozta annó ezt az USA ünnepet, hogy a szingliknek kedvezzen, akik csak…..
vitaygeorgina 2016.02.11 11:36:56
This the most dramatic shit I ever seen in my life dawg lmaoooooo pic.twitter.com/zxvgAarI5i — V.I. BOY (@Dutty_Jermz) February 4, 2016 Egy indiai tévésorozatban ez így ahogy van lement, és nem, nem viccnek szánták. Nem mai darab, de ma kapta fel a net népe. ..
A Fox nemrég mutatta be a Grease élő, felújított előadását a tévében. Jól sikerült produkció volt, az egy nappal korábban apját elvesztő Vanessa Hudgens konkrétan a lelkét kiénekelte a színpadon, és azon túl, hogy a szöveg kétértelmű, vagy inkább csak ódivatú, de ettől még elég sikamlós…..
Bár Pierrot zsűrizése A dal idei első adásában nekünk tetszett – azt írtuk, tök szimpatikus, hogy nincs benne felesleges modorosság –, nem mindenki értékelte az őszinte szavait. Pierrot nem kímélte Odett, az x-faktoros Benji, az Egy másik zenekar és Tolvai Reni produkcióját sem, utóbbiéból például a…..
Mutatunk két videót. Az egyiken a dán eurovíziós dalverseny tavalyi nyitánya látható, a másikon A Dal 2016-os kiadásának első percei. Érdemes végignézni mindkettőt. A dán A magyar Az évi 80 milliárdból ötletre már nem futja? Mindegy, hogy lelopták a dán ötletet vagy megvették, annyira ne…..
vitaygeorgina 2016.01.14 18:04:39
Újratöltve:   Egy zenélő doboz mindig felcsendül, lehetőleg már a főcímzenében. A gyerek (leginkább tíz év alatti kislány) véres jeleneteket rajzol. Akasztófát, kést, ledöfött, fekvő testeket. A főszereplőhöz becsengetnek, és valahonnan, csak úgy kap egy dobozt, amiben furcsa dolgok vannak. Egy…..
Hát persze, hogy annyira kötődtél hozzá. Most, hogy elhunyt, neked is vannak ám kedvenc Bowie klipjeid. Jaj, de még mennyi! Most jönnek csak elő. Az a sok-sok sláger, amit amúgy is dúdoltál, most végre kikerül a Facebook oldaladra. Téged is sajnálunk, nem csak a legendás popikont. Sőt, téged talán…..