Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cozs

6 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sportvelő Varázsgömb 2018.10.13 18:36:17
Hozzá perdül az egyetlen,Az a fontos, az a drága.A bolyhos tini fesztelenHisz a labda a barátja,Lábából megoldás terem:a talpáról a sarkára. Arculati jogok záradékán egyeztetnéhány szemüveges meg a hájas.Fehérfényű táblán célcsoportot keresnek:kora ad el jobban vagy svádája? Meztelen örömmel…..
Sportvelő Mo Farah - Vigyor 2018.10.12 20:41:24
Sir Mo chicagói győzelme és az új maratoni Európa-csúcs előtt a Sportvelő egy korábbi videó itt debütáló szabadfordításával tiszteleg. Te könnyűvé vigyorogtad a vigyorral,mi zökkentés volt idelent.Mámorod öntöd önzetlen, titkoddalmaradsz még idegen. Rejted, mi testedbe mélyedt:az álmatlan…..
"Én megmondtam. Fokozódni fog a drámai feszültség." Ahogy az sejthető volt, a Zsivány Egyes első beharangozóját követően őrült intenzitással indultak be a találgatások a teaserből egyelőre ki nem deríthető részletek kapcsán. Maga Daisy Ridley cáfolta ma a pletykát, miszerint Jyn Erso NEM Rey anyja,…..
A Sam Mendes rendezte 24. James Bond-kaland forgatása még javában zajlik, de a film hivatalos Twitter-oldalán ma napvilágot látott az első hivatalos fotó, bónuszként pedig egy rövidke videót is közzétettek az alkotók, amelyet kattintás után tekinthettek meg. A film világpremierje…..
- SPOILERMENTES - Bolygónk és vele együtt az emberiség is haldoklik. A földalatti szervezetté töpörödött NASA azonban nem hajlandó elfogadni a véget, és egy olyan programon dolgozik, amellyel talán megmenthetők leszünk. Cooper (Matthew McConaughey), a tapasztalt pilótával az élen…..
cozs 2014.11.10 12:07:44
Vajh ki az a fickó ott a kép tetején? Becsavarodom, ha nem mondjátok meg azonnal. Talán Fester Addams? ..
cozs 2013.11.05 12:27:26
Mikor elkezdett pörögni a filmvégi stáblista, a mögöttem ülő srác megkérdezte a mellette lévőt, hogy hogy tetszett neki a film, mire a másik azt felelte, hogy "olyan nem is tudom, milyen volt". Lehet, hogy volt valami a pillanatban, valószínűleg csak ahogy hangsúlyozott, de eszembe jutott a Fargo…..
Radiohead, Blur és Massive Attack videók után a Szexi dög hozta meg az áttörést Jonathan Glazernek, hogy aztán négy évvel később egy bukás (Születés) után el is tűnjön a mozi világából. Most azonban, kilenc évvel később sikerülhet a nagy visszatérés, méghozzá egy minden…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
A blog címéből is adódóan kötelességemnek érzem a nagyérdemű és Mr. Jolie közelebb hozatalát. Bemelegítésként tekintsük át a fantasztikus filmjeit: Kalifornia, Se7en, 12 majom, Fight Club, Blöff, Bábel, Jesse James meggyilkolása a tettes a gyáva Robert Ford, Égető…..
Azt hiszem nem túlzás azt állítani, hogy napjaink két legjobb matadora; ha nem is csúcsformában, de mindenképpen elég jól teljesítve egy videóban. Megnézésre fokozottan ajánlott. Arról persze lehet vitázni, hogy ők-e a két legjobb, de, hogy nekem ők a két legjobb, az…..
(Megtekintés után ajánlott elolvasni) Van nem túl sok franchise a világon, ami elérte, hogy akkor is jó legyen, amikor rossz. A James Bond mindenképpen ezek közé tartozik. Ennek fényében nem meglepő, hogy a 23. darab is jó, élvezetes, pörgős és magával ragadó. De... Először…..
Volt egyszer egy vadnyugat, egy polgárháború és két fivér… A vadnyugati témájú játékok már 20-30 évvel ezelőtt népszerűek voltak (emlékszik például valaki még a Highnoon nevű C-64-es programra?), ezzel szemben sosem készült belőlük túl sok. Az FPS-jelleg térhódításával persze adódott a lehetőség,…..
Egyik háborúból a másikba A Call of Juarez végigjátszása után valahogy elkapott a vadnyugat szele, és eszembe jutott egy régen látott western, amelyet a hazai mozipremier után természetesen a televízióban is sugároztak. Akkor, a kilencvenes évek derekán nagy hatással volt rám a történet, és…..
Kritikai blog Bemutatkozó 2011.05.17 17:51:00
Miről is fog szólni a blog?Írásként elsősorban filmkritikák, néha zenei vagy épp könyvkritikák fognak megjelenni. Ezenkívül jó klipek, feelgood reklámok, sportesemények összefoglalói adják majd reményeim szerint a blog médiamagját.Na persze valószínűleg egy hónap alatt…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..