Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fábió Kapáló

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nálad még soha nem volt muslica (vagy muslinca – mindkét alak helyes ;)), akkor ez a cikk nem neked szól, mert bizony a kis dögöktől való megszabadulásról fogok írni!  Nem mondom, hogy nem vagyok kicsit rendetlen (de!), azonban olyan lakásban is megjelennek ám, ahol mindig minden tip-top. Elég…..
Fábió Kapáló 2018.09.01 02:04:02
@daytona500: A bérből és fizetésből élő értelmiségiek, akiknek nincs "borhűtőjük", azok vajon mit csináljanak? Tegyük a sajthűtőbe? (Feltételezem, nálatok is az van...)
Amúgy nálunk a sima hűtőbe is ott vannak, valószínűleg nem zár rendesen az ajtaja, bár én nem látom, hol.
Nekem tengerimalacaim vannak, akik - szégyen-gyalázat - esznek. Növényeket. Gyümölcsöt, zöldséget. Innen aztán borzalom a nyár vége - ősz. Talán éheztetnem kéne őket.
Vagy berakni őket a "borhűtőbe". Mint egy átlag magyar polgár, ugye.
Iszonyatosan kellemetlen interjút adott kedvenc Hollywood-szakértőnk, Návai Anikó, vagyis a bennfenteskedő interjúk királynője a Mokkában. Mikor Pachmann Péter az újabb magyar Oscar-jelölés kapcsán a magyar film újravirágzásáról, pontosabban annak okáról, kérdezte Návait, ő habozás nélkül vágta rá…..
Fábió Kapáló 2018.01.27 16:39:56
@Ser Vazul: Megereszthet akárhány telefont; hollywood-ban ő egy nímand, már bocs.
Fábió Kapáló 2018.01.27 21:46:49
@Erektnek: Nem rémlik, hol mondtam, hogy Hollywood nagy tudója vagyok, de biztos láthatatlan tintával írtam.
Aki egy kicsit is követi a történéseket az amerikai show business-ben, az látja, hogy nem egészen a dagadt hörcsög körül forog a világ arrafelé. Mindenesetre elnézést, ha megbántottalak ezzel, látom, nagy rajongója vagy, hogy ilyen helyből ugorva és indokolatlanul agresszíven reagáltál egy - amúgy majdnem teljesen érdektelen - téma egyik megközelítésére.
Javaslom, hogy szedj valami szedaktív szert, vagy vegyél részt terápián.
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
Az, aki a Laposföld Társasággal érdemben foglalkozik, az egy kretén. Sajnálom, de nincs rá más szó, esetleg a barom, na jó, a tudatlan, ostoba véglény is, de itt tényleg kimerült a szókincs, oké, ha minden kötél szakad, a faszt még ki lehet mérni rá, határeset, ugye. Az RTL Fókusz című műsora soha…..
Fábió Kapáló 2017.08.04 14:55:47
@ComLo: Hiába, nem fog rá érdemben reagálni.
Fábió Kapáló 2017.08.04 14:57:38
@Indriq: Teljesen rossz analógia, de ne aggódj miatta.
Fábió Kapáló 2017.08.04 15:00:21
@shilling4shillings: "pop science"? Hú, most jól kiosztottál. Tudományos tényekről beszéltem, nyilvánvalóan végletekig leegyszerűsítve. Ha nem jött át, tudom sajnálni.
A Saturday Night Live, ahogy a címében is ígéri, élőben jelentkező szkeccsműsor az NBC-n, szombat este 11:30-tól. Mármint a keleti parton. A többi időzónában is 1130-tól ment, csak épen nem élőben, mert időeltolódás ugye. Szóval Los Angelesben nem nagyon láttak az SNL-rajongók valóban élő epizódot,…..
Fábió Kapáló 2017.03.20 16:31:43
@retrodj: Melissa McCarthy sok minden, csak nem beképzelt. Ja, bocs, én sem ismerem, viszont millióegy interjúban láttam, és teljesen normális, jófej nő. A publikus énje. Az otthoni, hétköznapi énjéről nem tudok nyilatkozni, de - mivel engem az nem érint - nem különösebben érdekel.
Annyi biztos, hogy őstehetség.
Ami az SNL nézettségét, és jelenlegi sikerét illeti, felemásak az érzéseim, mert egyfelől McCarthy és Baldwin (főleg Trumpként) nagyon jó, másfelől rohadtul nem fair, hogy olyankor népszerű a show, amikor ENNYIRE gyenge a cast (hol egy Bill Hader, Fred Armisen, Jason Sudeikis vagy Andy Samberg??? a jelenlegi csapatnak nincs egy kiemelkedő férfi komikus színésze!) és ENNYIRE szörnyű, szellemtelen, igénytelen jeleneteket pitchelnek össze az aktuális írók. Szóval nem fair, és nem tetszik, mikor a YT-on látom a többmilliós nézettségű friss SNL-jeleneteket, míg a brilliáns korábbiaknál nagy szám, hogy elérik a milliót.
Úgy tűnik, reggeli posztunk, és maga az a tény, hogy Sváby András műsora az atv-n megverte a TV2 aktuális műsorát, annyira felbőszítette Dirk Gerkenst, hogy Sváby András nyilvános Facebook-oldalán, a posztunk megosztása alatti kommentekben kezdett el emberkedni. Ez persze egy vezérigazgatótól már…..
Fábió Kapáló 2017.03.20 16:23:08
Az egész onnan indult, hogy egy kommentelő miatt elkezdtem megkeresni azt, ahogy Návai Anikó hülyét csinál magából Jennifer Lawrence 2014-es Golden Globe sajtótájékoztatóján, aztán valahogy itt kötöttem ki: Láttam már vagy tízszer, de mindig röhögök azon, ahogy McKinnon sportot űz abból, hogy a…..
Nehéz. Mit nem mondtak még el Róla olyanok, akik látták játszani, esetleg együtt játszottak vele, imádták a lába nyomát is? Nem kíséreljük meg túllicitálni őket, hogy ki tartja nagyobbra Puskás Ferencet, inkább olyan gondolatokkal emlékezünk a ma egy éve elhunyt legendára,…..
Fábió Kapáló 2007.11.25 14:41:02
Ellentétben az olasz tippeléseknél mutatott arcpirító eredményünkkel, a spanyol bajnokságban bizony jól viselkedtek a csapatok és nem hagyták, hogy végleg porba alázzuk saját magunkat. Különösen büszkék vagyunk a Valladolidra, mely méltónak mutatkozott a bizalmunkra, a…..
Meglehetősen gólszegény forduló van mögöttünk a La Ligában, 6 csapat is szerzett gól nélkül abszolválta a 3. fordulót. Még egyszer (ígérjük, utoljára) el kell sütnünk, hogy bizony olyan érzésünk van, mintha nem is lett volna a két hónapos szünet, mert minden ugyanúgy…..
Fábió Kapáló 2007.09.18 19:20:19
Mintha nem is lett volna szünet… A Real az utolsó 10 percre fordulva szerzi meg a győzelmet, a Barcelona szenved, a Sevilla gázol, a Deportivo és a Valencia pedig nemes egyszerűséggel kiteríti a piros betlit. Parádézó újoncok, 23 gól és három derbi a La Liga első…..
comment:com Mészöly és a majmok 2007.07.13 19:24:00
Régóta akartam írni már a Zuhanyhíradóról, a Sport1 háttér- és pletykaműsoráról. Amikor legutóbb belenéztem, éppen azon röhögcséltek a magyar sport nagyjai, hogy Angliában az egyik futballista nyíltan vállalta a homoszexualitását. Merthogy ilyen Magyarországon nincs. Tudják…..
Fábió Kapáló 2007.07.14 00:43:07
Na. Kálmánkának ("Hát, nem vagyok egy Kazinczy-díjas edző!" - idézet tőle) sikerült belevernie az utolsó szöget a magyar foci (mert futball már rég nincs) koporsójába. A legviccesebb mégis az, ahogy ott kilincseltek Gyárfásbumburnyákfaszkalapbizniszmen Tamással a Platininál, hogy ugyeazEB, meg ugyeaPuskás meghogy millen szépek is a tervek, jajistenem! Röhej.
A hollandoknál már 2000-ben Frank Rijkaard volt a szövetségi kapitány, aki - mint tudjuk - színesbőrű. (Igaz, hogy ő suriname-i származású, de fa ott is van, szóval a falusi parasztnak ő is csak egy "ollan néger.") Szóval Nyugaton, A Nyugaton - szánalmas, hogy a rendszerváltozás után is létezik ez a kifejezés ebben az értelemben, de hát jellemző - szóval Nyugat-Európában az, hogy az emberek többféle színnel rendelkeznek, nem olyan nagy esemény. Oké (illetve nem oké), ott is huhognak. Ennek ellenére nem tudom elképzelni, hogy mondjuk egy Raymond Domenech beül egy stúdióba és közli, hogy Thuram vagy Henry ahhoz képest nagyon jó focisták, hogy az őseik szabadidejükben csak majmot kergettek. Diplomáciai nonszensz.
Mészöly egy nullakarcsi, érzi is magáról, ezért kell időnként egyet-kettőt röfögnie, hogy lássák, hogy még él. Igazi fajtiszta paraszt, akit a hátsó udvar tikszarjából kapartak ki a gumicsizmás szomszédok, merezaKálmángyerek ollan ügyessen rugdajja a disznajt, lássuk, mihö kezd a lábgyával a fudbalba. Azt, bazmeg, azt. Primitív paraszt. Az is, aki igazat ad neki, vagy szimpatizál vele. Meg az is, akinek még mindig bocsánatos bűn feketéket gyalázni.
Bosszújavaslatom: összezárni a Sziklát egy feldühített Samuel Eto'o-val egy kétszer kétméteres helyiségbe.

Primitív országban élünk, na.
Matthaus (aranylabdás világbajnok) bármit csinálhatott itt. Úgy fogadta Mészöly, hogy "gyalázat, hogy "egy külföldi" vezeti a magyar válogatottat.

Kíváncsi vagyok, melyik vad- és mélymagyarnak esne jól, ha külföldön lecigányoznák/leparasztoznák/stb.
Szégyellem magam, pedig nem nekem kéne.
Fábió Kapáló 2007.07.14 02:08:22