Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Low Key Lyesmith

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 24-én osztják ki 80. alkalommal az aranyszobrocskát, aminek szerintünk egyre kevesebb szakmai vagy művészi értéke van, de annyival több lóvét jelent a nyerteseknek. A gálával kapcsolatban egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy lesz, hogy aztán milyen kiállítású, az már…..
Jocó két hete arra lett figyelmes, hogy az addigi 8 megás internete szerény 2 megával suhan. Az ügyfélszolgálat némi mellébeszélés után csomagváltást javasolt. Felélte volna az Externet az ADSL-sávszélességét, azaz túl sok a felhasználó vagy a gonosz manó vitte el?…..
Az az érdekes, hogy van egy világbajnokunk, mindenki örül, a reptéren tombol a tömeg, aztán jön az MTV és konfetti helyett véletlenül kis bűzampullákat hajigál a tömegbe, nehogymá' olyan felhőtlen legyen az öröm. A köztévé ugyanis rendezett egy nagy ünnepséget Talma…..
Az őszinte embert hamarabb utolérik, hiszen megmondja szemtől szemben, hogy akkor ő most kijátszaná azt a kiskaput ott, majd meglepődik, hogy a másik fél nem annyira szívesen asszisztál ehhez, még ha nincs is erre különösebb alapja. A soha véget nem érő "mennyire naiv…..
Hogy miért kellett a zseniálisan mogorva Doktor House helyett a New York-i ingatlanügynöknek öltözött Frei Tamást bámulnunk szerda este? Talán, csak nem kirúgták a Tv2-től a nagy létszámleépítésben Gregory House-t is? Nem erről szó sincs, megkérdeztük, jövő héten már…..
comment:com Ugratja? Ugratja! 2007.09.20 14:33:00
Ha valaki kimaradt volna a Rózsa Sándor című istenkirály sorozat ismétléséből, és nincs meg neki videón sem, itt megnézheti az összes adást. Oszter Sándornál Rózsább Sándort elképzelni sem tudunk, a tarantinós dialógusokat annak idején Hofi Géza is megénekelte egy zseniális…..
Low Key Lyesmith 2007.09.20 16:02:12
Kérem szépen, nem csak nálunk vannak idióta szépségkirálynők, hanem az USA-ban is, ahol most éppen a 2007-es Miss Teen USA megválasztásán ügyködnek. Miss South Carolina azt a nagyon nehéz kérdést kapta, hogy vajh miért van az, hogy az amerikaiak egyötöde képtelen a…..
Az 1976-os párizsi kóstolóról és hatásáról posztoltunk már eleget. Aki kíváncsi, kattintson ide. A lényeg, hogy egy vakteszten, európai bírák előtt az akkor még gyakorlatilag ismeretlen kaliforniai borok nem vallottak szégyent a legnagyobb franciákkal szemben, sőt, vörösben és…..
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
Megkésve, de törve nem. Direkt az adás napjára időzítve, hogy amúgy viszatekintőleg. A maival nem fogunk késni, ígérjük. Ez az egyik olyan rész, ami azzal kezdődik, hogy House még nem cinikus, mogorva pöcs, hanem csak egy ember alsógatyában, akinek nagyon reggel van, és nagyon…..
Múlt héten Clairemackó minden ismerősét agymosta a Néma (aki nem is az), Emo álmot látott, amiben felrobbant, Jessica/Niki sittre vágta saját magát, Sylar pedig kinyírta Eden kisasszonyt, pedig szép gombszeme volt neki. Emót korházba vitték, majd ott magyarázza, hogy ő robbanós…..
Még így ez elején verjük le a tudat cölöpjeit a bíborvörös értelmezési horizont alatt elterülő fogalmi mezőre. Bochkor Gábor egy hülye. Pontosítsunk! Bochkor Gáborból hülye poénok szakadnak ki egyfolytában. Pontosítsunk! Bochkor Gábor abból él, hogy hülye poénokat izzad…..
hogyvolt Hogy volt: 4400 - 1x01 2007.01.24 23:30:00
Amikor annak idején a Friderkuszban egy fazon elmesélte, hogyan rabolták el a földönkívüliek, nem emlegetett fényes izéket, csak hajtogatta, hogy a kocsmából kimenet történt, és istenbizony nem tudja hogyan került az árokpartra. Neki nem hittek, vajh hinni fognak a 4400 semmiből…..
1970. február 13. Történelmi dátum ez, hiszen akárhonnan is nézzük, ezen a napon született meg a heavy metal. Én először úgy 11 évesen találkoztam a Sabbath korszakalkotó első anyagával, de mivel a kalóz kazetta a második, Paranoid című albumot is tartalmazta, meg voltam róla…..
Még szerencse, hogy Vágó István a Reggeliben bejelentette, hogy ezentúl nagyon nehéz lesz bekerülni a Legyen Ön is milliomosba, mert a műveltségi vetélkedőben ezúttal szinte leküzdhetetlen akadályok elé állítják a játékosokat: négy rossz megoldás közül kell kiválasztani azt…..
Sok látszólag felesleges tudományágat tenyésztett ki a nyugati kultúra, de ezek közül is a legértelmetlenebbnek a kulturális antropológia tűnik, ezért aztán az antropológusok mindent megtesznek, hogy eredményeiket a lehető legtudományosabb és fontoskodóbb modorban írják le.…..
Csáp Géza Tizenkét Sólymok 2006.11.16 12:17:56
Ez igen, ez egy korrekt sci-fi borító, halványan misztikus, mégis realista az előtérben surranó mopeddel. Továbbá benne van a szokásos arányok megkeverése, ami minden sci-fi hatásmechanizmusának fontos része, a nő, arca alapján behatárolhatatlan rasszhoz tartozik – a kék…..
Hát igen, ha az ember világhírű szinész, de részegen zsidózik, miközben a rend őrei a kocsijából rángatják ki, és próbálnak elugrani a lehelete elől, akkor előbb-utóbb hamut kell hintenie a fejére, mondjuk az USA egyik legnézettebb reggeli műsorában. Mel…..
comment:com DVD díjak 2006.10.08 12:15:00
Hollywood díjaz mindent és mindenkit, ezúttal a 4. TV/DVD konferencián osztogattak szobrokat(?), borítékokat(?), guminőket(?), de persze lehet fosztogattak, ki tudja már ezekben a vészterhes időkben, amikor vekkerrel kell járni tüntetni.  Harmadjára adták át tehát…..
comment:com Hétfői hírcsokor 2006.10.09 06:45:00
Az egyik amerikai sztárriporter, Diane Sawyer fogja Mel "nem gyűlölöm a zsidókat, csak be voltam baszva" Gibsonnal az első izé, sajnálatos események utáni interjút készíteni, ami eredetileg a maja civilizáció bukását bemutató Apocalypto című filmről szólott volna, de…..
Sokat tanakodtam azon, hogy a metálosok egyik kedvenc zenekara munkásságának melyik darabját vegyem fel a tökéletes lemezek közé, de a pénzfeldobás ördöge nem kedvezett a Ride the Lightningnak, remélem megbocsátja nekem ezt a nyájas olvasóközönség. A Metallica nálam addig volt…..
Úgynevezett interaktív képregénnyel akarja jobb belátársa téríteni a gátlástalanul töltögető és másolgató középiskolásokat az Audiovizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közcélú Alapítvány (ASVA) és a ProArt Szövetség a Szerzői Jogokért, a Sulinettel karöltve. Itt…..
Low Key Lyesmith 2006.09.07 09:43:58
Tudod, Eördögh, nem azzal van a baj, hogy van egy szervezet, ami védi a művészek jogait. (Most tekintsünk el attól, hogy az eladási listák miatt a szemétrevaló fütyiésahegedűs meg bunyóspityu-féle szarjankók kapják a legtöbb pénzt.) Az a baj, hogy a legtöbb ilyen szervezet undorítóan teszi azt. Zárják be a fizetős FTP-oldalakat, a warezszervereket - jó, oké. De nehogy má' megtiltsák, hogy átugorjak a haveromhoz, és odaadjak neki lemásolásra egy lemezt... Egyáltalán nem arról van szó, hogy a "művészi" értékeket védik, hanem mesterségesen megpróbálnak fenntartani egy torz fogyasztói kultúrát, amiben elsősorban nem a minőség számít, hanem az, hogy a befektetett pénz megtérüljön. (Úgyis, mint: mesterségesen felpumpált imidzs, reklámköltségek, marketing, kutyafasza. Elvakítják az embereket a felesleges cukormázzal, a zene meg olyan, amilyen.)

És erre speciel pont a Metallica a legjobb példa. Amíg garázs-zenekar voltak, keményen megdolgoztak azért, hogy legyenek valakik - és ebben pontosan az ilyen koncerten felvett [bootleg] lemezek voltak a legnagyobb segítségükre. Szájhagyomány, satöbbi. Egy idő után felvitte az isten a dolgukat, szerződés, miegymás, és hirtelen kurva nagy arcszerkezetük lett, fúj-fúj letöltések, rohadt tolvajok, ingyombingyom. Meg is lett az eredménye: a rajongótábor jó része kiakadt rájuk, újra kellett gondolniuk az egész koncepciót, stb.

Mintha Esterházy mocskos tolvajoknak nevezné, és börtönnel fenyegetné azokat, akik fénymásolnak mondjuk a Harmonia Celestisből. Jogilag igaza lenne, de azért kicsit mégis durván hangzana, nemde?