Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erdö

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lavacollából indultunk reggel Ninával. Kb. 10 km volt hátra. 11-12-re terveztük a beérkezést. Én az elmúlt 2-3 napban azon gondolkoztam, nem megyek be Kompostba. Mindent megkaptam, amiért jöttem. Kompót csak egy város a sok közül a Caminon. Nincs jelentősége. Ráadásul Lavacolla…..
Itt rája az iszapszeműek családjából. No para... csak kifolytak az események a kezemből...Pali!! Fontos!! GRATULÁLOK. REMÉLEM minden ok! Angolosan okey!Második! Eszméletlenül elszálltak az események... csak annyit tudok nektek mondani, írni... a legkiemelkedőbb esemény eddig...…..
Szóval tegnap este a német csajszi elhívott sörözni, ill. vacsorázni. Jó arc. Megbeszéltük, hogy - Lacika, imádni fogod a település nevét, fonetikusan írom neked - "kakabejoszba" találkozunk. Este egy öreg armada csoporttal aludtam... a német öregek elmenekültek. Nem…..
Reggel korán tudtam indulni a hippi házból... bár hideg volt és mocskos sötét. Fejlámpával kellett mennem, mert az orromig nem láttam el. Kegyetlen terep volt ma. Gyönyörű vidéken mentünk ma... de annyira nehéz volt, hogy mindenki előtt le a kalapot, aki teljesítette...Nem tudom…..
1. Este rádumáltam - nem nagy nehézség árán a hospitalerot -, hogy maradjon már nyitva az ajtó 11-ig... simán belement. Pontosabban kérdeztem, mikor zárna... visszakérdezett, 11 jó? Tudta, hogy meccset akarok nézni. Szóval beültem egy helyi lebujba 8-tól. Mindig akartam…..
Nincs erőm írni/nem volt... rengeteg útszéli netkapcsolat volt... de nem ment... most kicsit magammal vagyok elfoglalva... ne haragudjatok. Meg kell oldanom valamit... kell a válasz... pontosabban már megkaptam... azt hiszem közel 60 km-t mentem a két nap alatt. 3 etap. Sok minden…..
...kegyetlen lassú netkapcsolat előtt ülök...Tegnap este körbenéztem a városban. Kb. 2-szer 1.5 órát sétáltam Burgosban. Történelmi belváros, gyönyörű... extra durva templommal... Los Arcost gyalázza... Természetesen pénzes bejutás. Amúgy mocskos hideg volt egész nap, erős…..
Szokásosan telt este minden... Reggel 7.00-ás kelés, indulás. Tegnap a columbiai szobatársnőm meg a francia mindig röhögő úr valami "torro"-ról magyaráztak Villfranca meg Burgos között. Rémült fejük volt, és megeskettek, hogy busszal megyek én is azon a 10 km-en.…..
  Hola. Buena Camino. Tegnap estétől folytatom. A netezés után még történtek események. Először is Gatusoval vacsiztam a Milanból. Illetve Takuma Sato F1 pilóta mellett aludtam. Túléltük az estét, nem karamboloztunk. Mikor megtudta, hogy magyar vagyok, belekezdett valami…..