Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gybala

273 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a tökéletes utazás télen havas hegyekkel és városnézéssel. Három olyan síközpontot mutatok meg Szlovéniában, amiket akár egy hétvégi városlátogatással is össze lehet kapcsolni.   ..
Készülj fel egy felejthetetlen utazásra Kairóba, Egyiptom pulzáló szívébe, ahol az ősi fáraók és piramisok lenyűgöző világa vár rád. ..
Impact-Site-Verification: 2ebb0608-4128-49f9-913a-ff3c78761747 A kölni székesegyház ma a kortárs művészetet kedvelők zarándokhelye.  A középkori templom modern ólomüveg ablakát a világ egyik legtöbbet kereső, még élő művésze készítette. A gótikus mestermű építése 1248-ban kezdődött, több…..
Hamburg, Németország második legnagyobb városa, egyedülálló vonzerőt jelent a kulturális utazók számára. Gazdag kulturális és történelmi öröksége, valamint modern élete tökéletes célponttá teszi akár egy rövidebb városlátogatásra is. ..
A németországi Völklinger Hütte egykor jelentős vas- és acélgyár volt. Ma egyedülálló kulturális központként működik, ráadásul a világörökség része. Az ipari létesítmény a kultúra, művészet segítségével  folyamatosan újraértelmezi önmagát. ..
Németország 51 világörökségi helyszínnel és közel 7000 múzeummal büszkélkedhet, így számos kulturális és történelmi jelentőségű helyet kínál a látogatóknak. A gazdag történelem kortárs látványosságokkal társul Németországban, ahol az ősi várak, festői tájak és nyüzsgő városok egymást kiegészítve…..
2022-ben Pécs nyerte az Art is Business Díjat Kulturális turizmus kategóriában. Ennek kapcsán néztem körbe a városban, hogy mi mindent talál az, aki kultúrában szeretne utazni. ..
Eddig 23.000 ember vesztetette életet a földrengések következtében dél-Törökországban és Észak-Szíriában. A mentőalakulatok fáradhatatlanul a túlélők után kutatnak a romok között. Ahogy telnek az órák a hétfői földrengés óta, erre egyre kevesebb esély van. A hideg időjárás és a környék megközelítése…..
Fenntartható szeszfőzdék, titkos receptúra, legendás történetek és afrikai szerelem. A német ginek nyomába eredtem...
A Spektrum Home Magazin adásában meséltem a délkelet-törökországi élményeimről. Baklava, hőlégballon, ősi elárasztott települések és különleges vidékek Mezopotámiában. ..
Ezt a kérdést tette fel az RTL Klub Fókusz stábja a minap. Körképet készítetettek arról, hogy hova érdemes utazni az utószezonban, illetve, hogy milyenek lesznek az árak. ..
Meredek dűlők, finom borok, nyugis környezet és a huszadik század második felének történelme fogadott a szlovén-magyar határvidéken...
Ahogy az e-bike begyorsult, úgy lassultam le az Őrségben. Utána mindketten feltöltődtünk. Az Őrség Nyugat-Magyarország egyik legfelkapottabb tája lett. Lelassulni, feltöltődni és az aktív pihenésért járnak ide. Én egy okostelefonos app és e-bike segítségével jártam be a környéket. ..
Balázs utazik Bor és Zala 2022.05.09 08:05:00
Pincenavigátor segít eligazodni a díjnyertes borok, a dödölle és a balatoni hullámvasút között a zalai dombok ölelésében.  ..
Az RTL Klub Fókusz műsorában télből-nyárba úticélok volt a téma a héten. A riportban megszólaltak korunk celebjei (műsorvezetők, zenészek, sportolófeleségek), az IBUSZ vezetője és egy utazóblogger. Ez utóbbi én voltam. Akkor most már az utazóblogger is celebnek számít?..
Egykor az egyik legrosszabb levegőjű német város volt, idén a legfenntarthatóbbá választották. Hogyan utazzunk autóval és repülővel, ha környezettudatosak vagyunk? Irány Stuttgart CO2 lábnyom nélkül.   ..
Duzzadó pucér keblek, gömbölyű fenék, áramvonalas idomok, lepel alatti kidudorodások várnak rám a következő napokban. Sosem gondoltam, hogy arról fogok egyszer (büszkén) írni itt a Balázs utazik blogon, hogy fizettem a pornóért. Ma előfizettem egy OnlyFans oldalra, így most már nézhetek olyan pucér…..
Az RTL Klub Fókusz adásában helyzetjelentettem, hogy mik a kilátások utazás terén. Az USA novemberben megnyit az oltottaknak, de még nem tudjuk, hogy milyen oltásokat fogadnak el. És az is kérdéses, hogy mi lesz azokkal, akik eddig keleti vakcinát kaptak, de a harmadik oltásnak nyugatit vesznek…..
A Spektrum Home vendége voltam, ahol egy igazán különleges svájci utazásról beszélgettünk. ..
Új Budapest imázs videó készült az ide látogató foci drukkereknek. És még egy utazóblogger is feltűnik benne. ..
Hova és hogyan utazhatunk idén nyáron? Milyen igazolások szükségesek, mit ér a védettségi papír? A folyamatosan változó szabályok átlátásához ez a blogcikk segíthet. ..
gybala 2021.05.25 11:07:36
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: melyik névről jutott eszedbe az MLM?
gybala 2021.05.25 13:30:00
@Kotit: Ahol találtam erről külön információt, beleírtam a cikkbe, de teljeskörű tájékoztatást mindenkinek nem tudok adni.

Nézd át a reopen.europa.eu oldalt, amit belinkeltem a cikkbe, ahol magyar nyelven is sokkal részletesebb információk vannak. Talán ott megtalálod, amit keresel.
F*ck you - mondta a hollywoodi színész Roger Federernek a svájci turisztikai reklámban. Ha lassan is, de már nyitnak az országok. Hova mehetünk? Hova menjünk? Hova invitálnak egyáltalán? A verseny az úticélok között fokozatosan erősödik. Melyik ország vagy desztináció fog kiemelkedni a szezon…..
gybala 2021.05.14 14:23:56
A Travel Expert élő facebook adásának voltam vendége, ahol kiderült, hogy miért utálok* utazni.  *imádok..
Borok a páros kolbász mellé - A szomszéd szőlőskertje mindig zöldebb.  Lássuk be, hogy Debrecen a páros kolbászáról és nem a borairól híres. Leginkább azért, mert nincs debreceni borvidék. A városnak mégis van bora, sőt egy 7 tételes borsora is. Hogyan?..
Nyitnak az országok, közeledik a nyár. Mindenki arra kíváncsi, hogy mikor és hova mehetünk az idén nyáron. Erről írtam egy beszámolót korábban, amit ide kattintva elértek. A magyar média is foglalkozott a témával és a blognak köszönhetően engem is megkérdeztek. Fókusz, HVG, Tények Plusz, Hetek -…..