Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rockjano_

0 bejegyzést írt és 911 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Koldusopera 2011.04.08 06:09:00
"S ha fizetett, szóltam a búcsunál:Uram, jöjjön csak el, ha újra áll.S elmúlt egy év, elmúlt a nyár, a télHisz mind igy él, ki bordélyházban él."Orbán Viktor tegnap nagyon szépen beszélt az OECD előtt a magyar gazdaságról. Büszke voltam rá, tényleg. Tudott olyat…..
Újabb versenyző távozott a Való Világ villájából saját jószántából (vagy ép esze megőrzése érdekében, kinek hogy): a férje után egyre picsogó VV Gina után VV László sem bírta a bezártságot (vagy a folyamatos zabálást) és kiszállt az ötvenmilliós játszmából. A hit,…..
Az egykor polgári konzervatív lap, zsidózik, pedofillozza politikai ellenfeleit, és pszichiáterhez küldené a neki nem tetsző politikusokat a Facebookon. ..
Múlt héten írtam itt a blogon arról, hogy az iStyle-tól kapott szörnyeteg MacBook Prókat kipróbálva arra a következtetésre jutottam, hogy négy mag nem oldja meg az én problémáimat: rátettem az elérhető leggyorsabb Apple-laptopra a rendszerem, de nem tűnt el a strandlabda,…..
A nap izéje Kósa Lajos háborodik 2011.04.06 09:09:00
Azzal, hogy Gyurcsány Ferenc megjelent a romagyilkosságok keddi tárgyalásán, átlépte a Rubicont - jelentette ki Kósa Lajos. Szerinte botrányos volt Gyurcsány tette, aki ezzel "persona non gratává vált a magyar közéletben". A Fidesz ügyvezető alelnöke tehát…..
rockjano_ 2011.04.06 13:38:43
@svetapop: Hogy a lótúróban tudta volna megakadályozni ember????

Magyarázd már el nekem please
  Azon kevesek ördöglakta lelke, akiknek hiányzik az szdsz, most örvendhet, mert szeretett démonuk új alakban látszik testet ölteni. A vicces oximoront nevéül választó pártocska, a „lehet más a politika” környezetvédő álarca mögül kibukkant a ragyás torz arc, a…..
rockjano_ 2011.04.04 17:58:48
@midnight coder: Azokat máshogy hívjátok...ők a komcsik meg a libsik...

Jajjh.. oly unalmas..
Amikor egy április 1-i hír úgy kezdődik, hogy itt ülünk a Carnegie Hallban egy konferencián, az első dolgunk legyen az évnek ebben a szakaszában, hogy megnézzük, van-e konferencia arrafelé egyáltalán. Persze a 9to5Mac nem szokott beszállni a vicces srácok közé (persze a nagyoktól…..
rockjano_ 2011.04.02 23:34:31
@Slaydo: Nem tudsz annyit feláldozni a vékonyság érdekében hogy megérje.

Egy telefonba bőven elég a 3Mpixel, semmi értelme többet tenni bele nem lesz több információ egy 8Mpixeles szenzoron sem (csak több zaj) ja és a képek feldolgozásának sebessége drámaian csökken.
Az MSZP parlamenti képviselői nem tesznek esküt az új alkotmányra – jelentette ki Mesterházy Attila, aki egyúttal nem tartja elképzelhetetlennek a parlament feloszlatását, és új választások kiírását. A szocialisták elnöke a Népszava szombati számában megjelent…..
rockjano_ 2011.04.02 17:50:51
@az_igazi_trebitsch: Na igen de azért ne felejtsük el hogy mindennek ellenére még mindig az mszp a legpotensebb ellenzéki párt. (minden baja ellenére)

Eltelt egy év és sem a jobbik sem az LMP nem akar igazán erősödni.

Könnyű rühelleni a mostani bandát de valakit egyzser el kell tudni fogadni különben utálva is ők lesznek még évtizedekig.
A közelmúlt napokban néhány figyelemkeltő ítélet született a magyar független bíróságokon. Önkényesen ragadjunk ki közülük néhányat: a Geréb Ágnes-per, a maradandó fogyatékosságot okozó Stohl Buci, a zselici uzsorás, a félnótás Zuschlag és a hivatali visszaélő Benedek…..
Ezzel a poszttal nagy késésben vagyok. Az első öt között kellett volna lennie. Mentségemre szolgáljon, hogy obsitos köztisztviselőként pottyantam a számomra meglehetősen új blogszférába. Talán ezért sem tudtam pontosan elképzelni, hogy milyen módon tükröződik majd a…..
Appleblog Őszre várható az iOS 5 2011.03.28 07:06:00
A TechCrunch információi szerint az Apple csak valamikor az ősszel adja ki a következő nagy iOS-update-jét, szakítva a korábbi hagyományokkal. Eddig ugyanis február-március környékén már nagyjából tudtuk, mit tud majd az új operációs rendszer, hogy aztán júniusban az új…..
rockjano_ 2011.03.28 17:43:20
@reconka: Ez nagyon kirány, kár hogy azt írják alatta hogy egy óra alatt leszívta az akkumlátort :-(
Ezen a héten elkezdődött az új alkotmány általános vitája a parlamentben. Ez az alkotmányozás, bár legális, teljesen illegitim. A Fidesz annak ellenére kezdett el önkényesen alkotmányozni, hogy technikai értelemben 2011 tavaszán nincsen alkotmányozási kényszer. Úgy kezdtek el…..
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
rockjano_ 2011.03.24 19:16:09
@majomkutya: áhhh óhhh szóvval te ilyen ős magyar vagy ....hmmm...nagyszerű

Gondolom ennek jegyében vindikálod magadnak a jogot hogy azt is meghatározd ki a magyar és ki nem ugye???

Gyönyörű színtiszta nyilas mentalitás...
rockjano_ 2011.03.24 19:19:03
@Álamfő álomás következik: Na most mis a francot csináljak :-))) Még a végén eljönnek értem a majomék és elvisznek...

Éljen a nemzetvezető....
rockjano_ 2011.03.24 19:20:20
@majomkutya: Aha te biztos nagyon-nagyon jó hazafi vagy :-)))...imádlak kedves...
Minden jel arra vall, hogy a kormány immár az élet minden területére kiterjeszti a hatalmát, és könyörtelenül megtorol minden ellenvéleményt. A legfrissebb böszmeség a földrajzinév-bizottság lemészárlása és helyének sóval bevetése, s a földrajzi nevek kiosztásának…..
rockjano_ 2011.03.22 19:47:58
@torró: 2 magyarázat lehet

1. utántöltés nélkül nincs értelme lehet hogy légvédelemre jó de miután senki nem akarja megtámadni a mi kis szerencsétlen országunkat a NATO műveletekhez meg kell... kellett.
Máskérdés hogy a kiképzésre már nem maradt pénz.

2. ami valószínűbb hogy a fideszhez áramló svéd korrupciós pénzek után az mszp úgygondolta hogy nekik is kéne egy kicsi... na ez valószínűbb
rockjano_ 2011.03.22 20:02:15
@Húsleves: A gyakorlás, fegyverrendszerek kipróbálás kétségtelen szempont lehet, de önmagában nem magyarázat.

Az önvédelembe viszont beletartozhat szerintem hogy adott esetben meg kell támadni egy országot, nem rossz indokokkal mint irakot persze de lehet olyan terrorizmust támogató rezsim amit önvédelemből el kellhet tüntetni.

Az országok önrendelkezése lefutott idea.

Senki nem tehet akármit saját állampolgáraival. Igenis vannak humanitárius szempontok és ezek fontosak. Nem lehet hagyni hogy egy szuverén államban egy diktátor irtsa saját állampolgárait akármilyen okból is.

AZ USA akár beavatkozik akár nem mindenképpen szerepe van minden konfliktusban akár akarja akár nem (mi is hogy sajnáltuk hogy 56-ban nem avatkoztak be)

A világnak szüksége van egy rendőrre erre a szerepre meg ma senki más nem alkalmas.
rockjano_ 2011.03.23 11:26:31
@==T==: "a svédek egy elfogadható gazdasági ellentételezési javaslattal álltak elő. " amely állítólag nemigen valósult meg.....de mindegy is a döntés mindenképp nagyon gyanús

"hihetetlen pitiánerségről + rendkívül komoly demokráciadeficitről és arroganciáról árulkodik ez a mostani döntés." na ebben teljesen egyetértünk.

A legfurcsább az hogy még a látszatra sem akarnak adni ilyenkor, vagy ennyire biztosak magukban vagy egyszerűen nem érzik hogy ez milyen kínos.
  „We all live every day in virtual environments, defined by our ideas” (Michael Crichton)  Soha nem látott aprólékossággal kidolgozott, az ideális szépségbe minden kockában belehaló animációs filmet készített Alex Roman. A madridi CGI-grafikusművész létező,…..
Az iPad 2 megjelenésének időpontjához képest kicsit többet tudunk már a versenytársak árairól is, és úgy tűnik, nem volt elhamarkodott a megállapítás, hogy az Apple ezúttal nemcsak elsőként lépett egy új piac megnyitása felé, hanem érezhető árazási előnyt is szerzett a…..
Kerekes Vica már szerepelt blogomban, de mivel az egyik nagy kedvencemről van szó és az olvasók is kedvelik, így következzen tőle egy újabb darab. Nem is akármilyen, hiszen a rendkívül csinos, emellett tehetséggel is jócskán megáldott színésznő a Szlovák Televízió Nesmrteľní…..
Ma - a tervek szerint 40 órás időkeretben, folyamatos televíziós közvetítés mellett – a parlamentben kezdetét veszi az új alkotmány vitája. Az alkotmányozásról már több alkalommal írtam, jelezve, hogy nem elsősorban a formálódó szöveg, amely – kisebb…..
rockjano_ 2011.03.21 10:53:19
@török gábor: A 2/3 egyszerűen kevés az alkotmányozáshoz. Jogilag elég, politikailag egyszerűen nem.

Az elmúlt 10 hónap kormányzati stílusa után az ellenzék nem vehet részt az alkotmányozásban.

Egyébként meg az alkotmánytervezet (és itt nem lesznek nagy változások az lesz elfogadva amit Orbán akar) nem egyszerűen a régihez hasonló, nagyon sok nagyon problémás része van.

Lesz egy alkotmányunk amit a magyar polgárok nagyrésze (köztük én is) nem fog elfogadni...ettől persze még érvényes lesz.

J és NINCS ALKOTMÁNYOZÁSI KÉNYSZER, azt a dumát hogy ez a kommunizmus alkotmánya meg kérem felejtsük már el.
rockjano_ 2011.03.21 21:11:28
@Akitlosz: Köszi a hosszú választ

Sok dologban nem értünk egyet.

Szerintem MOST SINCS LEHETŐSÉG alkotmányozásra. Jogilag van politikailag és erkölcsileg nincs. van sok dolog és érdek ami a jogi lehetőségeken túlmutat.

Alkotmányozni csak nemzeti egyetértésben lehet az most nincs és a Fidesz mostani nagyon erőszakos politikája meg is akadályoz minden lehetséges egyetértést.

Persze lehet alkotmányozni erőből de azt az ellenzék soha nem fogja elfogadni és magáénak érezni. és ha a fidesz egyszer megbukik (és meg fog más kérdés mikor) a következő kormány hiába nem lesz 2/3-a mindent meg fog tenni ahhoz hogy ellehetetlenítse azokat az intézményeket amiket a fidesz a saját kénye szerint megalkotott. És senkinek ne legyenek kétségei 51%-al is meg lehet akadályozni rengeteg dolog működédét. Elég pl. egy fillér költségvetési támogatást sem adni nekik stb...

Az hogy ez a kommunista alkotmány a keltezése szempontjából igaz egyébként szinte minden sorát átírták már ezt te is tudod. Olyan Trabant ez aminek már csak az egyik fél sárvédője eredeti semmi más.

Tökéletesen megfelel a mai magyarországnak.
Ne legyünk naívak a Fidesz nem azért alkotmányoz mert annyira zavarja őket hanem azért hogy örökre bebetonozzák magukat a hatalomba (ebben sikeresek semmi másban)

Mit jelent az hogy átmeneti zavaros posztkommunista korszak???

Ami ma van az kevésbé zavaros mint egy éve??? Szerintem jóval zavarosabb. Ha van Mo-on igazi posztkommunista párt akkor a Fidesz legalább annyira az mint az mszp.