Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Argus

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valld be, a következő lista nélkül nem lenne teljes az életed a továbbiakban! Böngészd végig, lepődj meg és tanulj belőle, hogy legközelebb ne kövesd el ezeket a hibákat! Összeszedtünk pár olyan élelmiszert (és még mást is), amit soha nem szükséges hűtőben tárolnod!..
Az albérletekről általában elmondható, hogy design szempontjából igencsak sivárak és unalmasak, ráadásul túl sok lehetőségünk sincs az átalakításukra. A legnehezebb feladat pedig minden bizonnyal a konyha otthonosabbá tétele, ezért összegyűjtöttük a legáltalánosabb…..
Manapság kétségtelenül slágertermék a hordozható külső akkumulátor, a „power bank”, hiszen a magunknál tartott elektromos kütyük száma és energiaigénye egyre csak növekszik, így gyakran kerülünk abba a helyzetbe, hogy „menet közben” kell töltenünk a készülékeinket...
A feltalálókat kizsebelik, a közpénzt zsebre teszik, miközben saját kormányuknak is hazudnak A feltalálókat kizsebelik, a közpénzt zsebre teszik, miközben saját kormányuknak is hazudnak - hangzik egy vélemény a kormányhivatalról. Úgy tűnik, hogy az egykori találmányi hivatali kommunista KISZ…..
Mészáros Lőrinc arubai cége szerezte meg egy földárverésen az Északi-középhegységet. Amikor a helybenlakást firtatták, a vállalkozó csak annyit mondott: "Fiatal koromban többször jártam Mátraszentimrén cirkót javítani."..
A Gyermekgondozási segély – ismertebb nevén a GYES - története egészen 1967-re nyúlik vissza, amikor is a 3/1967-es Kormányrendelet bevezette, hogy támogassa és ösztönözze a gyermekvállalást. Azóta rengeteg változáson ment keresztül, ha a jogosultsági szempontokat vesszük figyelembe. Volt olyan…..
Ez a kép nem sikerült. Nyilvános megosztásra elvileg alkalmatlan. Hogy most mégis ezzel illusztrálom ezt a bejegyzést, az annak köszönhető, hogy a kép elkészültének körülményeiről szól. Pár nappal ezelőtt ugyanis sikerült a saját bőrömön megtapasztalnom, hogy a kreatív…..
Le lehet nyugodni a picsába, a Nagy Kérdés nem kérdés többé: Viktor megnevezte az utódját. Oké, nem mondta ki konkrétan, hogy lázárrogánpéter, de azért a leírás amit adott róla eldöntötte a kérdést. Legalábbis szerintem. 52 éves lesz mindjárt, áll a stadizóleum, Viktor…..
Argus 2015.10.14 06:41:45
index.hu/tudomany/til/2015/10/13/miert_hiszik_azt_a_hulyek_hogy_ok_okosak/
A cikk tökéletesen leírja vezetőink önbizalmának okait
A ma reggeli, nyári szünet előtti utolsó bizottsági ülés váratlan fejleményt tartogatott. Az önkormányzat a becsődölt Helyi Téma helyett új médiapartnert keresett, hogy a kerületi újság és a Heti Válasz mellett más fideszes sajtóterméket is kitömjön egy kis pénzmaggal. Ez…..
Argus 2015.08.01 20:30:54
@states1: Akkor olvasgasd azt a szart Nem érdemelsz többet csicska
JogÁsz Tolmácsot kérek! 2015.06.20 19:27:01
A Fővárosi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte a Biszku Béla ellen hozott ítéletet, mert az elsőfokú bíróság nem derítette fel megfelelően a tényeket. Ez nem csak a jobbikos Novák Elődöt háborította fel olyannyira, hogy üvöltözése miatt ki kellett küldeni a…..
Két Friderikuszt ismerek. A sómen sosem érdekelt, a politikai újságírót azonban gyakran megnézem, mert előre engedi a témát, néha még az interjúalanyt is. A tv2-ben már háromszor vagy négyszer sugározták a beköltözős műsorát, de csak tegnap este vitt rá a lélek, hogy…..
Argus 2015.06.08 18:00:51
@STIRLITZ: @Kázmér kacsa: Na, ezért nem állítják vissza a halálbüntetést, mert az ilyen véresszájú nyilasok mint te ezt koncepciós perekhez és az ellenfelek kivégzéséhez használnák!
Bo Gardiner írása Hogy őszinte legyek, nem voltam tisztában azzal, hogy a magukat puritánoknak nevező emberek még mindig léteznek. A múlt hónapban egy új, gyerekeknek szóló keresztény könyvet jelentetett meg a Tennessee állambeli Puritan Publications kiadó: „A ketrec -…..
A környék átlagárának közel négyszereséért lehet valaki tulajdonosa egy Vörösmarty téri lakásnak. A 42 négyzetméteres kétségtelenül exkluzív helyen és helyszínen, egy igazi palotában, található lakás ára 72 millió forint. Hát, leesett az állunk. Ráadásul ebben a…..
Argus 2015.06.03 16:36:32
Ugyan a piálás nem csak a szervezetünkre, hanem a pénztárcánkra is igen károsan hat, egy-két pohár szép bort azonban én sem vetek meg egy fárasztó, munkával töltött hét után. A minőség (ez alatt borászatban, szőlőből készült bort értek) persze nekem is fontos, viszont…..
Argus 2015.05.30 22:59:05
@micsoda?: MINDEN felbontott bort el kell fogyasztani lehetőleg egy napon belül. Ellenkező esetben a levegővel érintkező bor aromáját veszti üres lesz. Még a legdrágábbak is!
Jó hírem van azoknak, akik utálnak kézzel mosogatni. Tudósok szerint ugyanis rengeteg vizet pocsékolunk el, ha nekiállunk a förtelmes házimunkának, a baktériumokról nem is beszélve..A megoldás bizony a mosogatógép! Bár ekkor is figyeljünk arra, hogy az edényeket ne csak…..
  Csináljuk ősszel. Az úgyis olyan szomorkás évszak. Vagy jövő ősszel. Csak a jövő héten tudjuk folytatni, ennek száradnia kell. Próbálj ne arra gondolni, hogy a konyhában fekszel egy matracon, és már el is tudsz aludni. Csúszunk egy hetet, ha nem gond, úgyis…..
Sokan sokféleképpen írták meg a tényeket, véleményeket a Quaestor üggyel kapcsolatban. Az biztos, hogy egy pilota játékról volt szó, ami látszólag úgy tudott éveken keresztül prosperálni, és embereket behülyíteni, hogy közben sem a Fidesz, sem a hatóság nem (akarta)…..
Argus 2015.03.12 06:05:25
@kukko: Három pohár után már elég nagynak látszik az az erdő!
Hetek óta közbeszéd tárgya, mi olcsó a Belvárosban. Most megmutatjuk, mi az, ami igazán drága. Mert ha hiszed, ha nem, lehet urizálva kegyetlenkedni. A Bástya utcában 980 ezer forintért építettek rácsot egy transzformátorra, csak azért, hogy két, a környékbelieket egyébként nem…..
Tisztelt Rogán Úr! Belátom, hogy igaza van. Ideje tiszta vizet öntetni a pohárba és leleplezni a kormányellenes tüntetések finanszírozóit, még ha érintettként nehéz is a tükörbe nézni. Az emberi jellem sokszor gyenge, könnyedén elcsábul, ha a karvalytőkések kivetik rá…..
Argus 2015.01.13 07:14:03
@maxval bircaman szerkesztő: Az EU.s támogatások, amiből az ország működik úgy-ahogy nem zavar?
Colorcam United Colors of Balaton 2014.11.29 11:49:56
Lassan beköszönt a tél. Azt nem mondom, hogy a csontjaimban érzem, de a naptár és a hőmérő beszédes párost alkotnak a falon. Tavaly elkerült minket (állítólag többen látták a déli féltekén nyaralni), kipihente magát, erőt gyűjtött, így hát idén bizonyára nem kegyelmez.…..
A csepeli Fidesz csókosainak több mint 20 millió forint prémiumot osztottak ki az utolsó pillanatban. Bár az előterjesztések Németh Szilárd nevén futottak (képünkön balra), a polgármester helyett Borbély Lénárd alpolgármester, polgármesterjelölt (képünk jobboldalán) írta…..
Képek egy 1986-ban megjelent könyvből: A Renault R25 fedélzeti számítógépe az autópályanavigációt megkönnyítő földi URH adókról (balra)és az utastér klímáról (jobbra) ad tájékoztatást...
Argus 2014.09.19 19:26:12
@Andrassy Gabor: De már meg volt oldva
Hiába a 41 különféle jelenleg hatályos adónem (Társasági adó, Személyi jövedelemadó, Általános forgalmi adó, Egyszerűsített vállalkozói adó, Rehabilitációs hozzájárulás, Egészségbiztosítási Alap járulékai, Nyugdíjbiztosítási Alap járulékai, Játékadó,…..