Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ray87ű

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy úgy tűnik, mintha rászálltam volna a Jobbikra, pedig nem így van. Csak egyszerűen nem tudok elmenni a dolgaik mellett. A múltkori nagy arculatváltás után most az ifjúsági tagozatuk rajzversenyét nem tudom szó nélkül hagyni. "Kedden tartották a Képviselői Irodaház…..
  Már Budaházyzott a tömeg, amikor Lolával a Szentkirályi utcához értünk. A HVIM szervezésében vagy 200 ember jött el a Fidesz székház elé fázni. Mehettünk volna a sajtószabadságot is siratni a Kossuth térre, de azt gondoltuk, hogy ez jobb lesz. Volt színpad, fény meg…..
  Tulajdonképpen minden önmagáért beszél, de azért felhívnánk a figyelmet a hastáncosnőkre, az „eredeti arab gyrososra”, a helyszínre, az előadókra és végül, de nem utolsó sorban a szerencsés időpontválasztásra...
Ray87ű 2010.09.11 09:11:11
Végülis az arabok azonkívül hogy vannak idióták is közöttük és keresztényellenesek is, de alapvetően nagy és széles kultúrával rendelkező nép. A Jobbik nyilván nem a terroristákkal haverkodik és nyilván nem akar bejuttatni a parlamentbe makogó arab embereket. meg hát az is ritka hogy nem zsidópárti:D
Itt a szeptember 11 ami sokak szemét csípi, pedig hadd emlékeztessek mindenkit, hogy azzal a bizonyos nappal kapcsolatban még sok tisztázásra való dolog van. nem lepődnék meg hogy szándékosan és igen aljas módon számításból megrendezték, csak azért hogy "felszabadítóháborúnak' eladva az arab világban a nyersanyagokat lefölözzék.
Jó annak nem örülnék hogy az arabok betelepülnének. De nem hinném h potenciálisan veszélyt jelentene a Kalifa együttes vagy egy zala megyei arab főorvos.
Daher Pierre aki ugye országgyűlési képviselő, vele nem az a baj hogy arab ( ezt el is mondták), hanem hogy kb makogja a magyar nyelvet.
Az araboknak kurva nagy kultúrájuk volt mindig is. Én valahol becsülöm őket. Aki itt barbársággal vádolja őket annak megjegyezném, hogy Európa sokat köszönhet nekik. Míg nálunk barbárok voltak, addig náluk magasan fejlett tudományos élet volt, tudtak írni, és nagy köszönet nekik, hogy átmentettek rengeteg művet A törökök akik szintén ugye mohamedánok voltak, szintén revízió alá estek mostanság a tudományban. Ok hogy itt dekkoltak 150 évig, de amit pl kevesen tudnak, a tudományokat is elterjesztették szélesebb körökben, valamennyit hozzátettek a városok fejlődéséhez.
Persez nem akarom védeni őket, mert vannak köztük is nagyon gonosz emberek, biztos vannak terroristák is, de speciel Oroszország és az arab világ felé kell a kapcsolatokat megerősíteni. A nyugati világnak szerintem befellegzett.
Ez csak megtévesztés: a Kulti graffitijei valójában Badiny-Jós kódolt üzeneteit hordozzák   Az egykori Kultiplex nevű, a Tilos rádió stúdiójának is otthont adó szórakozóhely volt vezetője a Jobbik színeiben indul az őszi önkormányzati választáson. Bodor András a XII.…..
Ray87ű 2010.08.18 10:27:31
LMP-t nevezzük inkább SZMP-nek ezután. Kaltenbach akkora öngól, nagyobb, mint Bodor jelölése.
Ugyanis ez a Kaltenbach Jenő, ha nem tudnátok, annak a vérlibsi vonulatnak a tagja, aki mindenben rasszizmust látott, aki mindenért a magyarokat okolta, cigányvédő volt, ami nem gond, de ekkora mértékben , na azzal már problémák voltak.
Az SZMP amely elhárítja magától azt hogy lennének az új SZDSZ, az ilyen lépésekkel maguknak okoznak gondot, mert aki kicsit is jártas a politikai életben az észreveheti az összefonódásokat.
lehet és kell is kritizálni a Jobbikot, én is teszem, pedig az vagyok, de az hogy a magánéletben mit csinál egy ember, vagy mi volt a múltjában vagy ilyesmi és ezt felhozni na az jellemzi a színvonalt. A parlamenti munka alapján ítélkezzetek ne pedig egyes szereplők botlásairól. Mintha ti olyan nagy szentek, okosok és tévedhetetlenek lennétek.
A Jobbik megfelelt az elvárásoknak, igen vannak belső feszültségek, de hol nem. Az hogy erről adnak hírt? Jellemző.
Arról persze, hogy miket szeretnének , arról semmit. Kritizáljátok Zagyva gyulát, aki egymaga többet tett a nemzeti ébredésért a Magyar Sziget megrendezésével mint ti ezzel a Mandinerrel, vagy bárki más beírogatóval. Lehet hogy ez demagóg duma, de mégis így van.
Látom hírt adtatok arról is, hogy Esztergomban az MSZP és a JObbik is egy jelöltet támogat. Esztergomban Meggyes elvtárs oligarcha, ez tény. Kérdezzetek meg egomiakat. A város hatalmas adósságokban úszik, és nem lehet azt mondani, hogy ez a szocik hibája, vagy a Jobbiké. Ez a drágalátos Meggyes úr és bandájának műve. Le kell váltani, ennek érdekében egy független jelöltet támogat a Jobbik. Az hogy erre rádöbbent vagy még öt szervezet, arról nem a jelölt, nem is a Jobbik tehet.