Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kormánykrónikás

1600 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kezdődik a gyarapodás éve(és véget ért a felemelkedésé)..
Az ország teljes újjászervezése eredményeként egy-másfél év múlva "nagyon versenyképes lesz Magyarország" - mondta Orbán Viktor magyar kormányfő kedden Rijádban, a szaúdi tanácskozó gyűlés (súra) elnökével, Abdalláh as-Sejkkel folytatott megbeszélésen.új…..
Különösen kiélezett a feszültség mostanában a magyar kormány és a nemzetközi közvélemény egy része között, így érdemes az elmúlt hetek után ismét egy újabb epizód erejéig foglalkozni a kérdéssel. Mivel ez az epizód is jóval túlmutat önmagán. Orbán a napokban két…..
Kormánykrónikás 2013.04.18 09:01:27
@Mr Falafel: Ez mire válasz Te szerencsétlen???
Ha valamelyik bankban sikkasztókat fognak, innentől államosítják az egész bankrendszert?
:-)))
Kormánykrónikás 2013.04.18 13:45:41
@Mr Falafel: Az ilyen UFO magazin komolyságú (3 éves) cikkek után következzenek a tények:

Jól járt, aki nyugdíjkasszában maradt
Tavaly 19% fölötti hozam is volt, az elmúlt négy év legjobb alapja 66%-ot hozott a pénztártagoknak.

2012-ben egyetlen olyan nyugdíjpénztári alap sem volt, amelynek a hozama negatív lett volna, sőt az eddigi inflációs adatok alapján az is valószínűsíthető, hogy egyetlen alapot leszámítva minden magánnyugdíj-pénztári portfólió szép reálhozamot produkált.

index.hu/gazdasag/2013/01/21/jol_jart_tavaly_aki_nyugdijkasszaban_maradt/

Szegény hülyék akik engedtek a zsarolásnak, leshetnek a pénzük után.
Matolcsy meg Orbán már rég valamelyik egzotikus keletázsiai diktatúrában üdülnek, mire szerencsétleneknek aktuális lesz a most lenyúlt havi betevő....
Ma kezdődik a felemelkedés éve(és véget ért az elrugaszkodásé)..
Mintegy 150-180 magyar sportoló olimpiai részvételét valószínűsítette Schmitt Pál köztársasági elnök Lord Sebastian Coe-nak, a 2012-es nyári játékok főszervezőjének. A magyar államfő - aki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja, s a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli…..
Kormánykrónika Károlyi... 2012.03.01 00:16:09
Mindenek előtt egy aprócska utalás egy majdhogynem jelentéktelennek tűnő tényre: a magyar közjogi berendezkedés olyan, hogy a végrehajtói hatalom a felelősséget illetően egyszemélyes. A miniszterelnöknek van kormánya, azt és olyan címmel nevez ki, akit és amilyennel akar.…..
Kormánykrónikás 2012.02.29 11:22:59
@remiz: "el kell kezdeni gyűjteni az adatokat a janira, az oligarchákra vonatkozóan"
Ott van mind a neten! Csak rendszerezni kellett:

kormanykronika.blog.hu/tags/l%C3%A1z%C3%A1r

kormanykronika.blog.hu/tags/oligarcha

kormanykronika.blog.hu/tags/mutyi
az államadósság:- a Bajnai-kormány megalakulása előtt: (2009.03.31.): 20 447,38 Mrd forint,- a Bajnai-kormány megbízatásának megszűnésekor (2010.05.31.): 19 933,4 Mrd forint,miközben a kormányzás megkezdésekor megörökölt több, mint 6 százalékos recesszió miatt nagyságrendileg…..
Tavaly július óta tizenkét megbízási szerződést kötött összesen tizenegy magánszeméllyel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – derül ki a minisztérium szerződéseiről múlt héten közzétett adatokból (pdf). A kormányportálon megjelent dokumentumból úgy tűnik,…..
Az ingyenes tankönyvekre jogosult diákoknak nem jár költségvetési támogatás az államosított iskolákban, legalábbis az új fenntartó, a Megyei Intézményfenntartó Központ több helyen erről tájékoztatta az oktatási intézmények vezetőit. Réthelyi Miklós…..
Kormánykrónika Zsebrádiók 2012.02.24 17:10:00
A Lánchíd, a katolikus Mária és a református Európa Rádió nyerte el a helyi rádiófrekvenciák 43 százalékát az ORTT által kiírt és már a Médiatanács által elbírált pályázatokon – derül ki a Mérték Médiaelemző Műhely elemzéséből.Bárkinek lehet rádiója, aki…..
Az Európai Bizottság 495 millió eurónyi kohéziós támogatást fagyaszthat be a 2013-as keretből, ez a mostani árfolyamon nagyjából 144 milliárd forintnak felel meg. A Bizottság a maximálisan zárolható, a GDP 0,5 százalékát elérő összeget választotta. Ez azt jelenti, hogy a…..
A katolikus egyház vezetői továbbra is fukarkodnak a hatalom bírálatával. Ellenben a püspöki kar két tagja keményen kiállt Orbán Viktor és kormánya mellett. A minap számoltunk be Lázár János és Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek szokatlanul heves vitájáról. A…..
Különös időpontban reagált a Matolcsy György vezette Nemzetgazdasági Minisztérium azokra a hírekre, hogy egy kormánydöntés értelmében újabb költségvetési megszorítások lesznek idén és 2013-ban, és ezek várhatóan százmilliárd forintos nagyságrendűek lesznek. Az NGM…..
Bírósági források szerint nincs szakmai magyarázata annak, miért helyezett adott bíróságokra kiemelt jelentőségű ügyeket Handó Tünde (Szájerné). Az Országos Bírósági Hivatal mindenható elnöke a Hagyó-ügyet éppen arra a Kecskeméti Törvényszékre utalta, ahol 2010-ben…..
Kormányon nehezen tűri a Fidesz, ha valaki külföldön bírálja a kabinet tevékenységét, de ellenzékben a jobboldal egészen más véleményen volt. Medgyessyt vagy Gyurcsányt fel lehetett jelenteni nemzetközi fórumokon, aki viszont Orbánt támadja, az hazaáruló. Az európai…..
Máris kiigazítják a költségvetést, tovább szorítják a gyógyszerkasszát, megvágják a BKV támogatását, csúszík az e-útdíj - írja a keddi Magyar Közlöny. Varga Mihály élet-halál ura lett, már ami a költségvetési felügyeletet illeti. Legalábbis ez olvasható ki a…..
Pécs városa folyamatosan megbízásokkal látja el a Fidesz egykori pártigazgatója vezette céget, és a vállalkozás lapinformáció szerint a legújabb közbeszerzési eljárásnak is a nyertese lehet. Új közbeszerzést ír ki Pécs városa kommunikációs tanácsadásra. A 14…..
Kormányzati hátszéllel megy a szórakoztatás   Csak Fidesz-közeliek kerülhetnek a közmédia közelébe - ez derül ki azokból a szerződésekből, melyeket többszöri kérésünkre most megküldött lapunknak a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap. A Magyarország…..
A közszolgálati tévére költözött Fábry Sándor új műsorának második adásának felvételéről kivonultak a nézők. De nem aratott nagyobb sikert a tévében sem, a teljes népesség 12,3 százaléka nézte, ami a Fábry show-k történetében egyértelműen mélypont.…..
Az atlatszo.hu vasárnap közölte azt a birtokába került hivatalos levelet, amely szerint a kínai HNA Group, a Hainan Airlines anyacége már tavaly októberben lemondott a “Malév-projektről”. Ezt Adam Tan, a kínai óriáscég ügyvezető igazgatója írta meg Fellegi Tamás…..
Kilenc kiemelt fővárosi per vidékre helyezéséről döntött Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke; az áttett ügyek közül a hűtlen kezeléssel vádolt Hagyó Miklós volt szocialista politikus és társai elleni pert például a Kecskeméti Törvényszék…..
2006. október 25. FigyelőNet Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselôk elôtt. Arról megfeledkezett, hogy a támogatásokat nem az általa hazugnak titulált kormány, hanem…..
Újabb vizsgálatok indulhatnak Magyarországgal szemben, bár a határozatnak jogkövetkezménye nincs, csak politikai jelentősége. Az Európai Parlament meglepetésre nem a legnagyobb frakcióval rendelkező Európai Néppárt határozattervezetét szavazta meg Magyarországról, hanem a…..