Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carlos z.

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lombikbébiprogram körüli vitában számos írás született, számos vélemény látott napvilágot. Érvek és ellenérvek, igazság itt, igazság ott. Nehéz kérdés, valós polémia. De van egy kis hiányérzetem. Mintha a legfontosabbról nem esne szó...
Fotó: Bődey János / Index Vujity Tvrtko hazatér Amerikából, az ATV-hez igazol, ott pedig előbb megkapja Kálmán Olga korábbi műsorát, az Egyenes beszédet, aztán később saját műsort is indít - írta meg a Blikk. Az értesülést Németh Szilárd, a csatorna programigazgatója is megerősítette a lapnak:…..
A nap legabszurdabb történése egyáltalán nem az, hogy Orbán Viktor Kínában pörög a szélkakassal, vagy hogy civilek és ellenzéki politikai aktivisták egy közismert rasszista uszítóval kvaterkáznak...
Nem szabadna ezt sokáig csinálni, mert rossz vége lesz. Bödőcs lesz az új Hofi?..
carlos z. 2017.04.09 13:07:03
@ipartelep: Most már nem a tovább lopásért akar hatalmon maradni, hanem a börtön elkerüléséért..
A finanszírozási rendszer, és saját maga, na meg a jóakarói.  Nincs igazi érdekeltség, nincs motiváció, de legalábbis nem az, aminek lennie kéne. A legtöbb gyermek nem a sportág szeretete miatt lesz "focista", hanem a benne rejlő pénz miatt, szülői sarkallásra. Nincsen igazi kiválogatási rendszer,…..
carlos z. 2017.03.27 11:54:14
@roxxtar: A te kommentedről pedig a 70-es évek itthoni médiája jutott eszembe, elvtárs..
Kiss Tibi, a Quimby formáció énekese és egyben az egyik legismertebb magyar, nemzeti érzelmű énekes, dalszerző. A Simics(ka) -akit nem becézünk-, által vezetett HírTv műsorvezetője, Alinda behívta egy interjúra. A beszélgetés nem várt fordulatot vett és Kiss Tibi méregfogaival beleharapott abba a…..
Nincsen azzal semmi baj, ha egy miniszterelnök gyerekeket fogad az irodájában, sőt, nyilván nekik tök nagy élmény, Orbán tovább nyomhatja a jóságos és szigorú atyai képet magáról, lesz mit posztolni az államfői Facebookra, win-win, sőt, win-win-win. Az igazán furcsa az, ahogy végighullámzott ez az…..
Gyereknek lenni jó! Amikor felcsendül az „egyszer volt, hol nem volt”, máris szárnyalhat a fantázia, győz a jó, a királylány kiszabadul, a szegény ember fineszes gyereke győzedelmeskedik a bugyuta gazdag földesúron. Nem kérdezzük, hogy mi is történt pontosan, honnan tudni, hogy tényleg így volt, mi…..
Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. február 22. Itt meg is hallgathatja...
carlos z. 2017.02.22 14:16:19
@Tibi !: Orvos?? Pap!
Reklámfogás Csillaghullás 2017.02.20 07:36:00
Nem tudom, ki kezdte már el (legalább gondolatban) szervezni ezévi külföldi kirándulását, de most egy érdekes amszterdami szállodát szeretnék a figyelmébe ajánlani mindazoknak, akik Hollandia eme jeles városa felé kacsingatnak. A Hans Brinker Hotel-ről van szó, amely egy fapados…..
Mészáros Lőrinc tévéjének Napi aktuális című műsora meghívta  Kovács Gergőt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét a műsorba egy interjúra. Az eredmény, reméljük, bekerül a magyar sajtótörténetbe. ..
Barátommal összefutottam tegnap. Legyen a neve Bálint. Péntek délután 5 óra, Váci úti Tescótól a Váci útra rákanyarodó autó és Bálint autója, aki a Váci úton haladt összeütközött. Nos, igen. Mindketten rózsaszínnek látták a lámpát. Vagyis az egyik gyorsabban indult, a másik meg talán átzúzott a…..
Igen, jól látják, márciustól minden nap háromszor is tévétorna lesz az ATV-n, Schobert Norberttel és Rubint Rékával. Mindezt Norbi közölte az Esti Frizbi vendégeként: "Nagy bejelentéssel készültem, hiszen olyasmit élesztünk fel, ami nagyon-nagyon régen nincs már a magyar televíziózásban, pedig talán…..
Orbán Viktornak nincs strómanja! Mészáros Lőrinc nem stróman! Stimt? Az pedig csak a véletlen műve lehet, hogy annak a cégnek, amelyikben Orbán rokonai szerepelnek, épp Mészáros érdekeltsége rendezte a 3 milliárd – nem elírás! - forintos tartozását...
Tele van az internet az Alföld TV, Púder című remekművével. A "műsorvezető" érzéketlenségből, ostobaságból vagy isten tudja milyen céltól vezérelve szakmailag és erkölcsileg is elfogadhatatlan mondattal illette nőtársait. A jelenség, aminek ez a megnyilvánulás ékes példája, fel kellene rázza az…..
A volt miniszterelnök többedszer nyilvánította ki, hogy nem hajlandó lelépni a színről, hiszen a politikai piacon van egy jól látható tábora, és ameddig támogatója van, addig vajon mi oka lenne lelépni. Ehhez szereti hozzátenni, hogy mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy hasonló tábort növeljen…..
carlos z. 2017.02.09 12:53:46
@BitPork: A Ferid ott nem bátor volt, hanem amatőr..
Hétfőn lemondott Szabó Ferenc, Körmend alpolgármestere, akiről kedden a rendőrség is megerősítette, hogy nyomozást folytatnak ellene, mert egy tanítványával folytatott szexuális viszonyt...
carlos z. 2017.02.08 11:36:51
@Boross Bence: A szülők feljelentik, a keresztyény és demokrata faszi pedig elköltözik otthonról. A lány ártatlanságának védelme és a tanár úr ártatlanságának vélelme meg megy a levesbe..
Feri soha a büdös életbe nem lesz többé miniszterelnök, Feri a büdös kurva életbe nem váltja le Viktort. Ezt ő magán és néhány ezer hívén kívül mindenki tudta eddig is és tudja az után is, hogy tegnap emberünk faszául beledurrantott a nulláslisztbe. Úgynevezett évértékelőjéről nehéz a nélkül…..
Megszűnik a Magánszféra című műsor az ATV-n - ez az a műsor, amiben Vona Gábor volt tán az első vendég, és amivel az ATV sikeresen kiverte a biztosítékot a baloldalnál, ahol a mai napig úgy tekintenek a tévére, mint a sajátjukra. A műsor nem azért szűnt meg, mert baj volt a nézettségével, vagy az…..
Noha Donald J. Trump hivatalos elnöki beiktatásáig van még pár napunk hátra, azonban a közvélemény, továbbá a politikai, gazdasági és kulturális elit hetek óta nagy érdeklődéssel várja az Egyesült Államok egyik legfontosabb politikai eseményét. Bár Trump a választási kampány során mondott és tett…..
"Aki nem velünk van, az ellenünk", ugye, és hát Simicska nincs velük, és aki Simicskával van, az ellenség, azaz Kálmán Olga az eddiginél is jobban szúrja a szemüket, tessék csak nézni: Lokál:..
A felcsúti polgármestert közmeghallgatás után csípte el a sajtó. A következők derültek ki:..
Amióta Rogán Cilike szelfipartnere, a bulvárkirálynő Szalai Vivien lett a kanális hírigazgatója, soha nem látott zuhanórepülésben van a TV2. Andy Vajna összeharácsolt csatornája szellemileg az Anettka TV színvonalát hozza, miközben politikailag az Echo TV babérjaira tör. Szalai Vivenről annyit…..
Úgy tudjuk, Pachmann Péternek ténylege elege lett a Tényekből, pontosabban abból a vállalhatatlan izéből, amivé Kökény-Szalai Vivien vezetése alatt lett a műsor (ami ugye eleve nem indult BBC híradói magasságokból, csak a tisztánlátás végett) és hamarosan feláll a műsorvezetői székből. A Mokkában…..