Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fishaa

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kutyák és a kert (azon belül is elsősorban a gyep) inkompatibilitási problémáiról már írtam korábban, de akkor főleg a kutyák dúlásáról volt szó, ásásról, kaparásról, elpottyantott csomagokról. A kutya és a kert sokszor bonyolult és problémákkal terhelt kapcsolatában…..
Clarence Saunders álma - az automata bolt - első tagja Memphisben (Tennesseeben) nyílott meg 1937-ben. A feltaláló-tulajdonos szerint a következő öt évben a sorban nyíló üzletek évente 5 milliárd dollárnyi forgalmat fognak lebonyolítani...
A múlt század húszas éveitől a hatvanas évekig...
Charles H. Traub képei, aki Milánótól Marsaláig utazta be Olaszországot egy forró nyáron...
fishaa 2015.04.04 17:22:11
@Pák Balázs:
"A negyedik kepen a kek felsos napozo holgyet szivesen megtekintenem kozelebbrol is, ugy erzem, valami jo dolog rejtozhet ott kekbe csomagolva."

Végülis még csak 70 körül lehet. :)
Az idén búcsúzó és egyben 20 éves Heaven Street Seven koromnál fogva jól átszőtte azt az időszakot, amikor tulajdonképpen rettentően érett felnőtt lettem. Baromira emlékszem arra amikor a Juventus rádióban (Isten lássa lelkem, hallgattam ilyet) lement a Mozdulj, és onnantól…..
„Két világ közt” egyensúlyozott a zenekar A DAL című műsorban: a zsűri annyira nem kedvelte a produkciójukat, és a kialakult pontegyenlőség után Éliás Gyula Jr.-t szavazták tovább, így részben ennek köszönhetően hamar búcsúzniuk is kellett az élő show-k varázsától.…..
Colorcam Állati szerelmes képek 2015.02.14 16:10:52
Azt gondoltad, hogy a szerelem csak az emberek világában létezik? Az alábbi képek bizonyítják, hogy az állatok is tudnak szeretni. Nem csak minket, de egymást is. Ha végignézed a fotókon látható párokat, rájössz, hogy bizonyos helyzetekben pont úgy viselkednek, mint mi.…..
Az Éjjeli féreg című filmről nem igazán tudtam egészen addig, amíg mindenhol nem azt olvastam, hogy a 2014-es év egyik legjobb filmje, és Jake Gyllenhaal (akinek nevét a mai napig nem tudom, hogy kell kiejteni) ismét szenzációsat alakít. Nem titkoltan a pozitív ajánlások miatt…..
Ha eddig nehéz és embert próbáló feladatnak gondoltuk az aktuális szavazásunk résztvevőinek besorozását, akkor bátran mondhatom, most szinte vért izzadtunk. Ezúttal ugyanis annyi, de annyi nyálcsorgató finomság jutott eszünkbe, hogy képtelenség lett volna csupán ötöt kiemelni…..
fishaa 2015.02.11 08:32:59
Az Otthontérkép szokásos sorozata ezen a héten is összegyűjtötte a legmenőbb eladó vagy kiadó sorba került otthonokat. Mint mindig, most is a szép fotókat, valamint a pontos és hasznos információkat vesszük alapul. Vagyis a legnagyobb esélye annak lesz bekerülni a heti…..
Ma egy kicsit az egészségügy területén kalandozunk (úgy látszik, ilyen napokat élünk…), de akit untat a téma, az sem marad ajánlott poszt nélkül, ugyanis Hollandia és Ausztria után átugrunk kicsit Spanyolországba is, méghozzá autót venni. Az elmúlt napokban több poszt is…..
Egy hete túlestünk A Dal első adásán, most jöhetett a második 10-es adag. Múlt héten csak úgy kapkodtuk a fejünket a rengeteg baromság láttán, hallatán, most viszont csak egy lemondó vállrántásra futja. Egyszerűen rosszak a dalok, és ha ezeket sikerült 3-400-ból kiválasztani,…..
fishaa 2015.02.01 13:39:00
@sepörd: Azért adott 8-at, mert az egy igen jól megírt szám. Úgy fülbemászó, hogy közben nem közhelyes. És ez ugyebár a dalok versenye. Érdemes meghallgatni youtube-on a stúdióváltozatot. Reméljük a legközelebbi felvonásban jobban sikerül visszaadni az eredeti feelingjét.

www.youtube.com/watch?v=hhLdfWRGFQU
Dinamó Műhely 33 perc 2015.01.02 11:18:15
A férfi pár perccel azelőtt eshetett el, hogy odaértem. Arccal előre bukva, mankója mellette. Hívom a 112-t. Gyorsan kapcsolják a mentőket. Elmondom, mit láttam, és hogy hol történt. Első kérdés: hogyan van felöltözve. Számítottam erre, azt hazudom, jól öltözött, középkorú…..
Közröhejjel indul az új év: két napja derült ki, hogy mától csak fizetős úton lehet elérni Ferihegyre, vagyis aki akár csak egyszer vinne ki valakit egy géphez, kénytelen venni egy 3 ezer forintos 10 napos matricát, ha meg 10 napon túl kétszer, akkor egy 5 ezer forintos Pest megyei…..
Pangea Lewis és Clark nyugaton 2014.12.28 17:24:44
Az előző részben megismerkedhettünk a Thomas Jefferson által a mai Egyesült Államok feltérképezésére indított, Merriwether Lewis és William Clark által vezetett expedíció céljaival és mozgatórugóival, és elkísérhettük a felfedezőket a kontinentális vízválasztóig, ahol a…..
A Szegedi Kattintós bebizonyítja, hogy a fideszes kommunikációs agytröszt messze nem használta ki a néphülyítésben rejlő óriási lehetőségeket. Íme néhány ötlet arra, miként lehet elterelni a már ismert kommunikációs trükköknél is hatékonyabban a magyar ember figyelmét a…..
A könnycsepp tetoválás szimbolizálja, hogy a viselője valakit meggyilkolt, vagy egy családtag gyászát is jelentheti, aki gyilkosságban vesztette életét. A pókháló a könyökön a börtönviselt emberek életét jelenti, akik túl sokat könyököltek, várva a szabadulás…..
Ne higgyétek, hogy a héten Napi érdekes nélkül hagylak benneteket! Itt az e heti kissé megkésve, ám annál jobb képekkel. Sőt közel a hétfő, amikor menetrendszerűen, ám speciális témában érkezik a következő válogatás! 1967. Nem egy posztapokaliptikus filmrészlet. A New York-i Szabadság-szobor,…..
Vallásellenes plakátok a Szovjetunióban UPDATE: képaláírásokkal..
csak azt nem, hogy a szavak embere Amíg elmegyek rántott húsos zsömlét venni, valaki összefoglalná dióhéjban, hogy mit mond a nő?  ..
1931. Hajóvontató házaspár egy csatorna mentén...
Nem úgy van az, hogy besétálunk bármelyik autókereskedésbe, kicsapjuk az asztalra az egymillió eurót, beülünk a Bugatti Veyronunkba és elhúzunk a naplementébe. Egyrészt azért nem, mert eleve olyan keveset gyártanak belőle, hogy több mint egy évet kell várni rá, másrészt azért…..