Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edicsek

100 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfő este a Foo Fighters Facebook oldalán jelent meg egy videó, amiben Dave Grohl elismeri a vereségét, és bemutat egy új dalt. A saját elmondása szerint szuperhős főcímzene a tízéves Nandi Bushellnek szól, és egy dobpárbaj eredménye. ..
  Ahogyan a zenei élet szereplőinek és az egész iparágnak egyre nehezebb a fennmaradás amiatt, hogy az egész világ zenei rendezvényei leálltak, úgy erősödik a virtuális tér szerepe a szórakoztatásban. Ezzel együtt az élőzene is olyan platformokon jelenik meg, ahol eddig senki sem számított rá.…..
Néhány órával az után, hogy a Microsoft S Series konzoljáról több minden kiszivárgott, a cég elébe ment a találgatásoknak, és megerősítette, hogyan is fog kinézni az Xbox olcsóbb változata. Azt is bejelentették, mennyiért lehet majd megvásárolni. (Kép: Xbox Magyarország / Facebook)..
Még mindig a Youtube a legnépszerűbb videós platform, és a zenei tartalmak hozzák a legtöbb megtekintést, nem a vlogok és influenszer videók. (Kép: Nordwood Themes / Unsplash) ..
Március 4-én lép fel a Papa Roach a Budapest Sportarénában. Ebből az alkalomból értük el telefonon Tobin Esperance basszusgitárost, aki végül azt is elmondta, hogyan kell utazni kevés cuccal hosszabb távra...
Vasárnap az Arénában lép fel az amerikai Evanescence, akik méltán nevezhetők 21. század egyik legsikeresebb rock- és metálzenei produkciójának. A mára már több tízmillió lemezt eladott zenekar, akiknek nevéhez olyan közismert dalok fűződnek, mint a Bring Me To Life, a My Immortal, a Lithium, vagy a…..
Minden évben a kommentelők egy jelentős része kezd bele ugyanabba az unalmas mantrába, miután kiderül hogy kik lesznek az azévi Sziget húzónevei, miszerint az egész szar, mert ők nem ismernek semmit. Az egy dolog, hogy egyrészt ez az érv elég gyenge abban a korban, amikor minden információ egy…..
Még tavaly májusban történt, hogy a kanadai Chris LaRocque hamarabb kidőlt, mintsem elkezdődött volna a Slayer és az Anthrax bulija. A biztonságiak kidobták a Budweiser Stage nevű helyről, a szervezetében pedig még annyi volt az alkohol, hogy jó ötletnek tűnt, hogy a helyszínre az Ontario tavon…..
Idén új helyre költözött a Volt fesztivál, ami bár csak néhány métert jelent elméletben, a gyakorlatban az első napokon a gyakorlott Voltra járók csak keringtek össze-vissza, mert semmi sincs a jól megszokott helyén, és maga a helyszín struktúrája, elrendezése is sokat változott. (Fotók: Rockstar…..
Bár mi már könnyes búcsút vettünk a Slayertől, a búcsúturné még javában tart. Vannak elképzelések, hogy vajon mit csinál a világ legkeményebb zenekara szabadidejében, és nyilván a Slayer az a zenekar, ami annyiszor körbeturnézta Európát, hogy valószínűleg már megnéztek minden látványosságot, amit a…..
A legjobb dolog, ami mostanában történt az interneten, az az, hogy Brann Dailor, a Mastodon dobosa rátalált a Pixomatic nevű alkalmazásra, és azóta annak szenteli az Instagram művészetét, hogy kimaxolja az alkalmazás adta lehetőségeket...
A tabletek világa sokszor kicsit mostoha, hiszen a mai csúcskategóriás okostelefonok némelyike erősebb egy alap laptopnál is. De akkor mégis miért érdemes beruházni egy táblagépbe? Hogy ezt kiderítsük, kezünkbe vettünk egy Huawei MediaPad M5 lite készüléket, amit még fesztiválozni is elvittünk, és…..
Ki ne futott volna már bele olyan karácsonyi ajándékba, aminél azt gondolta, hogy sokkal jobban járt volna, ha  odaadják a pénzt, és akkor azt vesz magának, amire tényleg vágyik. Még a legnagyobb jószándék mellett is belefuthat az ember abba, hogy például olyan lemezt kap, ami már megvan. Vagyis…..
Vasárnap este adott egy tök jó koncertet a Queens Of The Stone Age, mégis mikor kiléptem a bécsi Stadthalle kapuján leginkább mérges voltam. De ne szaladjunk ennyire előre. (A kép nem a helyszínen, hanem a Szigeten készült.)..
Billy Corgan találkozott egy emberrel, aki egyszer csak alakot váltott, és valami nem emberi lett belőle, amit elég nehéz elmagyarázni. Ezt maga Corgan frontembere mesélte két akusztikus dal eljátszása között, mikor az Ogilala című szólólemezét igyekezett népszerűsíteni a minap Howard Stern…..
Életem első CD-je a Placebo 1998-as Without You I’m Nothingja volt. A Battle For The Sunig minden lemezt megvettem, különleges kiadásban, kívülről tudom a kiadatlan, csak maxikon megjelent dalokat is. Ez fontos infó a szokásos „miért nem olyat küldtök, aki szereti a zenekart” fintorgóknak, mert…..
Második alkalommal lépett fel a Skillett a Volt fesztiválon, ráadásul most már az egyik nagyszínpadon, nem egy kisebb fedett helyre beszorulva, mint 2014-ben. A koncert előtt nem sokkal beszélgettünk a keresztény rockzenekar főnökével, John Cooperrel...
Új beléptetési rendszert vezettek be a Volt fesztiválon, ami a nulladik nap során nem szerepelt valami fényesen és sokan több órát vártak a bejutásra. A szervezők mindenkitől elnézést kértek és megerősítették a rendszert, de így is le lehet maradni a koncertről annak, aki nem elég körültekintő.…..
Jó napot kívánok, Diplo vagyok és azt hiszem több van bennem, mint egy bulinyi hadonászás,meg ugrálás, szóval szeretnék még a szigetes Major Lazer-fellépésem után is csapatni valamit,…..
Kiss Tibire, a Quimby frontemberére a legtöbb nő úgy tekint mint valami félistenre, aki folyton zilált hajával, mély hangjával és költői szövegeivel a legtöbb bölcsész érdeklődésű lánynak a tökéletes férfit testesíti meg. Persze furcsa ez az egész, mert a Quimby lassan az…..
A Párizsi Divathétnek vége, valószínűleg egyetlen olvasónkat sem érdekli, hogy melyik nagy nevű tervező milyen ruhákat mutatott be, ahogy az sem, hogy milyen celebek jelentek meg. Talán az izgalmasabb, hogy mekkora esések voltak a kifutón, de a Marie Claire összeszedte azt, ami…..
Elkészült Diplo, Steve Aoki és Deorro közös Freak című dalához a videoklip, ami hát, adhat okot félreértésekre. Egészen konkrétan nagyjából a 30. másodpercnél merül fel a kérdés, hogy vajon most itt dugás van-e vagy átverés. A dal egyébként Diplo hamarosan megjelenő,…..
A Mastodon az a zenekar, akik szerepeltek már a furamörcs rovatunkban, de most úgy tűnik dupláznak, sőt attól tartunk nem ez lesz az utolsó. A zenekarnak tegnap jelent meg a legújabb lemeze, a Once More ’Round The Sun, amihez egy nagyon kedves kis csomaggal készültek. A legtöbb…..
Egyre több zenekar jelenik meg saját sörrel, alkoholos itallal a piacon, amikből szerencsére már nálunk is lehet találni többet is. Sőt, mikor a Tankcsapda is kijött saját sörrel, akkor úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy nekiüljünk, és leteszteltük az összeset, és megmondjuk…..
Mikor celebek zenei ízléséről van szó, leginkább azokról lehet hallani, hogy melyik énekesnő kivel kötött életre, de leginkább néhány hónapra szóló örök barátságot. Most viszont a VH1 segítségével csodálkozzunk rá kik azok, akikről nem is gondoltuk volna, de ha zenéről…..