Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitnemértesz?

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
mitnemértesz? 2010.04.18 20:54:56
@bodoky: és te direkt tetteted magad szenilisnek?? ez úgy történt, hogy ültél otthon a tévé előtt, nézted a meccset, ez a barom meg feljelentett téged?
mitnemértesz? 2010.04.18 20:57:01
@Daily Shark: a szennyvíztisztító nem mellette van? a gázvezeték ipari ingatlannál inkább előny. a tőzeges legelő szerinted előny vagy hátrány?
mitnemértesz? 2010.04.18 21:14:43
@Daily Shark: jó, legyen igazad! te egy szerencsés ember vagy, aki hisz abban, hogy 640.000 m2 ipari területet vehet Szfehérváron 15 millióért. nekem mindegy, csak gondoltam nézz utána miről beszélsz.
Tollner József tanárt, a pátyi önkormányzat képviselőjét, aki faluja sorsát szívén viselve becsületesen küzd a pátyi ingatlanpanama ellen, nemrég kampányszerűen rágalmazni kezdte a pátyi ingatlanmaffia hazugságokat terjesztő névtelen szórólapok bevetésével. Minden jó…..
mitnemértesz? 2010.04.11 00:38:32
@Daily Shark: néhány észrevétel a bejegyzésedhez:

"Hát ez csúcs...ezek szerint még nem hallottál a sávolyi MotoGP-ről, amit ugyanez a Miltonos társaság akart megépíteni a piaci ár duplájáért,"

Honnan tudod, átnézted a költségvetést? Gondolom hallottál már olyat, hogy valaki 25 millióból épít családi házat, valaki meg 50 millióból. Biztos vagy benne, hogy az utóbbi a piaci ár duplájáért épít? Vagy esetleg magasabb a műszaki színvonal???

"állami pénzeket lenyúlva úgy, hogy semmi garancia a megtérülésre?"

A hitel szerintem még nem lenyúlás.

"Itt sincs szó fejlesztésről igazából, arra ment ki a játék, hogy a szabályozási változásokkal iszonyatosan felértékeljék a területet, amiből páran nagyon sokat keresnek."

Ha nincs fejlesztés, akkor mi ellen tiltakozol? Legalább azt dönts már el, hogy mivel van bajod! Tudtommal ez az ingatlan sosem volt az önkormányzaté, ezért szerintem az sem baj, ha parlagon marad.

"Az égvilágon semmi garancia nincs arra, hogy valóban fejlesztés lesz."

Most akkor legyen, vagy ne legyen fejlesztés?

"Már ha fejlesztésnek lehet nevezni egy tájba nem illő kisvárosnyi lakóparkot."

A tájba annyiból biztosan nem illik, hogy sokkal több a zöld felület (80 %), mint a szomszédos Telkiben (40-50 %).

"Te könnyen beszélsz, nem neked kell ott laknod majd."

Neked ott kell majd laknod?

"Szerinted az ombudsman, aki 50 oldalas, részletes jogi anyagban sorolja a törvénytelenségeket, az buta helyi hangadó?"

Az ombudsman sajnos mára egy kampányelemmé degradálta magát. Guglizz rá az lmp-vel és egyértelmű lesz! Egyébként meg a véleményét sorolja, az ombudsman nem bíróság.

"Vagy a Corvinus egyetem professzora, aki településfejlesztési szakértő és szintén részletes anyagban taglalja a kifogásokat, az buta helyi hangadó?"

Nem helyi, ő a szomszéd településen lakik, ahol 160 ha-os területen készülnek golfpályát és lakóparkot építeni mindenféle közösségi beruházás nélkül.

"Vagy a hidrogeológiai szakértő, aki kimutatta, hogy nincs megfelelő vízbázis egy golfpálya vízigényéhez, az is buta helyi hangadó?"

Miért nem nézel utána, hogy miért van szinte minden golfpályán víztározó tavacska?

"Egyáltalán, átnézted a dolog hátterét, elolvastad a szakértői anyagokat, tisztában vagy a jogi problémákkal?"

Olvasd el a szabályozási tervet mielőtt nagyon okos állásfoglalásokat teszel. De ha nem értesz hozzá és nem tudod önállóan értelmezni, az információkat a helyükön kezelni, akkor inkább hagyd...

"Láthatólag halvány fogalmad sincs róla, csak a levegőbe beszélsz. "

-"-