Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lourdes (törölt)

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MIZU- Vicces Jeesszus! Nem tudom ti már láttátok-e ezt a videót, de nekem ma sikerült először végig néznem. Szabó Patrícia a Cosmopolitan egykori főszerkesztője, amint beleéli magát a Szex és New York szereplőinek bőrébe. Jajj már nem tudok mit írni erről, nézzétek meg, ha…..
KIKAPCS- Könyv Az írónő újabb könyve akadt a kezembe. Az apuci lányaiból kiindulva, sikerkönyvre számítottam. Amit teljes mértékben meg is kaptam. Fantasztikus és letehetetlen. 760 oldal, de észre sem lehet venni. Végig izgalmas volt, már az elején felcsigázza az olvasót.…..
TRENDI- Pletykafal Stephanie Meyer, a Twilight saga írójának közreműködésével megalkották a tökéletes eljegyzési gyűrűt. Tudjátok ez az, amit Edward ad Bellának az Eclipse egyik jelenetében.Az Infinite Jewelery Company-nál már meg is lehet vásárolni a gyűrűt, nagyjából 2…..
TRENDI- Pletykafal 3 hónappal a titkos örökbefogadás után Sandra Bullock bejelentette, hogy egy kisfiú édesanyja lett. A bébi Louis Bardo Bullock, new orleans-i születésű. Bullock arról számolt be, hogy az örökbefogadást, még férjével, a hűtlenkedő Jesse James-el…..
KIKAPCS- Könyv Ez aztán abszolút a csajos kategóriába tartozik. Szex, botrány, hírnév, gyilkossággal fűszerezve. A történet nem okoz csalódást, vannak benne váratlan fordulatok és csattanók.  Meglepő esetek, nem tudod ki a gyilkos az utolsó pillanatig. A könyv letehetetlen.…..