Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radio gaga

1 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illető távozott a színről. A történet folytatásából én már kimaradtam, szóval itt a vége, huss...   Kedves mindenki! A story maga szerintem nem olyan fontos. Tipikus "hűűdenagyszerelem" ,aminek sikerült véget vetni a következő sorokkal: -"Ha kurvának…..
Azt írta, fáradt, és érzi, hogy szakítani fogok vele, és semmi kedve úgy eljönni a randira, hogy tudja: utoljára lát. Nézd meg belülről a szakítós.hu-t! Sziasztok! Az én történetem rendhagyó, mert a szakítás tulajdonképpen... hm... meg sem esett. És mégis. Történt…..
radio gaga 2011.04.05 08:23:52
Nagy örömömet osztom meg veletek, az történt ugyanis, hogy volt egy kis elakadás a fenti, történetbeküldő mező kapcsán, de tegnap végre fény derült rá, hová kerültek az ott beküldött történetek, úgyhogy aki odakopizta be a sztoriját, skubizza a héten a szakítóst, mert…..
radio gaga 2011.04.04 07:19:08
Csupa elégedett torkoskodó ír a tegnap estéről, meg is vagyunk lepve. Tényleg nem történt semmi incidens? Mindenesetre jó tudni, hogy fellendülőben a magyar vendéglátás. Vagy csak még nem tértek magukhoz a megmérgezett vendégek? Az ajánlót köszönjük Doug-nak.Sose voltam torkos…..
Másnap csak nem nyugszom felhívom névtelenül:-Tényleg otthagytál volna a Dunaparton?    A kép innen Kittivel találtunk ezen a csodás új alkalmazáson egy cuki pasit.Bringázik szeret fotózni stb.Ideális.Olyan izgatottak lettünk hogy mint utólag megtudtam tőle 10 db üres…..
Kínos feszengés, de ezt egy idő után felváltja a csókolózás, érzem, hogy tetszem neki. a szex első alkalomhoz képest elég jó. megpróbálom röviden összefoglalni a sztorimat...én, 27 éves lány, épp próbálok kikeveredni egy két éve húzódó, rettenetes…..
...meg hogy mi mennyibe kerül, itt a tojás 500, ott 550, akkor az előbbibe megyünk, mert akkor jobban kijön anyagilag. Lejártuk a lábunkat, majdnem megfagytam, de azért az 50 forintért már megérte! A kép innenSzakítósaim!Évek óta olvasom a blogot, imádlak titeket, és bár azóta…..
Hogy tehettem ilyet, mert ő közben mondta h ne írjam, de csak folytattam. Hogy tehettem ilyet, annak az embernek az autójával, aki érte annyi mindent tett?Sziasztok!Két szakítást is szeretnék megírni, mindkettő nonszensz...Tibi 1:Én 23 éves lány, ő 32 éves fiú.2010 november…..
Állandóan megjegyzéseket tett a kinézetemre és a stílusomra. Miért nem festem magam erősebben, miért nem hordok miniszoknyát tűsarkúval, mi ez a ronda sál rajtam, vegyem már le.     Ezen a dolgon akkor eléggé kiborultam, de így utólag nagyon vicces és tanulságos.…..
Ez egy illemtan óra lányoknak arról, hogyan kell viselkedni az ismerkedés során, egy negatív esettanulmányon bemutatva. Küldjetek még ilyet, nagyon szórakoztató! A kép innen Sziasztok! Szerelem...Ez egy igencsak állandó téma. Egy olyan téma ami nélkül nehéz létezni. Mivel már…..
Hihetetlen, ugye? Erre én: Micsoda? Ő: …hogy vagyok neked!     Sziasztok, Ma nem volt poszt…arra gondoltam, nincs mit kitenni, ezért segítek rajtatok.   Ez nem fájdalmas, hanem vicces szakítás. Nekem legalábbis… Tavaly tavasszal sógornőm bemutatott egy…..
Hosszú, szomorú történet következik. Két dolog: még tart a fürödjélle-játékunk itt, illetve ne feledjétek, szenteste találkozunk.Szenteste @ 400, gyertek Két ember, munkahelyen.Barátok, mindent megosztanak egymással, mert mindketten ugyanabban a cipőben járnak – csak a…..
Távkapcsolat, két-három hetente találkozás, csámcsognivalóan nagy korkülönbség, felejtős. (A következő mai posztban lesz játék, karácsony van, lehet nyerni ajándékot, figyeljetek csak!)Ezzel a matricával gyertek szenteste - ha nyomtatjátok, úgy is jó :) Hogyan lehet azzal…..
radio gaga 2010.12.15 08:05:31
Azt mondjuk nem értem, miért kell egy elmebeteggel barátkozni, vagy szívességet kérni tőle, amikor tényleg látszik, hogy nem normális a srác.     Más fél éve kezdődött ez a történet, amikor megismertem egy buliban. Aranyos vicces kedves srác volt, de én sose tudtam…..
A Facebookon el lehet rejteni a kapcsolati státuszt? Nocsak. Jó tudni. (Úgy veszem, hogy ez a szakítás a Social Network című film kapcsán jött elő) (Egyébként: meg ezerszer megmondtuk már, hogy külföldiekkel ne.)Ő: nálam tíz esztendővel idősebb, külföldi férfi (MPG)Én:…..
radio gaga 2010.12.08 08:38:21
Sok minden durva ebben a sztoriban, de a legkeményebb a zsebből kilopott taxiköltség, szerintem.   Sziasztok! Nem olyan régen bukkantam rá erre a blogra, és gondoltam leírom a saját történetem. Nem akarom elnyújtani a sztorit, csak a végső szakítás és az utolsó szex…..
Most még a CséPé, de aztán meglátjátok, mire készülünk már olyan régóta. Még mindig titkolózunk, de szép és fényes jövő vár rátok, csak szorítsatok ma nekünk!A kép innenKedves Szakítósok!Ha már felkerült a posztok közé a Cs&P :) is, megosztanám Veletek, én hogy…..
 Ez a sztori nagy vonalakban hasonlít a csütörtökön mozikba kerülő Ünnepek után című filmre, van benne egy családos férfi, aki egy másik nőbe szerelmes és karácsony.     Sziasztok! Az én sztorim kicsit hosszabb,remélem azért bírjátok J Ő, fiú, 39, legyen…..
Nem pontosan értem a levélíró problémáját: annyira hiányzik neki a nő, hogy utólag már szívesen lenne a szexrabszolgája?A kép innen Szaisztok! Tulajdonképpen egy nem teljesen kerek torténet ez a lényege annyi :én Nőt szerettem volna de nimfomániást kaptam.Kicsit tobben…..
radio gaga 2010.11.04 10:43:45
Szomorú szakítás a skype-on, percről-percre dokumentálva. A kép innenKedves Szakítós!Régóta ovasom a blogot, és volt már néhány cifra történetem, de ez mindent visz.  Ez a sztori cirka két hónap történetének a vége. Először skypon beszélgettünk, aztán…..
Tiniszerelem: szünetben egymást hívogató párok, suli után titokban műkörmösöző nő és az msn-ben turkálás szépsége.A kép innen Sziasztok Szakítósok! Úgy éreztem nem kell megírjam a történetem de aztán rájöttem hogy beleillik a dolog. Vagyok én 2 évvel ezelőtt (17)…..
Ismét az első szerelem fájdalmas végébe futottunk bele. Én a szívemet adtam neked, / és az árából vettünk egy labdát / És mi együtt játszottunk éveken át, ugye.Nagyon szeretem olvasgatni az oldalt, jó látni hogy nem én vagyok az egyedüli, akit elhagytak. Most már nekem is van…..
A csúnyán végződő, méltatlan kapcsolatok hete következett el, ennek nem örülünk annyira.  A kép innen     Ez egy elég érdekes sztori. Amikor utólag derülnek ki a dolgok. Amikor nem meri a szemedbe mondani, mert egy PÖCS. Fiatalok voltunk-vagyunk. 'Friss'…..
Ez túlfűtött, erős érzelmeket keltő történet, ezért hogy tompítsam, egy szép képet teszek ide nektek Mihalik Enikőről, amit a Yummie blogról loptam le.Figyuszkáljatok: a fácsén is kérdeztem, hogy legyen a posztöréssel, legyen, ne legyen? Mondjátok meg mit…..
radio gaga 2010.10.11 08:26:37