Regisztráció Blogot indítok
Adatok
worrick

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú sztori ez már. Még az ősidőkben használtam először négyévszakos gumit, egy németből hozott Citroen AX viselt Good Year Vector abroncsokat. Rajta maradt, mert hát nem egy testsúlyos erőgépről volt szó. És a használat kilométerei alatt bizonyított is, jó volt télen, nem csúszott, nem…..
Belsőség Heti merítés 2015.05.24 08:32:38
Egy amerikai középkategóriás a ´80-as évekből Mikor megvettem, ismerőseim mondták, hogy drága lesz az alkatrészellátás, nehézkes a beszerzés, sokat fog fogyasztani az autó. Szovjet koporsószállító made in USA Felhívott, hogy ha még mindig vágyom az amerikai szarokra,…..
worrick 2015.05.24 10:35:58
@totál kár: Hát, a '70-es évekbeliek bizots jobban néznek ki. Egy Kojak epizódban olyan gyönyörűségek vannak, hogy ihaj :)
Szőlőművelés 2014 2014.12.29 21:45:23
Ennek az évnek úgy vágtam neki, hogy hihetetlenül sok telepíteni, cserélni valóm lesz. Sőt, év elején még nem is voltam tisztában azzal, hogy mennyi is az a "hihetetlenül sok". A birtokmagon (a beccei vágón) lezárultak az átalakítási munkálatok. Persze, néhány tőkét még kell…..
Örülünk, mert tananyag, vagy szakdolgozat már voltunk, de lexikonban szócikk még nem. Mostanáig. Tudjuk, van abban valami perverz, amikor az ember a maga szobrát faragja, de minket sem a szerénységünk miatt szeret az olvasó, szóval megírtuk, itt lehet megnézni. Ha az elmúlt tíz…..
worrick 2014.11.19 10:11:49
@geegee: Ne aggódj, vagyunk azért páran, akik őrizzük a "lángot". És megvagyunk a facebook nevű (közösségi?) izé nélkül, unbelievable.
Wikipédiához - forrásmegjelölés nélküli bejegyzéseket nem szabadna készíteni szerintem, és persze normális forrásból kellene meríteni (saját "szakterületén" talán mindenki ismeri a kerülendő, elavult stb. irodalmat), akkor egész jó dolog lehet, különben felejtős.
Említettem már, hogy nyáron Németországba, Freitalba költöztünk. Van tennivaló bőven a költözéssel, berendezkedéssel kapcsolatban, így nem nagyon maradt időnk haverkodni. Annak viszont igen megörültem, amikor a Voyager-cikk megjelenésének másnapján a Kaufland parkolójában…..
worrick 2014.10.30 12:09:46
@Kulics: :D
worrick 2014.10.30 13:38:12
@Balogh Torrente Tibi de la Omlás: Az is egy szép történet, eddig talán a legszebb :) Mondom én, hogy jó címe volt a cikknek.
Jockey Ewing. Al Bundy. Fox Mulder. Tony Soprano. Dexter Morgan. Walter White... és a sort még tucatnyi névvel lehetne folytatni. Ők azok, akiket a manapság egyre népszerűbbé és minőségibbé váló tévésorozatok tettek naggyá és emlékezetessé - vagy jelenleg is ezen fáradoznak. A…..
worrick 2013.04.20 19:05:43
@Gevin: Hallottam róla. Biztos belenéznék, mert kedveltem, láttam is mind a 4 évadot, amiből ugye messze az első volt a legjobb; a fonalat meg fel lehet venni, hisz úgy ért véget az utolsó résszel, hogy folytatható. De azért kockázatos vállalkozás, kérdés mennyi szereplőt tudnak áthozni a korábbiakból, érdekli e őket még ez a vonal stb. Én egy próbának örülnék.
Thomas Magnum-ra visszatérve, alapvetően igazad van, de azért nekem megmaradt az iránta való Tony DiNozzo-szerű rajongásom, s itt sorakozik a polcon az összes évad, tokkal, borítóval :)) Mindenkinek megvannak a maga hibái, mea culpa :)
A leghíresebb szerepének nevét sem tudja leírni, de szobrot állít Peter Falknak az V. kerületi Önkormányzat A Szent István körút és a Falk Miksa utca találkozásánál, ott ahol az etyeki tehenészet furgonja árulja a termelői tejet, hamarosan Peter Falk, ismertebb nevén Columbo…..
Na Szasztok!   Van egy nem középszerű kollégám aki borzalmas viccekkel örvendeztet meg bennünket, minden reggel és általában napközben is. Alapvetően jóindulatú és sok esetben tényleg vicces, de a humor nála egy másik dimenzióban és a magyar-angol nyelv értelem nélküli…..
worrick 2013.03.12 19:15:06
Geszti Péter berágott A Dal zsűrijére, mert az általa írt három dalból kettőt kiszórt a zsűri, így nem jutott tovább sem Éliás Gyula Junior, sem pedig Fehér Zoli - írja a Bors. Geszti a lapnak úgy nyilatkozott, hogy abban bízott, hogy a szakmai ítészek jobban értékelik…..
worrick 2013.02.13 12:55:09
Itt a február, most kell megszedni az oltóvesszőket és leadni az oltványosoknál. Felkerekedtem hát szombaton, és elmentem Dörgicsére. Reggel még szép, világos idő volt, és bár a nap bújkált a felhők mögött, amikor megérkeztem egy pillanatra érezni lehetett a közelgő tavasz,…..
Szőlőművelés Fattyazás 2012.05.20 20:01:00
Szombaton ragyogó napsütés, húsz fok körüli levegő hőmérséklet, enyhe szellő fogadta a fattyazni készülő szőlősgazdákat, aminek következtében minden testrészem, ami kilógott a rövidnadrág-póló szerelésből, pecsenyepirosra égett. Amint azt már többször írtam, a…..