Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djuice_hu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dávid nem egészen érti, hogy most védelmi pénzt szed tőle a Djuice, vagy mi történik. Még az első számlája kiállítása előtt beriasztották, hogy "sokat interneteztek az appjai", ezért vagy betol 25 rugót a rendszerbe, vagy felfüggesztik a kimenő hívásait. Külön…..
A Djuice a tegnapi dobása után már teregeti is ki a kártyáit, íme a legújabb videójuk cickókkal, nagydumás kiscsajjal és havidíjjal. Vajon a Djuice a jövőben mellmérethez igazodó tarifacsomagokat fog kialakítani?:) Jóárasított egytenyeres, szélesvásznú tarifacsomag,…..
djuice_hu 2010.04.13 15:31:59
Kontár döntését köszönjük és egyetértünk, bár sajnos így már nehéz megítélni, hogy honnan is indult a törlésre került párbeszéd. Más fórumon is Gina kiragadott válaszait találtuk.

Azt is látjuk, hogy, hogy Gina felkavarta a kedélyeket, és sok kérdés fogalmazódott meg Bennetek.

Ezeket gyorsan megválaszoljuk:

1, Gina nem színésznő. Nem volt előre megírt szövege, beállítottuk őt egy forgó kamera elé, hogy beszéljen, amit szeretne. Amit a filmben elmond, azok a saját szavai, az ő saját véleménye, minket az őszinte nyíltsága és lendülete fogott meg. A snowboard-os, smskutya fiúk is a saját véleményüket mondják el, nem asszociál senki arra, hogy az SMS-ezők állatok lennének :) Mi megmutatjuk a mai magyar fiatalokat, mert szerintünk érdekesek és kétségtelenül sokfélék.

2, Gina fiatalabb, mint 26., ahogy ezt is őszintén megírta saját maga által szövegezett válaszaiban. …persze hölgyek életkoráról érdeklődni nem szép dolog..

3, Az, hogy a kicsi mell a jó, nem a djuice véleménye, hanem Gináé. Szerintünk A KICSI ÉS A NAGY MELL IS JÓÓÓÓ! A djuice team-ben is mindkét tábor képviselteti magát.

4, Ez viszont a djuice véleménye: trágár - ráadásul anonim módon - írogatni egy NŐ-nek egy reklámszereplésére nagyon-nagyon gáz. Értjük, hogy kiakadt. A stílus, ahogy válaszolt szintén nem a mi stílusunk. Nem mi kértük rá, nála személyesen pattant el a húr.

+ 1 Ja és a 26-ezres számlát a Vodánál csinálta, és most jön át hozzánk. :)))

üdv
djuice csapat