Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adayy

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme eljött az idő,mikor TI döntitek el,hogy milyen játékot mutassak be legközelebb!Hála Athemilnek,sikerült megoldani,hogy rendes szavazóablak is legyen!Az eddigi kommentes szavazatokat természetesen beszámítjuk!Ezekből lehet hát válogatni: ..
Adayy 2008.04.29 06:23:53
starship troopers.....mert a másik 2-t még nem játszottam k@aki gépem miatt és szeretném magam felfedezni a játékok nagyszerűségét....és azrt is nem lenne jó ha felraknátok azt mert akkor azt is meg kell nézzem :D és nem nagyon akarom :p....tehát starship mert az érdekel a legkevésbé :D
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Nagyon sajnálom, ogy csak most tettem ki a videódat, de 3x meg kellett néznem :) Ismét egy remek videót láthattunk remek hanggal ;)..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Egy újabb aranyos szőke lányzó, egy újabb Pannon reklám. Jelen esetben nem látunk duplán, most a Pannon Mobilinternet telepítésének egyszerűségére, és gyorsaságára hívják fel a figyelmünket. Az idő szemléltetésére szerintem remek eszközt választottak, a hölgy annak…..