Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!Korábban már megismerhettétek Kázmért, és fel is került a blogra, amit ezúton is köszönök! :) (ide kattintva olvasható - a Szerk.)Gondoltam, megmutatom Nektek, mi lett belőle. Megpróbálom néhány képbe sűríteni ezt a pár hónapot, hogy lássátok a fejlődést. :)…..
Toi 2011.02.15 11:29:14
@Goompah: Sajnos az esemény pillanatában nem volt annyi lelkierőm, hogy a szönyegen heverő törött kaspót és virágföldet megörökítsem, úgyhogy ez sikerült: A büszke alkotó és műremeke egy kompozícióba ágyazva. :)
Hallottatok már Greg Note-ról? Ugye? Én sem. És ez valahol nagy szégyene a gagyigyáros popszakmának, amely már régóta a zenészség csírája nélküli macskajancsikat neveli ki és teszi sztárrá. Hát igen... Mert kérem Greg Note egy igazi nagybetűs Zenész. Minden létező…..
Toi 2010.07.03 19:51:02
"Küldök Nektek néhány képet a házi bérgyilkosunkról Kázmérról. Több mint egy hónapja "boldogítja" az életünket. Szerintem nem véletlen, hogy Ő hozzánk került, valaki biztosan felbérelte, hogy szép lassan és kegyetlenül kivégezzen minket! :) Viccet…..
Toi 2010.06.25 16:50:17
@_gram_: ez nagyon jóóóó!!!! :) Ilyen kell!!!!
Nekünk csak "analóg" lézerünk van, de egy idő után az embernek elgémberedik az ujja a folyamatos nyomkodástól! :P Szuper! Kell! :)