Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamacs

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Hááááát 2011.07.05 14:20:00
Reggel vérvétel. Én teljesen lemondó voltam. A vérzés továbbra is tart (nemömlős, de van), görcsölészik a hasam, feszít, szédülök. Szúrás után boldogan pillantottam meg Nünüt és Farkas a folyosón, bejöttek értem a kerti gyíklesről és Nünü folyamatosan magyarázta, hogy…..
Piroska és Farkas Csavar 2011.07.04 21:55:00
Farkas hihetetlenül pozitívan áll a dolgokhoz. Meg amolyan megfontolt, kevésbé forrófejű és hirtelen mint én. Ha valamin berzenkedem, mindig van pár olyan mondat a farzsebében, ami lehűti az indulataimat.  Mivel ma reggel nem mentünk el vérvételre az erősödő vérzés miatt,…..
Piroska és Farkas Nem maradtak 2011.07.04 10:26:00
Nem is tudom, hova tegyem el az UH képet a hűtőről......Nem maradtak itt. Lajos tegnap éppenhogy, de megérkezett......Már vérvételre sem akarok elmenni, mert minek. Farkas még reménykedik és azt szeretné, hogy legalább egy tesztet csináljunk. Én összetörtem, de pár nap és…..
Énekel (na jó, csak dúdol). Szopi közben, teljesen jól kivehető, igazi dallamokat gyárt!Nagyon szeret zenét hallgatni, már a hasamban Lajkó Félixre rugdalózott. Mikor megszületett sokáig csak Mozartot meg Bachot mertem hallgatni és Szilárd is csak suttogósan tévézhetett, hogy…..
Na jó. Mostanra már én is kigyönyörködtem magam a bánatos esőfelhőkben, tüzetesen megvizsgáltam a gyerekkel minden erretekeredő gilisztát, úgyhogy köszönöm szépen, már nekem is elég! Jöhet a jóidő. Amikor Nünüt csak kitolom a kertbe, és akkorákat alszik, hogy csak az ott…..