Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amiable

62 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lélekkel Egy új élet kezdete 2019.04.01 00:01:00
Kedves Mindenki. Rettentő sokat agyaltam, mire rászántam magam a blog elindításán, valamint az első bejegyzés megírásán. De aztán rájöttem a titokra: nem szabad túlgondolni. Egyszerűen csak írom ami eszembe jut, hagyom, hogy a szavak hömpölyögjenek a lelkemből a…..
Sziasztok! Mostanában sokat gondolkodtam a hennán: nagyon megtetszett és szerettem volna kipróbálni, de saját kezűleg. Az elején leszögezném, hogy nem vagyok hennára szakosodva, elképzelhető, hogy követtem el hibákat: ez csak útmutatás annak, aki még sosem csinált hennát. A…..
Sziasztok! /Linkeket lent az Infoboxban találtok mostantól!/ Szeretek olvasni, de még jobban értelmeset olvasni. Szeretem a női dolgokat... Szeretem a stílust, a dizájnt, szeretem ha valami egyedi és szép. Szeretem a Marie Claire-t, mert mindezt megadja. :) Komoly témákkal foglalkozik,…..
Kedves Blogolvasók! Ma ismét egy ínyencséggel szolgálnék nektek, de ezúttal nem a hajat, hanem a körmöt örvendeztetjük. :) Biztosan feltűnt már nektek: szeretem az állandó dolgokat. Ha valamivel kapcsolatban pozitív tapasztalatom volt, legyen az egy fodrász, egy hajlakk, vagy…..
Sziasztok! A mai bejegyzésemben egy apró, de annál fontosabb tárgyról ejtek szót: a hajvégápolókról. Hozzáteszem, én tipikusan az az ember vagyok, akinek kell is mindenféle a hajára, mert csak azzal néz ki valahogy. :) Mindenekelőtt, tisztázzuk le a fogalmat.. Mi is az a…..
Washion Nyaklánc 2015.02.11 21:25:49
Sziasztok! Hamarabb sor került az első bejegyzésre mint gondoltam volna. :) A napokban volt szerencsém ünnepelni a névnapomat, és kaptam a legjobb barátnőmtől egy gyönyörű nyakláncot! Meseszép és még egy kis Eiffel torony is díszeleg rajta, egyszóval tökéletes! :) Ha már én…..
Washion Üdvözlet 2015.02.11 20:38:14
Üdvözlet! Elsősorban szeretnék bemutatkozni: 19 éves lány vagyok, Magyarország szívében, Budapesten élek. Inkább macskapárti vagyok, van is egy gyönyörűségem, aki a Samuel névre hallgat (és aki jelenleg is itt dorombol mellettem). Érdeklődési körökről csak annyit, hogy a…..
Bolondgomba De moi à vous. 2014.06.05 16:29:48
Kedves "Olvasók"! Sajnálom, már eltelt 5 hónap a legutóbbi írásom óta. Mit is mondhatnék, se kedv, se energia, idő meg végképp (és igen, itt jöhetnek az ellenvetések, hogy "mindenkinek arra van ideje, amire akarja" és ez így is van). Ez az öt hónap nem foglal magába olyan…..
Bolondgomba 2014. 2014.01.14 20:39:38
Helló-belló! Az általános statisztika szerint még mindig lézeng egy-két ember az oldalon, annak ellenére, hogy förtelmesen elhanyagoltam annak írását. Picit pótolgatok, ha még érdekel titeket. :) Először is mindenkinek sikerekben és boldogságban gazdag Új Évet Kívánok! Az…..
Bolondgomba Szösszenet. 2013.12.11 18:38:31
A régi játszótárs, akivel nevetve szórtátok egymásra a homokot, csak mert "elrontotta" a váradat, a régi barátnő, aki könnyes pillákkal sírt a válladon miután az utálatos pasija szakított vele, a régi barát, aki minden egyes vicceden könnyesre nevette magát, az elmúlt…..
Bolondgomba Vice-versa 2013.11.06 19:11:55
Tisztelt Nagyérdemű! Megint elnézést kell kérnem, úgy látszik ezentúl csak (jobb esetben) havonta egy bejegyzést sikerül összehoznom. Kénytelen leszek megemberelni magam, kedves 'Pamacslabdám' és a többi olvasó (van ilyen?) tiszteletére. Csak gyorsan a fontosabb infókat: az…..
Bolondgomba Mindent! 2013.09.29 23:50:04
Bryan Adams -Everything I do A dalt szerintem valamennyien ismeritek, azért csendben annyit még megjegyeznék, hogy ezt a dalt egy olyan valakinek küldeném, aki számomra az egyik legfontosabb ember a világon és remélem sokáig még az is lesz. Záróképpen egy idézet, majd…..
Bolondgomba Kecskére káposztát. 2013.09.24 21:29:58
Kedves Blogolvasók! Bevallom, több mint 2 hónapja nem bővítettem új ismeretekkel és az a szokásomhoz híven hozott, érdekfeszítő dolgokkal (remélem azért senki nem sírta tele a párnáját éjszakánként), de most újra itt vagyok és boldogítalak titeket. Az elmúlt hónapokban…..
Kedves Blogolvasók! Bizonyára hiányoltátok már a szaftos dolgokban dús és a napjaim unalmas perceivel átitatott bejegyzéseket, ezért hát visszatértem. A nyár a szokásos kerékvágásban telik: hétköznap meló, hétvégén Ő és a barátok. Ez utóbbi most elmaradt, ezen a…..
Kedves Blogolvasók! Kivételesen most rövidre fogom a mondandómat, aminek közepében a 2009-es film, a Becstelen Brigantyk áll. Mivel enyhén szólva is Brad Pitt mániákus vagyok, néha előszedem a régibb filmjeit, hogy új és érdekes karakterekben láthassam a kedvenc színészemet, de…..
Heló-beló! Igen, élőben jelentkezem innen a NYÁRI SZÜNETRŐL! Egyenlőre minden isteni és még 45 napig az is lesz. :) Kezdem a hétvégével, bár szerintem a szombat befoglal majd egy háromnegyed oldalt, azért megpróbálkozom vele. Szombat reggel 7kor keltem. Igen, tudom, azt…..
Bolondgomba ~ Lot of sparkle..* 2013.07.11 18:03:42
Halihó buckalakók! Kemény 6 napja nem írtam, de gondolom, valahogy csak túléltétek. :) Már csak 26 nap van hátra a szülinapomig (18!) és 52 nap van hátra a nyári szünetből.. igen, szerintem is kevés.  De addig is SUMMER! Szerencsés körülmények miatt augusztusban…..
Sziasztok! Rég nem írtam, de hát tudjátok milyen ez a nyári szünet.. A suli utáni első hét szinte elrepült. A keddet és szerdát Győrben töltöttem Vele, aztán Ő utazott fel hozzám pénteken és ment haza vasárnap. Pénteken még a régi randijaink helyszínén megnéztük a…..
Kedves Blogolvasók! Előző bejegyzésemben, ha emlékeztek, az emberi hülyeség interneten való megnyilvánulásáról esett szó. Kiegészíteném még egy dologgal, bár ezt aligha nevezhetjük hülyeségnek, inkább az emberek kötelességtudatának a hiánya. (De ha már ilyen szépen…..
Bonjour tout le monde! Ma rövid leszek, csak két dolgot szeretnék feszegetni, lényegében kicsit összecsengenek -illetve mindkettő témája az emberi hülyeség. (A másodikat egy későbbi bejegyzésben, az elsőt bőven kifejtettem.) Az első: az emberek untalan, megállíthatatlan…..
Bolondgomba 7 perc csúszás. 2013.06.16 21:07:51
Kedves (és kevésbé kedves) Blogolvasók! Elég rég nem írtam, de jó okom volt rá. NETHIÁNY. Igen, ez az a szó, amely manapság a legtöbb fiatal lelkében port kavar. Én nem kifejezetten szenvedtem a dolog miatt, hiszen a "slagból iszunk és mégis egészségesek vagyunk"…..
Sziasztok Blogolvasók! A kirándulás előtti napon már nem tudok mit kezdeni magammal!Már becsomagoltam tegnap a ruháim, és ma meg a törölközőmet, a nasit, és a üdítőt!Igazából nagyon várom a kirándulást, csakhogy nem  tudok ma már mit csinálni, ugyanis bepakoltam, listát…..
Bolondgomba Nagy Ő. 2013.06.06 20:15:01
Sziasztok! Emlékeztek még rám? Nem? Nagy kár, mert nem szeretném előről kezdeni.. Szóval, még lógok nektek egy élménybeszámolóval (illetve, nem csak eggyel). Kezdem a 18-19. hétvégével (május). A 18.-ai szombaton sikerült eljutnunk 'Steve' bulijára este, ami jobban…..
"Ne kérd, hogy ígérjem meg azt, amit nem tudok!Szeretlek, és melletted vagyok.De tudom jól, hogy eljön majd a nap,És nem lesz semmi, ami majd visszatart.Mert sehol sem tudtam megnyugodni még.S ha nem lennék szabad, élni sem tudnék!Homok a szélben, azt mondod, az vagyokHomok a szélben,…..
Bolondgomba We ♥ ice cream! 2013.05.16 18:40:21
Kedves Blogolvasók! Sajnálom, hogy csütörtök óta nem hallotok felőlem, de nem is volt miről írnom. A hétvége a szokásosan telt, pénteken még ezerrel a suli, korrepetálás (itt én vagyok a tanár), majd Ő a pályaudvaron és az édes mosolya. A szombatot leginkább csak a fagyizás…..