Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dogmostdog

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fél internet fel akarja falni a Gundelt reggelire, miután nem csak annak ment híre, hogy a vendéglátó vállalat üzemelteti a fényűzően felújított miniszterelnökségi palota menzáját, de megismerhettük a menü fogásait és árait is. A Gundel online (Facebook) értékelése zuhanni kezdett, a cég pedig -…..
Budapest egyik külső kerületében vagyunk, helyszínünk egy elhagyott autószerelő műhely, ahova januárban 3 hajlék nélküli ember költözött be. Szerettek volna lakni, élni valahol. Az időpont kedd 23 óra 40 perc, amikor a ház elé szirénázva érkeznek a rendőrautók. A környék…..
Dogmostdog 2012.05.13 11:43:00
@Asztalos Gábor: Be nem fogadtam (mert már nincs lakásom és nem hitelügyből kifolyólag!), de mig tudtam és tehettem segítettem pár hontalant ruhával étellel és lehetőleg úgy hogy ne alázzam meg őket.
Dogmostdog 2012.05.13 11:47:29
@bIQa: Te játszod az agyad én meg mikor tehettem segítettem nekik és ha tehetem segíteni is fogok. Nem könyörületből, hanem mert emberek akik rászorulnak a segítségre.
Sárdobáló Kiberterror 2012.04.17 07:00:00
Update: az Anonymous a hétvégén megtámadta a brit MI6 és az amerikai CIA titkosszolgálat honlapját.Hanula Zsolt remek kis interjút rittyentett az egyik Anonymous-taggal. Az illető azt állítja: az ő tevékenységük, kormányzati és céges oldalak feltörése, megváltoztatása,…..
Dogmostdog 2012.04.17 11:42:43
@vészmadár (pica pica): Az jó ha az ideológia változik és nem totemizált állandósággal a nyakadon ül, mint a mai totális "demokráciák". Még csak sejtése van hogyan is kellene, de ha már van akkor nem hatékony ölbetett kézzel ülni és várni hogy szabad e majd valami jobb életet keresni. Itt a jobb életet az én megfogalmazásomban a kiegyenlítettebb alap életfeltételek körében értem. Mert nem meghalni és szenvedni jövünk erre a világra, hanem élni. A szenvedés elfogadása létkén maga az élet tagadása.
Dogmostdog 2012.04.17 11:44:51
@Dogmostdog: Bocs az elírásért " SZÜRKEEMINENCIÁSAI" :)
Az idén 72 éves Nedeljko Ivanov római katolikus pap több mint 20 éven át, 1996-ig volt a dalmát tengerparti Zadar (Zára) városa melletti Bibinje falu köztiszteletben álló plébánosa. A misézés, párok esketése és gyermekek keresztelése mellett a helyi templom építését és egy…..
Dogmostdog 2012.03.18 20:46:14
@lajos bácsi: az érintettek legnagyobb hányada nem kér és nem is fogad el kárpotlást az elszenvedettekért, csak azért lépnek ki a nyilvánosságra hogy többé mással ne történhessen meg ilyen:
index.hu/kulfold/2012/03/17/fiukat_kasztraltatott_a_holland_egyhaz/
Dogmostdog 2012.03.18 23:34:36
Mindenki meghal és mindenki "feltámad", mert az élet nem egy HIBA, hogy pár évtizedre működtesse a létezés legtökéletesebb "szerkezetét" az embert és aztán veszendőbe, felejteni hagyja. Eredetileg a bibiliába is szerepelt a reinkarnáció, mig egy még akkor Bizáncba székelő pápa nagyonis kicsinyes emberi indíttatásból ki nem töröltette. Jézus privilégiuma nem a feltámadásában rejlik, hanem a földrejövetelében.
és egy kis bosszantó:) idézet:
"A kereszténység történelme folyamán sok keresztény ember, valamint több érseki, bíborosi és püspöki rangban lévő egyházi vezető vallotta a lélek vándorlásában való hitet, s látta, hogy e hit összeegyeztethető Krisztus tanításaival. Közülük néhány említésre kerül a "Reinkarnáció: egy kelet-nyugati antológia" című műben (Reincarnation: an East-West anthology), amit Joseph Head és S. L. Cranston állított össze és adott ki. E műben többek között szerepel a nagytiszteletű Dr. Leslie D. Weatherhead, aki a "A reinkarnáció esete" című könyvet írta (The Case for Reincarnation), mely 1958-ban jelent meg. Említést nyer még Joseph Glanvill (1636-1680), aki II. Károly király lelkésze volt, továbbá Willian R. Alger (1822-1905) unitárius lelkész, hiteles írója a "Jövő élet tudományos elméletének kritikai története" című könyvnek (A Critical History of the Doctrine of a Future Life), és legvégül Phillips Brooks (1835-1893) az anglikán egyház püspöke, illetve Willian R. Inge (18601954) a londoni Szent Pál székesegyház esperese. Az elbeszélések szerint a passavalli, római katolikus püspök (1820-1897) 64 éves korában fogadta el a lélek vándorlásának igazságát. Ő azzal érvelt, hogy az újra megtestesülést nem tiltotta be az egyház, és nem áll szemben egyetlen katolikus tanítással sem. Ő személy szerint meg volt győződve, hogy már több életet élt le a Földön. A belga bíboros és filozófus, Cardinal Mercier (1885-1926) szintén elismerte a lélek többszöri életét és azt állította, hogy az újra megtestesülés sohasem volt eretneki hitként kezelve a hivatalos egyházi állásfoglalás alapján. Nézeteit tartalmazza az a levél is, amelyet a lengyel katolikus Wincenty Lutoslawski professzornak írt, aki maga is tanította az újra megtestesülés egy formáját, amit ő palingenézisnek (újjászületésnek) nevezett. "
Dogmostdog 2012.03.19 11:26:42
@BircaMan MaxVal (HCJD-tag): Lassan az is kiderül hogy a Biblia önmagában sem egy mesekönyv, a Biblia egy üzenet a lét egy másik megközelítéséből.
Mi itt az idő folyamatosságának tudatában tapasztaljuk a létet, de ma már még a földi tudományok is, különösen éppen a fizika és a matematika is képes bizonyításokkal is rámutatni hogy nem csak az idő folyamatosságában lehetséges a létezés. Ha lehántod a Jézusnak nyílvánított kijelentésekről az újkori mázat egy másik, más alternatívákkal létezni képes élet látszódik aminek ismeretével végülis a Jézusi kijelentések beoltották az életet, félreérthetetlen hogy befolyásolási szándékkal. Ezt a megközelítést nevezik a mai "spiridumában" Krisztus tudatnak. A gond talán az hogy még mindig a személy keressük az üzenet mögött, mert még mindig kényelmetlen az üzenet szerinti torzítatlan korrekció. Ez így is marad amig az üzenetet hatalmi célok fenntartására használják. Érdekes módon maga az üzenet elemeiben szinte azonosan megtalálható a Tao-ban, a Zen-ben, tehát azokban a létmegközelítésekben ahol nem helyeznek istenített személyt a személy fölé.
Egy lányos anya tette fel az alábbi kézenfekvő kérdéseket: milyen jogokkal élhet egy kiskorú, ha rendőrségi fogdába kerül, és miként tudja érvényesíteni őket? Hogy érvényesülnek ezek a jogok a valóságban? Kedves Zugügyvéd!Aggódó lányos anyaként fordulok hozzád a…..
Dogmostdog 2010.10.08 20:23:03
@szaGértő: Inkább ordítsak, mint csendben gyűlöljek.
Bármilyen idős vagyok nem tehetem elfelejteni a "hallgatók" országát milyen. Nem szívesen élnék megint abban, pedig sokan megint, bár más név alatt megint azt építgetik. A megosztottság jó talaja az uralkodásnak.
Dogmostdog 2010.10.08 20:31:22
@prolee: és ha teveled akar majd kiviteni valamit a kedves honfitársad, hogy talán átcsúszol valahogy az érzékelőknél, hogy utána majd visszaszerezze tőled a bolton kívűl a lopottat és lebuksz és nincs aki bizonyíthatná ártatlanságod és megyel a sittre, akkor mit szólsz a hatalomról, a törvényekről, az igazságról. Ismerek olyat kivel ilyen sajnos megtörtént és hipermarketes ismerősöm szerint elég gyakori és kicsi az esly hogy a zsebedbe akkor teszi az idegen a cuccot mikor a kamerák látnak (jólképzetten tudják a vakfoltjaikat). SOHA NEM TUDHATOD MIKOR KERÜLSZ OLYAN HELYZETBEN HOGY ÁRTATLANSÁGOD ÖNMAGÁBAN SEMMIT NEM ÉR!
Dogmostdog 2010.10.08 20:38:51
@prolee: Az értékrend, hogy vezetőket válsztunk életünket kormányozni és utána az életünk feltételeit is ellopják és még ők mondanak bennünket tolvajoknak. Ők nem egy kiflit lopnak, ők a jövődet is lopják, meg a gyermekeidét, meg az unokáidét. Pedig már a szüleik is elloptak mindent tőlünk amit csak tudtak.
CSESZD MEG A HAMIS ÉRTÉKRENDEDET. Hogy tanítsd meg hogy ne lopja a bolt polcűáról amikor nap mint nap azt látja, olvassa, hallja a gyerek hogy éppen itt vagy ott mennyi millió tünt el és érdekes mód a lopásnak gazdája mégsincs. HA politikai, hatalmi érdek úgy kívánja akkor mindig tallálnak valakit akivel elvtetik a balhét, akin majd a népnek tetszően jól áll a bűn ruhája. Nézd meg az iszapkatasztrófa híreit. Máris látni hogy nem a helyén keresik a bűnösöket, csak a kiszemelt még nincs meg. DE ami késik nem múlik.
A XX. századi gondolkodásmód számára ellentmondásnak tűnik a szentet és az inkvizíciót egy napon említeni. Nincs még egy ilyen téma, amiről ennyit írtak volna, vagy amit ennyiszer próbáltak volna tisztára mosni, mint a szent inkvizíciót. A modern mentalitás nehezen tud…..
Nem titok, hogy az Activison nagyfőnöke, Robert Kotick nem éppen kedvencünk, és a jó Bobby mindig mond vagy csinál valamit, amivel megerősíti az ellenszenvünket. A héten például elveszített egy pert (vagy inkább két pert), ami azért érdekes, mert az egész egy szexuális…..
Dogmostdog 2010.08.07 20:16:05
Hát Isten barmai köztünk vannak:)

@aqswdefr: öregem, nem a "védence" a probléma a mondókádban:))))

Hogy a fenébe van ez a csoda, hogy az internetet még analfabéták is olvassák és még hozzá is szolnak valamihez amit nem is tudják micsoda!
A külföldhöz való zsigeri igazodás rossz stratégia volt, de annak puszta tagadása sem lesz automatikusan jó. Nem az a baj, hogy a kormány nem ért egyet az IMF-fel, hanem, hogy ezt bután teszi. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Az elmúlt évek szocialista kormányainak egyik…..
Dogmostdog 2010.07.19 22:03:10
Édes kedves Barm.....im! Még mindig nem tanították meg veletek az oskolában: MAGYARORSZÁNAK NINCS GAZDASÁGA, CSAK GAZDASÁGI VISZONYA A GLOBÁLIS PÉNZPIACHOZ! Mert hogy a világ olyan működését rajongta körül a magyar nyelvű emberke is ami a pénz abszulutizmusáról szól. Ma magyarországnak nincs számottevő hatékonyságú hadereje, sem globális meghatározó termelt, vagy kitermelt értékkiváltó eszköze amivel hatalmi pozíciókat képzelhetne be magának. Bocs, de magyarországnak a lakosain és parányi általuk elfoglalt földdarabkán kívűl nincs semmi miről azt mégcsak hihetné is hogy övé. Minden a pénzé. Az emberek minden pillanata, minden verejtékcseppe és álma, mind a pénzért. Lehet azon álmodozni, hogy ez nem így van, de az attól még csak álomként álmodható. Az egymásra köpködés alattomossága még azt is kizárja, hogy intelligens tőkét adjunk el magunkból a piacon. Ma egy igazán kreativ szakember, akinek tanult idejének legalább nyplcvan százalékát mi finanszíroztunk meg az első adandó alkalommal elmegy ebből az országból és még nem is itéhetjük meg, hiszen az életéről van szó, azt meg legalább az értékformálás terén megpróbálja megmenteni. Ezt az országot mindig az elvakult politika, meg annak valláshatalmi indítékai vitték a dagonyába. Most is ez történik és ehhez még az önjelölt hó...hányókat önkéntesen felcimkéztétek dicsfényre fordítható "kétharmad" koronával. Itt senki nem tanul a múltból és bégetve, bloggozva, maga alá rondítva meg nagyvezérei után. Lehet, hogy lehetne másképpen is?! Lehetne, hogy nem kellene mindenáron nagyvezír nekünk?! Nehéz még elképzelni is, de talán nem ártana elgondolkodni rajta, bármilyen nagy szentségtörésnek is látszik. Ehhez persze nagyot kellene váltani. A vallásokat azzá tenni amik, hogy szuverén joga legyen mindenkinek úgy hinni abban mit maga fölé képzel ahogy úri kedve tartja, hogy a hit ne hatalom legyen és főképpen nem a fejeden járok ostora. Hát álmodozunk, álmodozunk, egy kis dombra lecsücsülünk, tábla is félig rajta, valamiféle H betű fele se. Búcsú poraira!
Dogmostdog 2010.07.19 22:04:03
@Bilbo: Hogy a fenében hordhatsz össze ennyi amatör sületlenséget?! A pénzpiac és a jegybanki rendszer nem "Magyarország", a globális pénzpiac részei vagyunk. A globális pénzpiac meg olyan, ha valami veszélyezteti mindenható létét hát tesz ellene. A kínaiak is csak rövid ideig hadakoztak ellene, de legalább úgy jöttek ki a hajcihőből, hogy helyet szereztek az irányításban. Csak Kína kicsit nagyobb mint Magyarország. Amiog a pénz az úr és mindenki annak hívője, nincs más út. Akár tetszik akár nem. Amatör módon lehet itt hadoválnod itt a hitedet, csaj tök fölösleges, semmit nem változtat a dolgokon.
Forintblog Két férfi, egy eset 2010.07.18 01:12:00
"- Nincs déja vu-je, Mrs. Lancaster?- Öööö... máris megnézem a konyhában."(Idétlen időkig)  Tegnap hazautazott "az IMF meg az EU", megelégelve a kormány és a nemzetközi szervek közötti álláspontok áthidalhatatlan különbségét. "Ne csinálj…..
Dogmostdog 2010.07.18 11:52:55
Huh, hát csak megtaláltam a Lipótmező utódját. Nemhiába kerestem, hogy a sok olyan barom miatt mint ezen a blogon található hova is nem akarok kerülni.
A sok köpködés helyett ami több mint gusztustalan talán a lipótmezei blogagyakat kellene kicsit munkába vinni:
A VILÁG JELENLEG AZ ÉRTÉK ELLENÉRTÉK ALAPÚ MŰKÖDÉST HASZNÁLJA MINT ÉRTÉK MINŐSÍTŐT, AMINEK UGYE MEGJELENÍTŐJE A PÉNZ ÉS TE BLOGGOLÓ ELKESEREDETT AKI KÖZBEN ZSÍRT ÁLMODIK A KENYERÉRE ÉS TE AKI AZ ÚJ BMW-D ÚJRAFÉNYESÍTTETED A ZSEBPÉNZÉRT DOLGOZÓ DIÁKKAL UGYANABBÓL A NAGY KÖZÖS PÉNZBŐL ÉLTEK, PERSZE JOGTALAN ARÁNYOKBAN AMIT EZ AZ EGÉSZ SÁRGOLYÓBIS TERMEL. AZ HOGY ABBÓL EGY ORSZÁG MENNYIT SZAKÍT KI MAGÁNAK AZT HÍVJÁK GAZDASÁGNAK. A POLITIKA MEG CSUPÁN AZÉRT VAN, HOGY TI, A NYÁJ ELHIDJÉTEK LÉTEZIK MÉG OLYAN HOGY ORSZÁGNYI KÖZÖSSÉG, MERTHOGY EZ BEVÁLT KÁBÍTÓSZER NEKTEK ÉS MINDENKINEK. DE MINDEKÖZBEN A PÉNZ URALKODIK, MERT TI A JÖVŐKÉPETEK ÁLMAIÉRT EZT EMELITEK MINDEN NAP MAGATOK FÖLÉ. AMIG ÍGY MŰKÖDIK A VILÁG A PÉNZ ERNYŐJE ALÓL KIBÚJNI NEM LEHET. HA PEDIG EGY ÖNJELÖLT PRÓFÉTA KORMÁNYFŐ (BÁRMELYIK) AZZAL HITEGET BENNETEKET HOGY MAJD Ő ODAPÖRKÖL A GLOBÁLIS PÉNZNEK, HÁT AZ ÉPPEN A SEMMIBE TASZÍT BENNETEKET. AZ ŐSERDŐK ÁRTATLANSÁGA EURÓPA KÖZEPÉN TÖBBÉ NEM TUD MŰKÖDNI, NINC VISSZA ÚT, CSAK A SEMMIBE. CSAK ARRAFELÉ, HA NEM MENEKÜLTÉL EL INNEN IDŐBEN GYEREKEDNEK KOPORSÓT SE TUDSZ ADNI, MERT MÁR MAGAD FEKÜDTÉL ABBA BELE. HÁT NE A MÁSIK FULDOKLÓD SZIDD AKINEK SZINTÚGY EGYETELEN MENEKÍTŐ SZÁLFÁJA SINCS, HANEM AZT A POLITIKUST AKI A PÁR MEGMARADT FARÖNKÖT IS FORGÁCSOKRA HASITTATTA VEZÉRHAJÓJÁRÓL VEZÉNYELVE A MUNKÁLATOKAT. MOST AZ IMF/EU -VAL VALÓ HADAKOZÁSSAL AZ UTOLSÓ FORGÁCSOK IS KIOSZTATNAK ELHINNI HA BELEKAPASZKODSZ NEM FULLADSZ MEG.
VEGYÉL MÉLY LEVEGŐT (MÉG NEM KERÜL PÉNZBE) LEGALÁBB EMLÉKED MARADJON VALAMI ERRŐL A VILÁGRÓL MIELÖTT ELMERÜLSZ A SEMMIBEN. JÓ MEGFENEKLÉST A SEMMIBEN!
Dogmostdog 2010.07.18 11:53:39
Huh, hát csak megtaláltam a Lipótmező utódját. Nemhiába kerestem, hogy a sok olyan barom miatt mint ezen a blogon található hova is nem akarok kerülni.
A sok köpködés helyett ami több mint gusztustalan talán a lipótmezei blogagyakat kellene kicsit munkába vinni:
A VILÁG JELENLEG AZ ÉRTÉK ELLENÉRTÉK ALAPÚ MŰKÖDÉST HASZNÁLJA MINT ÉRTÉK MINŐSÍTŐT, AMINEK UGYE MEGJELENÍTŐJE A PÉNZ ÉS TE BLOGGOLÓ ELKESEREDETT AKI KÖZBEN ZSÍRT ÁLMODIK A KENYERÉRE ÉS TE AKI AZ ÚJ BMW-D ÚJRAFÉNYESÍTTETED A ZSEBPÉNZÉRT DOLGOZÓ DIÁKKAL UGYANABBÓL A NAGY KÖZÖS PÉNZBŐL ÉLTEK, PERSZE JOGTALAN ARÁNYOKBAN AMIT EZ AZ EGÉSZ SÁRGOLYÓBIS TERMEL. AZ HOGY ABBÓL EGY ORSZÁG MENNYIT SZAKÍT KI MAGÁNAK AZT HÍVJÁK GAZDASÁGNAK. A POLITIKA MEG CSUPÁN AZÉRT VAN, HOGY TI, A NYÁJ ELHIDJÉTEK LÉTEZIK MÉG OLYAN HOGY ORSZÁGNYI KÖZÖSSÉG, MERTHOGY EZ BEVÁLT KÁBÍTÓSZER NEKTEK ÉS MINDENKINEK. DE MINDEKÖZBEN A PÉNZ URALKODIK, MERT TI A JÖVŐKÉPETEK ÁLMAIÉRT EZT EMELITEK MINDEN NAP MAGATOK FÖLÉ. AMIG ÍGY MŰKÖDIK A VILÁG A PÉNZ ERNYŐJE ALÓL KIBÚJNI NEM LEHET. HA PEDIG EGY ÖNJELÖLT PRÓFÉTA KORMÁNYFŐ (BÁRMELYIK) AZZAL HITEGET BENNETEKET HOGY MAJD Ő ODAPÖRKÖL A GLOBÁLIS PÉNZNEK, HÁT AZ ÉPPEN A SEMMIBE TASZÍT BENNETEKET. AZ ŐSERDŐK ÁRTATLANSÁGA EURÓPA KÖZEPÉN TÖBBÉ NEM TUD MŰKÖDNI, NINC VISSZA ÚT, CSAK A SEMMIBE. CSAK ARRAFELÉ, HA NEM MENEKÜLTÉL EL INNEN IDŐBEN GYEREKEDNEK KOPORSÓT SE TUDSZ ADNI, MERT MÁR MAGAD FEKÜDTÉL ABBA BELE. HÁT NE A MÁSIK FULDOKLÓD SZIDD AKINEK SZINTÚGY EGYETELEN MENEKÍTŐ SZÁLFÁJA SINCS, HANEM AZT A POLITIKUST AKI A PÁR MEGMARADT FARÖNKÖT IS FORGÁCSOKRA HASITTATTA VEZÉRHAJÓJÁRÓL VEZÉNYELVE A MUNKÁLATOKAT. MOST AZ IMF/EU -VAL VALÓ HADAKOZÁSSAL AZ UTOLSÓ FORGÁCSOK IS KIOSZTATNAK ELHINNI HA BELEKAPASZKODSZ NEM FULLADSZ MEG.
VEGYÉL MÉLY LEVEGŐT (MÉG NEM KERÜL PÉNZBE) LEGALÁBB EMLÉKED MARADJON VALAMI ERRŐL A VILÁGRÓL MIELÖTT ELMERÜLSZ A SEMMIBEN. JÓ MEGFENEKLÉST A SEMMIBEN!
Tekintsük át a tegnap esti bejelentés óta történteket. Steve Jobs ugye közölte, hogy a hiba valóban létezik, de ez iparági sajátosság, a legtöbb okostelefon képes elveszteni a jelet érintésre, ha gyenge a térerő, ráadásul az iPhone 4 sem produkál lényegesen több hibát, mint…..
Dogmostdog 2010.07.17 10:26:41
ÉS AKKOR MOST MINDENKI BORULJON LE ÁHITATTAL A NAGY VEZÉR ELÖTT ÉS SZÍVJA MAGÁBA IGAZELLENES SZAVAIT - merthogy gyakran nem mond igazat ez Wozniak időnkénti fricskáiból kiderül - nem járt Nepálban, mely mitoszra guru lényét építi - agyonhalgattatja, hogy az OSX a NEXT tudására épül (és még mindig jócskán van neki a NEXT-ből mit emlékezni - hogy még mindig valami becsomagolt bosszú hajtja mert ugye egyszer kétlábbal rugták ki saját cégétől - hogy jóideje nem jelenhetnek meg felvételek melyeken őnagyságossága az Apple/MAC igazi alkotóival látható, csak őszentsége mint próféta a címlapon / pedig a próféták csendben a háttérben csak somolyognak az önjelölt nagyvarázslón /időnként hangosabban is röhögnek rajta, mikor Woznak nyilvánosan is megakarta tíltani, hogy a földkerekség legnagyobb hekkereinek találkozóján előadjon * posztíró, te láthatóan nagy Jobs fan vagy, hát akkor tudod-e mit válaszolt Wozniak, Jobs parancsolgatásaira: "remélem sokáig akarsz még az OSX- hullámaiban fürdeni, mert ha nem akkor csak szólj még" - és mindezekhez, hogy így leírtam tudni kell, hogy mióta MAC van nekem van, hogy jelenleg két i7-es ketyeg az asztalomon, de ez nem jelenti hogy nem tudnám ezeknek a kütyüknek a határait ezért aztán természetesen nem használnák szervernek soha MAC-et és nem ájulnék el attól az iPad-tól amiben egy még bármennyire is használható karakterfelismerő sincs - dehát Jobs gazdagodásához olyan rózsaszín szemüveges fanokra van szükség mint te - márcsek egy csendes kérdés: hogyan tesztelték azok a kiváló mérnökök, a sokmillió dolláros tesztszobákban az iPhone4-et, hogy abból a csúnya kis hibából semmit se láttak és hát aljas dolog emberileg a másik vélt(nem bizonyított, merthogy egy videóra bármi ráfér) hibáival védekezni. Ja és ha a Blackberryn úgy történnének a dolgok mint Jobs szónokolja akkor kétséges hogy Obama azt használná (mint teszi), de lehet hogy pont ez zavarja az Apple és a te vezéredet:)))